FÉG konvektor javítás

FÉG konvektor javítást vállalunk. Ha bármilyen problémát tapasztal a készülékével kapcsolatban, akkor keressen fel minket. Vállaljuk a FÉG konvektoroknak a teljeskörű ellátását. Budapesten és Pest megyében dolgozunk. Várjuk megkeresését.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
FÉG konvektor javítás FÉG konvektor javítás

FÉG konvektor javítás

A FÉG egy olyan márka, amelyet majdnem mindenki ismer. Hosszú múltra visszatekintő magyar márka, amely a hazai gázkészülékek gyártásával foglalkozik. Az ország legjelentősebb gyártója átfolyós rendszerű vízmelegítők és fűtőkészülékek tekintetében. A FÉG termékeket a minőségi gyártás, a hosszú élettartam, valamint a megbízhatóság jellemzi. Szerelőink kiválóan ismerik a FÉG márkát. Sok esetben javítják ezeket a márkájú cirkókat, majdnem az összes típust ismerik.

Cégünk csak jól képzett, magas szaktudású szerelőket alkalmaz, így biztos lehet benne, hogy jó kezekben lesz a konvektora. Szerelőink gyorsan, de rendkívül precízen dolgoznak, maguk után összepakolnak, és teljeskörű tájékoztatást nyújtanak az adott problémáról, és annak javításáról. Mi pontosan tudjuk, hogy mennyire kellemetlen az, amikor arra ébred az ember, hogy jéghideg a szoba. Hosszas nézelődés után tudatosul, hogy bizony elromlott a konvektor, nem akar begyulladni.

Ekkor persze mindenkit elönt a pánik, hogy vajon mihez is kezdjen. Kit hívjon fel? Cégünk kiváló szakemberei több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek FÉG konvektorok terén is és örömmel vállalják ezek javítását Pest megye minden településén, az év bármely napján, akár azonnali kiszállással is. Ha meghibásodást tapasztal, hívjon minket bizalommal a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon és kérje kollégáink segítségét. Munkáink után számlát adunk és garanciát vállalunk.

Ajánlatkérés

Szerelés mesterfokon

Cégünket ilyen esetben érdemes hívni. Szakembereink márkafüggetlenül, pontosan és jól értenek a konvektorokhoz, így villámgyorsan eltudják hárítani a hibát. Kapcsolatfelvételt követően, szerelőink neki indulnak egy kész, jól felszerelt szerelő csomaggal, amivel egyből megtudják javítani a meghibásodott készülékét. Akár aznap vagy másnap kitudunk szállni az otthonában, és neki tudunk kezdeni a munkálatoknak.

Gáz- és fűtésszerelőink egytől egyig több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek és egész Pest megye területén örömmel vállalják gázkonvektor szerelését. Kiváló minőségű alkatrészekkel, gyorsan, precízen és megbízhatóan dolgoznak, akár azonnali kiszállással is. Továbbá, természetesen minden munkájuk után számlát adnak és garanciát vállalnak. Kedvező árakon dolgozunk és az év minden napján készséggel állunk rendelkezésére. Hívjon minket bizalommal.

FÉG konvektor javítás
FÉG konvektor javítás

A konvektorok

Magyarországon a legnépszerűbb, legelterjedtebb a földgázzal fűtött gázkonvektorok. Vannak nyílt és zárt égésű gázkonvektorok. A zárt égésű konvektorokat parapetes konvektoroknak is szokták hívni, a nyílt égésterű fűtőtestek a kéményes konvektorokhoz tartoznak. A parapetes konvektoroknál nincs kémény, az ablak alatt található falon helyezkedik el a fűtőtest. Az égéshez szükséges levegőt a falon kivezetett csövön keresztül szívja be.

Ezt a csőrendszert hívjuk parapet szettennek. A kéményes konvektorok a kéményhez csatolva vezetik a gázt és itt engedik be a levegőt hozzá. Ma már gyártanak elektromos konvektorokat is, amelyek vezetékes áramból, vagy más villamosenergia-forrásból származó energia segítségével melegítik fel az adott helyiség levegőjét. Ezeket leginkább kisebb szobák, helyiségek fűtésére használják, vagy már meglévő fűtésrendszer mellett egy úgy mond kiegészítő fűtésre használják.

Ezek nem tudják a falakat kellőképpen felmelegíteni, ezért önálló fűtésre nem alkalmasak. Az elektromos konvektor kikapcsolásával hamar eltűnik a meleg a helyiségből. Anyagukat tekintve a konvektorok lehetnek lemezből vagy öntöttvasból. Konvektor javításra, szerelésre, készülék cserére, beépítésre természetesen egyaránt garanciát adunk. Tudjuk, hogy milyen a munkánk minősége, és jól ismerjük szerelőinket, így nyugodt szívvel adunk garanciát szolgáltatásunkra.

Szerelőink egy meghibásodás során hamar szereznek be új alkatrészeket, eszközöket, és lehetőségeikhez mérten minél hamarabb megoldják a problémát. Pontosan tudjuk, hogy mennyire kellemetlen, amikor nincs fűtés, ezért az ön igényei szerint dolgozunk. Hívja fel ügyfélszolgálatunkat a fent említett telefonszámon. Kollégáink az év minden napján örömmel fogadják hívását és szakembereink egész Pest megyében állnak rendelkezésére akár azonnali kiszállással. Hívjon bizalommal.

FÉG konvektor javítás

FÉG konvektor javítás Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. FÉG konvektor javítás - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
Azonnali hívás +36 (20) 611 84 63