Vízvezeték szerelő

Vízvezeték szerelő munkatársaink vállalják teljeskörűen a vízvezeték szerelési munkálatokat. Kiépítés, beépítés, átépítés, javítás, karbantartás, tisztítás, duguláselhárítás, csőtörés elhárítás. Budapesten és Pest megyében vállaljuk a munkálatokat.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Vízvezeték szerelő Vízvezeték szerelő

Vízvezeték szerelő

A vízvezeték szerelők rendkívül sok oldalú munkát végeznek. Ők tartják karban a csőhálózatokat, a szennyvízelvezetést ők alakítják ki, kerti öntöző rendszereket telepítenek, vízszerelvényeket ellenőriznek, cserélnek, javítanak. Az átlagember általában akkor találkozik a vízvezeték szerelővel, amikor dugulása van. Ez egy rendkívül kellemetlen dolog. Legyen szó a konyháról vagy a mosdóról, mindenhol nagyon kellemetlen, ha a víz nem megy le.

Először mindenki megpróbálja a kis pumpájával megoldani a problémát, sok esetben ez sikerülhet is. De vannak esetek, amikor bármit teszünk nem javul a helyzet. Ilyen esetben kell kihívni a vízvezeték szerelőt. A vízvezeték szerelők pontosan tudják, hogy mit kell tenniük. Pontosan feltudják mérni a dugulás mértékét, levonják a következtetést, hogy milyen módszert kell alkalmazniuk. Ha nincs túl nagy dugulás, akkor a szakember könnyen meg tudja oldani a problémát, akár percek alatt.

Speciális eszközökkel, mint például a csőgörény (nem az olcsó, boltban vásárolt házi), hamar megtudnak oldódni a problémák. Cégünk kiváló vízvezeték szerelői egytől egyig több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek és Pest megye minden településén vállalnak vízvezetékkel kapcsolatos munkálatokat. 0-24-ben, egész évben hívhat minket a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon és kollégáink, akár azonnali kiszállással állnak rendelkezésére. Munkáink után számlát adunk és garanciát vállalunk. Hívjon minket bizalommal.

Ajánlatkérés

Éjjel-nappal kiszállunk

Egy dugulás vagy csőtörés mindig a legváratlanabb pillanatban jön. A mi cégünk ezért is nonstop, az az bármikor hívhat minket, mi biztosan felvesszük a telefont, és segítünk önnek. Nálunk nincsenek éjszakák, hétvégék, ünnepnapok. Ha gondban van, mi indulunk és megoldjuk ön helyett a problémát, mert tudjuk, hogy ezek mennyire kellemetlenek és bosszantó problémák. Pest megye minden településén számíthat ránk, egész évben.

Éjjel-nappal kiszállunk, akár már a hívást követően, egy órán belül. Cégünk kiváló szakemberei több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek és mindig törekednek a bontás nélküli, gyors, precíz és megbízható munkavégzésre. Legyen szó duguláselhárításról, lefolyó vagy csatorna tisztításról, hívjon minket bizalommal. Munkáink után számlát adunk és garanciát vállalunk. Profi, modern felszerelésekkel dolgozunk a hosszantartó eredmény érdekében.

Vízvezeték szerelő
Vízvezeték szerelő

A szerelés

A szerelési munkálatok folyamán szerelőink mindenféleképpen a maximumra törekednek. Alap elvárás feléjük a precizitás, a pontosság. Nálunk az egyik legfontosabb dolog, hogy az ügyfeleink elégedettek legyenek a munkánkkal. Akkor ér valamit a munkánk, ha az ügyfél elégedetten engedi ki a szerelőnket az otthonából. Szerelőink mindenféleképpen eltakarítanak maguk után, a keletkezett szemetet, törmeléket elszállítják, úgy hagyják ott otthonát, ahogy ön átadta nekik.

Ha felismerte a problémát, akkor az ügyfélszolgálatunkon tudja jelezni. Minél pontosabban körül írja, minél jobban tudja árnyalni a gondot, mi annál jobban felkészülve tudunk kiérkezni a helyszínre. Szerelőink jól felszerelkezve, a szükséges szerszámokkal együtt érkeznek ki a helyszínre, hogy egyből neki tudjanak látni a problémának. Vannak azonban nagyobb problémák, amiket nem lehet félóra alatt megoldani. Egy csőtörésnél például hosszabb a folyamat.

Csőtörés esetén is hívhat minket, mivel ebben is "otthon vagyunk". Bontás nélkül határozzuk meg, hogy hol van a csőtörés helye, így nem kell végig bontani a falat, nem kell felszedni mindenhol a padlót. Különböző műszereinkkel nagyon hamar megtaláljuk a hiba forrását, és csak és kizárólag ott bontunk, ahol a hiba van. Egy csőtörés esetén jobb minél hamarabb kihívni a szerelőket, mivel egy kis repedést, vagy apró lyukat sokkal egyszerűbb és gazdaságosabb javítani, mint egy nagyobb törést vagy lyukat.

Ha sokáig várunk, akkor az is megeshet, hogy az egész csőrendszert cserélni kell, vagy legalábbis egy szakaszt. Hívjon minket bizalommal a fent említett telefonszámon és megoldjuk a problémáját. Örömmel vállaljuk a vízvezeték szerelési munkálatokat. Akár új vizesblokk kiépítését tervezi, esetleg kád vagy zuhanytálca beszerelését szeretné, mosogató-, mosógép beszerelését, wc tartály javítását vagy duguláselhárítást, lefolyó tisztítását, hívjon minket bizalommal. 0-24-ben állunk rendelkezésére egész Pest megyében.

Vízvezeték szerelő

Vízvezeték szerelő Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Vízvezeték szerelő - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
Azonnali hívás +36 (20) 611 84 63