Vízvezeték szerelő

Vízvezeték szerelő munkatársaink vállalják teljeskörűen a vízvezeték szerelési munkálatokat. Kiépítés, beépítés, átépítés, javítás, karbantartás, tisztítás, duguláselhárítás, csőtörés elhárítás. Budapesten és Pest megyében vállaljuk a munkálatokat.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Vízvezeték szerelő Vízvezeték szerelő

Vízvezeték szerelő

A vízvezeték szerelők rendkívül sok oldalú munkát végeznek. Ők tartják karban a csőhálózatokat, a szennyvízelvezetést ők alakítják ki, kerti öntöző rendszereket telepítenek, vízszereltetvényeket ellenőriznek, cserélnek, javítanak. 

Az átlagember általában akkor találkozik a vízvezeték szerelővel, amikor dugulása van. Ez egy rendkívül kellemetlen dolog. Legyen szó a konyháról, vagy a mosdóról, mindenhol nagyon kellemetlen ha a víz nem megy le. Először mindenki megpróbálja a kis pumpájával megoldani a problémát, sok esetben ez sikerülhet is. De vannak esetek, amikor bármit teszünk nem javul a helyzet.

Ilyen esetben kell kihívni a vízvezeték szerelőt. A vízvezeték szerelők pontosan tudják, hogy mit kell tenniük. Pontosan feltudják mérni a dugulás mértékét, levonják a következtetést, hogy milyen módszert kell alkalmazniuk. Ha nincs túl nagy dugulás, akkor a szakember könnyen meg tudja oldani a problémát, akár percek alatt. Speciális eszközeivel, mint például a csőgörény, hamar megtudnak oldódni a problémák.

Éjjel-nappal kiszállunk

Egy dugulás, vagy csőtörés mindig a legváratlanabb pillanatban jön. A mi cégünk ezért is nonstop, az az bármikor hívhat minket, mi biztosan felvesszük a telefont, és segítünk önnek. Nálunk nincsenek éjszakák, hétvégék, ünnepnapok. Ha gondban van, mi indulunk, és megoldjuk ön helyett a problémát, mert tudjuk, hogy ezek mennyire kellemetlen, sőt bosszantó probléma.

Vízvezeték szerelő
Vízvezeték szerelő

A szerelés

A szerelési munkálatok folyamán szerelőink mindenféleképpen a maximumra törekednek. Alap elvárás feléjük a precizitás, a pontosság. Nálunk az egyik legfontosabb dolog, hogy az ügyfeleink elégedettek legyenek a munkánkkal. Akkor ér valamit a munkánk, ha az ügyfél elégedetten engedi ki a szerelőnket az otthonából. Szerelőink mindenféleképpen eltakarítanak maguk után, a keletkezett szemetet, törmeléket elszállítják, úgy hagyják ott otthonát, ahogy ön átadta nekik.

Ha felismerte a problémát, akkor az ügyfélszolgálatunkon tudja jelezni. Minél pontosabban körülírja, minél jobban tudja árnyalni a gondot mi annál jobban felkészülve tudunk kiérkezni a helyszínre. Szerelőink jól felszerelkezve, a szükséges szerszámokkal együtt érkeznek ki a helyszínre, hogy egyből neki tudjanak látni a problémának. 

Vannak azonban nagyobb problémák, amiket nem lehet félóra alatt megoldani. Egy csőtörésnél például hosszabb a folyamat. Csőtörés esetén is hívhat minket, mivel ebben is "otthon vagyunk". Bontás nélkül határozzuk meg, hogy hol van a csőtörés helye, így nem kell végig bontani a falat, nem kell felszedni mindenhol a padlót. Különböző műszereinkkel nagyon hamar megtaláljuk a hiba forrását, és csak és kizárólag ott bontunk, ahol a hiba van.

Egy csőtörés esetén jobb minél hamarabb kihívni a szerelőket, mivel egy kis repedést, vagy apró lyukat sokkal egyszerűbb és gazdaságosabb javíttatni, mintha már egy nagy, tátongó lyuk van a rendszerben. Ha sokáig várunk, akkor az is megeshet, hogy az egész csőrendszert cserélni kell, vagy legalábbis egy szakaszt. Hívjon minket bizalommal, és megoldjuk a problémáját.

Vízvezeték szerelő

Vízvezeték szerelő Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Vízvezeték szerelő - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
Azonnali hívás +36 (20) 611 8463