Konvektor fűtés

Magyarországon rendkívül népszerű a konvektor fűtés. Parapetes konvektor, kéményes konvektor található meg sok családi házban. Cégünk vállalja a konvektoroknak a javítását, szerelését, karbantartását, javítását, beszerelését Budapesten és környékén.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Konvektor fűtés Konvektor fűtés

Konvektor fűtés

Magyarországon a szakértők szerint nagyjából 3 000 000 konvektor készülék található. Nem kérdés, hogy a gázkazán mellett a konvektor a legnépszerűbb. A konvektor gázzal működik, a gázkazánnal ellentétben itt nem egy készülék látja el az egész házat, hanem minden helyiségben az ott lévő konvektor fűt. Itt is a gáz elégetésével történik meg a fűtés. A konvektor lehet kéményes és parapetes. Ma már inkább csak parapetes készülékek vannak, mivel ezek a kültérről szerzik be az égéshez szükséges oxigént, így sokkal biztonságosabbak. 

A konvektoroknál nagyon fontos, hogy legyen évente egy karbantartás, amikor a szerelő kitisztítja és átvizsgálja a készüléket. Cégünk vállalja a konvektoroknak a javítását, karbantartását, beszerelését. Keressen fel minket bizalommal a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Várjuk hívását és örömmel fogadjuk a nap 24 órájában, az év bármely napján. Cégünk szakemberei 20 éves tapasztalattal rendelkeznek konvektor fűtés terén is, ezáltal márkától függetlenül vállalják ezen készülékek munkálatait.

Gáz- és fűtésszerelőink Budapesten, illetve Pest megye teljes területén állnak rendelkezésére, akár azonnali kiszállással is minden kedves meglévő és leendő ügyfelünk számára. Továbbá, természetesen minden munkájuk után számlát adnak és garanciát vállalnak. Munkatársaink csak kiváló minőségű alkatrészekkel, rövid határidővel, precízen és megbízhatóan dolgoznak. Amennyiben ilyen szakembert keres, hívjon minket bizalommal és mi mindenben örömmel segítünk.

Ajánlatkérés

Konvektoros fűtés hátrányai

Mint minden fűtésnek, úgy a konvektoros fűtésnek is megvannak a maga hátrányai. A konvektoros fűtés inkább a kisebb házaknak jó választás. Ha egy nagy családi házról van szó, akkor ott minimum 6-7 konvektornak kellene lennie. Ez nem csak, hogy készülékek megvásárlása tekintetében nagyon sok, hanem gazdaságtalan is. Minden készülékben van gáz égetés, így, ha már 6-7 konvektor működik akkor sokkal több gáz ég el, mintha a ház fűtését egy központi fűtés biztosítaná. Hátránya még, hogy a régi lemez radiátorok felmelegedése során pattogás hallatszik, ahogy tágul a lemez a hő hatására. 

Sokan panaszkodnak arra, hogy a konvektor mellett megfagynak, azonban ez általában azért van, mert nincs rendszeresen karbantartva a készülék, így ezt nem nevezhetjük hátránynak. Ahol jelenleg konvektor van, ott valószínűleg az volt a legelőnyösebb választás. Ha most szeretné eldönteni, hogy épülő / felújítás alatt lévő házába milyen fűtés legyen mindenképp kérje ki a véleményünket, és mi egy előzetes helyszíni felmérés után megmondjuk, hogy milyen készülékre lenne szüksége. Keressen minket bizalommal.

Konvektor fűtés
Konvektor fűtés

Parapetes konvektor veszélyei

A konvektorok esetében sokan félnek a szénmonoxid mérgezéstől. Ez nem alaptalap! Ugyanis a régebbi, kéményes készülékeknél ez könnyen megeset. Azonban fontos tisztázni, hogy a parapetes készülékek már nem érintkeznek a helyiségnek a levegőjével. Vagy a kéményen keresztül, vagy egy csövön keresztül, de távozik az égéstermék, valamint a külvilágból szerzi meg az égéshez szükséges oxigént. A parapetes konvektornak nincsenek veszélyei, azonban ehhez mindenképp fontos, hogy évente egyszer el legyen végezve egy karbantartás.

Egy konvektornak, vagy bármilyen más készüléknek a fogyasztását a legkevésbé a márkája befolyásolja. A beszerelést követően irányt ad az, amit a gyártó mond, azonban az idő múlásával már nem ők felelnek a fogyasztásért, hanem a használó. Fontos elmondani, hogy egy rendszeresen karbantartott készüléknek a fogyasztása biztosan optimális lesz, szemben azokkal a készülékekkel, amit nincsenek karbantartva. Kérjen tőlünk karbantartást, így készüléke nem fog többet fogyasztani, ellenben biztonságos és hosszú élettartamú lesz.

Konvektor vagy gázkazán

Ha gázfűtésről van szó, akkor örök vita téma, hogy konvektor vagy gázkazán. Bár sokaknak van konvektora, azért azt látni kell, hogy az idő elhaladt a konvektorok felett. Amikor a fatüzelésű fűtést leváltották konvektorra, akkor az egy nagy újítás és könnyebbség volt az embereknek. Azonban sok konvektor már nem tud lépést tartani például a kondenzációs gázkazánok adta lehetőségekkel. Az új gázkazánok biztonságosak, hosszú élettartamúak, környezetbarát tulajdonságokkal rendelkeznek, keveset fogyasztanak, a kis lakástól a nagy családi házig ideálisak.

Ha új készüléket szeretne beszereltetni, akkor feltétlenül keressen fel minket. Mi egy előzetes helyszíni szemle során segítünk eldönteni, hogy mely fűtésrendszer lenne a legkiválóbb. Válassza akár a konvektort, akár a gázkazánt, mi elvégezzük a kivitelezést, garanciát is adunk munkánkra. Keressen minket bizalommal! Szakembereink egytől egyig 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, ezáltal könnyedén tudnak segíteni a megfelelő fűtés kiválasztásában, beszerelésében egyaránt.

Konvektor fűtés

Konvektor fűtés Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Konvektor fűtés - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
Azonnali hívás +36 (20) 611 84 63