Konvektor javítás

Konvektor javítás! Ha meghibásodott a konvektora keressen fel minket. Parapetes konvektor javítás, kéményes konvektor javítás, FÉG konvektor javítás Budapesten és környékén tapasztalt gázszerelő szakemberektől. Keressen minket telefonon!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Konvektor javítás Konvektor javítás

Konvektor javítás

Vállaljuk a konvektor javítást! Márkafüggetlenül javítjuk az összes konvektort, így a parapetes és a kéményes konvektort is. A konvektor javítás mellett vállaljuk a konvektor karbantartást, szervizelést, szerelést, beszerelést. Teljeskörű ellátását biztosítunk. Ha azt tapasztalja, hogy a konvektora meghibásodott akkor nagyon fontos, hogy ne használja.

A hibásan működő konvektor életveszélyes, ha meghibásodást tapasztal haladéktalanul állítsa le a készüléket! Hívjon fel minket telefonon és a terheltségünkhöz képest a lehető leghamarabb kiszállunk otthonába és elvégezzük a konvektor javítást. Hosszú ideje benne vagyunk már a szakmában, így garantálni tudjuk azt, hogy tökéletes munkát fogunk végezni. Hívjon minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon.

Ajánlatkérés

FÉG konvektor javítás

Jelenleg Magyarországon a legnépszerűbb gyártó a FÉG. Ha Önnek is ilyen típusú készüléke van akkor szerencsés helyzetben van, ugyanis ezekhez a konvektorokhoz könnyedén lehet pótalkatrészeket szerezni. Ha FÉG konvektora van és úgy érzi, hogy meghibásodott akkor keressen fel minket. Szakembereink tapasztaltak, rutinosak, így a FÉG típusú konvektorokat is könnyedén megtudják javítani.

Ha szeretné elkerülni a konvektornak a meghibásodását akkor ajánljuk, hogy évente egyszer, leginkább a fűtési szezon megkezdése előtt keressen fel minket egy karbantartásra. A konvektor karbantartás során alaposan kitisztítjuk a készüléket, így az biztonságosan fog üzemelni egész télen.

Konvektor javítás
Konvektor javítás

Konvektor beépítés ára

A konvektor beépítésének az ára mindig attól függ, hogy milyen konvektorról van szó, valamint arról, hogy milyenek a meglévő körülmények. Ha szeretné megtudni, hogy mennyibe kerülne a konvektor a beszereléssel együtt akkor keressen fel minket telefonon, hogy tudjunk egyeztetni egy helyszíni szemlét, amely során felmérjük az otthonát.

Öntöttvas konvektor pattog – mit tegyek?

Sok megkeresés érkezik azzal kapcsolatban, hogy pattogó hangot ad ki a konvektor. A konvektor működése közbeni pattogó hang általában teljesen normális. Oka a hőtágulás, hiszen amikor a lemez tágul és összehúzódik akkor egyfajta pattogó hangot ad ki. Ez teljesen normális, ez a hang alább hagy akkor, hogyha ugyanazon a hőfokon van hagyva a konvektor. Ha folyamatosan állítgatva van a készülék, akkor számítani lehet a folytonos pattogásra. Ha nem biztos abban, hogy ez okozza a pattogó hangot, akkor keressen fel minket a biztonság érdekében.

Konvektor bekötés szabályai

A gázkészülékek folyamatos szabályozások alatt állnak, így az aktuális szabályozásokról kérjük keressen fel minket bizalommal. A biztonság érdekében nagyon fontos, hogy a konvektorhoz mindig tapasztalt, hozzáértő gázszerelő nyúljon. Ha konvektort szeretne bekötni, akkor keressen fel minket bizalommal telefonon!

Konvektor javítás

Konvektor javítás Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Konvektor javítás - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés