Konvektor javítás

Konvektor javítás! Ha meghibásodott a konvektora keressen fel minket. Parapetes konvektor javítás, kéményes konvektor javítás, FÉG konvektor javítás Budapesten és környékén tapasztalt gázszerelő szakemberektől. Keressen minket telefonon!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Konvektor javítás Konvektor javítás

Konvektor javítás

Vállaljuk a konvektor javítást! Márkafüggetlenül javítjuk az összes konvektort, így a parapetes és a kéményes konvektort is. A konvektor javítás mellett vállaljuk a konvektor karbantartást, szervizelést, szerelést, beszerelést. Teljeskörű ellátását biztosítunk. Ha azt tapasztalja, hogy a konvektora meghibásodott akkor nagyon fontos, hogy ne használja. A hibásan működő konvektor életveszélyes, ha meghibásodást tapasztal haladéktalanul állítsa le a készüléket! 

Hívjon fel minket telefonon és a terheltségünkhöz képest a lehető leghamarabb kiszállunk otthonába és elvégezzük a konvektor javítást. Hosszú ideje benne vagyunk már a szakmában, így garantálni tudjuk azt, hogy tökéletes munkát fogunk végezni. Hívjon minket a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Cégünk szakemberei több mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek konvektor javítása terén, ezáltal könnyedén javítanak minden meghibásodást.

A legkisebb meghibásodás esetén is célszerű hívni ügyfélszolgálatunkat, ahol az év minden napján örömmel fogadják hívását és kollégáink egyike, akár azonnali kiszállással rendelkezésére áll. Gáz- és fűtésszerelőink Budapesten, illetve Pest megye egész területén örömmel vállalják a konvektor javítását. Csak kiváló minőségű alkatrészekkel dolgoznak, kedvező árakon. Mindezeken felül, pedig minden munkánk után számlát adunk és garanciát vállalunk. Hívjon bizalommal.

Ajánlatkérés

Fűtésszerelés, karbantartás és javítás árak

Karbantartások Budapesten

Fali kazán karbantartása + hibafeltárás Budapesten belül 35 kw teljesítményig 30.000 Ft + Áfa / db

Fali kazán karbantartás 35 KW ig 20.000 Ft + Áfa / db

Konvektor karbantartás 15.600 Ft + Áfa / db

Álló kazánok 35Kw-ig 35.000 Ft + Áfa / db

Vízmelegítő karbantartás 20.000 Ft + Áfa / db

A gázkészülékek karbantartása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni , amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

35 KW-nál nagyobb teljesítményű készülékek karbantartására / javítására emailben tudunk ajánlatot biztosítani.

Fűtéskorszerűsítés Budapesten

A helyszíni felmérés díja 5.000.-Ft + Áfa.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Fűtés javítás Budapesten

Kondenzációs, turbós , kéményes készülék hibafeltárása fali 35 kw teljesítményig 20.000 + Áfa

Konvektor javítás 20.000 Ft + Áfa

Hőcserélő savazás 55.000 Ft + Áfa-tól (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés 20.000.-Ft + Áfa

Flexi cső : 5.000.-Ft + Áfa

Tűzzáras gázcsap : 5.000.-Ft + Áfa

A hibafeltárás után, tudunk alkatrészt biztosítani a készülékhez , amelyről a szerelés után ajánlatot küldünk, annak elfogadása esetén tudjuk az alkatrészt biztosítani. A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Fűtés javítás Budapest vonzáskörzetében: 30.000 Ft + Áfa

A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Hétvégén , és ünnepnapokon 50%-os felárral dolgozunk !

FÉG konvektor javítás

Jelenleg Magyarországon a legnépszerűbb gyártó a FÉG. Ha Önnek is ilyen típusú készüléke van akkor szerencsés helyzetben van, ugyanis ezekhez a konvektorokhoz könnyedén lehet pótalkatrészeket szerezni. Ha FÉG konvektora van és úgy érzi, hogy meghibásodott akkor keressen fel minket. Szakembereink tapasztaltak, rutinosak, így a FÉG típusú konvektorokat is könnyedén megtudják javítani. Budapesten, illetve egész Pest megyében vállaljuk FÉG konvektor javítását.

Ha szeretné elkerülni a konvektornak a meghibásodását akkor ajánljuk, hogy évente egyszer, leginkább a fűtési szezon megkezdése előtt keressen fel minket egy karbantartásra. A konvektor karbantartás során alaposan kitisztítjuk a készüléket, így az biztonságosan fog üzemelni egész télen. Bármilyen meghibásodást is tapasztal készülékén, hívja ügyfélszolgálatunkat, ahol szakembereink örömmel fogadják hívását az év bármely napján és kollégáink egyike, akár azonnali kiszállással áll rendelkezésére.

Konvektor javítás
Konvektor javítás

Konvektor beépítés ára

A konvektor beépítésének az ára mindig attól függ, hogy milyen konvektorról van szó, valamint arról, hogy milyenek a meglévő körülmények. Ha szeretné megtudni, hogy mennyibe kerülne a konvektor a beszereléssel együtt, akkor keressen fel minket telefonon, hogy tudjunk egyeztetni egy ingyenes helyszíni szemlét, amely során felmérjük az otthonát és a készülék lehetséges helyét. Továbbá, személyesen minden fontos részletet átbeszélhet kollégáink egyikével, köztük a konvektor beépítés árát.

Öntöttvas konvektor pattog – mit tegyek? Sok megkeresés érkezik azzal kapcsolatban, hogy pattogó hangot ad ki a konvektor. A konvektor működése közbeni pattogó hang általában teljesen normális. Oka a hőtágulás, hiszen amikor a lemez tágul és összehúzódik, akkor egyfajta pattogó hangot ad ki. Ez teljesen normális, ez a hang alább hagy akkor, hogyha ugyanazon a hőfokon van hagyva a konvektor. Ha folyamatosan állítgatva van a készülék, akkor számítani lehet a folytonos pattogásra. Ha nem biztos abban, hogy ez okozza a pattogó hangot, akkor keressen fel minket a biztonság érdekében.

Konvektor bekötés szabályai

A gázkészülékek folyamatos szabályozások alatt állnak, így az aktuális szabályozásokról kérjük keressen fel minket bizalommal. A biztonság érdekében nagyon fontos, hogy a konvektorhoz mindig tapasztalt, hozzáértő gázszerelő nyúljon. Ha konvektort szeretne bekötni, akkor keressen fel minket bizalommal telefonon a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. A konvektor bekötés szabályaival leginkább a gáz- és fűtésszerelőknek kell tisztában lenni.

Mindazonáltal, amivel mindenképpen jó, ha tisztában van az ember az az, hogy a konvektor bekötését, beszerelését és minden más munkálatot csakis szakember végezzen. Mivel, ezek a készülékek gázzal működnek, nagy hozzáértést és odafigyelést igényel az üzembe helyezésük és mindenki biztonsága érdekében, inkább hívjunk szakembert. Cégünk szakemberei 20 éves tapasztalattal rendelkeznek konvektorok beszerelése, javítása terén is, ezáltal örömmel állunk rendelkezésére Pest megyében, az év minden napján. Hívjon bizalommal.

Konvektor javítás

Konvektor javítás Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Konvektor javítás - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
Azonnali hívás +36 (20) 611 84 63