Konvektor javítás

Konvektor javítás! Ha meghibásodott a konvektora keressen fel minket. Parapetes konvektor javítás, kéményes konvektor javítás, FÉG konvektor javítás Budapesten és környékén tapasztalt gázszerelő szakemberektől. Keressen minket telefonon!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Konvektor javítás Konvektor javítás

Konvektor javítás

Vállaljuk a konvektor javítást! Márkafüggetlenül javítjuk az összes konvektort, így a parapetes és a kéményes konvektort is. A konvektor javítás mellett vállaljuk a konvektor karbantartást, szervizelést, szerelést, beszerelést. Teljeskörű ellátását biztosítunk. Ha azt tapasztalja, hogy a konvektora meghibásodott akkor nagyon fontos, hogy ne használja. A hibásan működő konvektor életveszélyes, ha meghibásodást tapasztal haladéktalanul állítsa le a készüléket! 

Hívjon fel minket telefonon és a terheltségünkhöz képest a lehető leghamarabb kiszállunk otthonába és elvégezzük a konvektor javítást. Hosszú ideje benne vagyunk már a szakmában, így garantálni tudjuk azt, hogy tökéletes munkát fogunk végezni. Hívjon minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Cégünk szakemberei több mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek konvektor javítása terén, ezáltal könnyedén javítanak minden meghibásodást.

A legkisebb meghibásodás esetén is célszerű hívni ügyfélszolgálatunkat, ahol az év minden napján örömmel fogadják hívását és kollégáink egyike, akár azonnali kiszállással rendelkezésére áll. Gáz- és fűtésszerelőink Budapesten, illetve Pest megye egész területén örömmel vállalják a konvektor javítását. Csak kiváló minőségű alkatrészekkel dolgoznak, kedvező árakon. Mindezeken felül, pedig minden munkánk után számlát adunk és garanciát vállalunk. Hívjon bizalommal.

Ajánlatkérés

Kazán szerelés és javítás árak

Kazán beszerelése

Ingyenes helyszíni felmérést vállalunk beépítésre és cserére.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Javítás árak Budapesten

Kondenzációs vagy turbós kazán javítás
20.000 + áfa + alkatrész

Kéményes kazán javítás
15.600 Ft + áfa + alkatrész

Konvektor javítás
12.500 Ft + áfa + alkatrész

Hőcserélő savazás
55.000 Ft + áfa (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés
15.600 Ft + áfa + flexi cső

Javítás árak Pest megyében

Kazán javítás
25.000 Ft + áfa + alkatrész

Gázkészülékek karbantartása

Karbantartások Budapesten

Fali vagy turbós kondenzációs kazán karbantartása
20.000 Ft + áfa

Fali Kéményes kazán karbantartása
15.600 + áfa

Fali Konvektor karbantartása
12.500 Ft + áfa

Álló kazánok 45Kw-ig
35.000 Ft + áfa

Álló kazánok 45Kw-tól
50.000 Ft + áfa

Vízmelegítő karbantartás, javítás
15.600 Ft + áfa + alkatrész

A gázkészülékek karbantartására nem tudunk garanciát vállalni. Garancia fél / 1 év van a cserélt alkatrészekre, amelyet a helyszínen kiállított áfa-s számlán tüntetünk fel.

Karbantartások Pest megyében

Budapesten kívül Pest megyében minden karbantartás
25.000Ft + áfa

FÉG konvektor javítás

Jelenleg Magyarországon a legnépszerűbb gyártó a FÉG. Ha Önnek is ilyen típusú készüléke van akkor szerencsés helyzetben van, ugyanis ezekhez a konvektorokhoz könnyedén lehet pótalkatrészeket szerezni. Ha FÉG konvektora van és úgy érzi, hogy meghibásodott akkor keressen fel minket. Szakembereink tapasztaltak, rutinosak, így a FÉG típusú konvektorokat is könnyedén megtudják javítani. Budapesten, illetve egész Pest megyében vállaljuk FÉG konvektor javítását.

Ha szeretné elkerülni a konvektornak a meghibásodását akkor ajánljuk, hogy évente egyszer, leginkább a fűtési szezon megkezdése előtt keressen fel minket egy karbantartásra. A konvektor karbantartás során alaposan kitisztítjuk a készüléket, így az biztonságosan fog üzemelni egész télen. Bármilyen meghibásodást is tapasztal készülékén, hívja ügyfélszolgálatunkat, ahol szakembereink örömmel fogadják hívását az év bármely napján és kollégáink egyike, akár azonnali kiszállással áll rendelkezésére.

Konvektor javítás
Konvektor javítás

Konvektor beépítés ára

A konvektor beépítésének az ára mindig attól függ, hogy milyen konvektorról van szó, valamint arról, hogy milyenek a meglévő körülmények. Ha szeretné megtudni, hogy mennyibe kerülne a konvektor a beszereléssel együtt, akkor keressen fel minket telefonon, hogy tudjunk egyeztetni egy ingyenes helyszíni szemlét, amely során felmérjük az otthonát és a készülék lehetséges helyét. Továbbá, személyesen minden fontos részletet átbeszélhet kollégáink egyikével, köztük a konvektor beépítés árát.

Öntöttvas konvektor pattog – mit tegyek? Sok megkeresés érkezik azzal kapcsolatban, hogy pattogó hangot ad ki a konvektor. A konvektor működése közbeni pattogó hang általában teljesen normális. Oka a hőtágulás, hiszen amikor a lemez tágul és összehúzódik, akkor egyfajta pattogó hangot ad ki. Ez teljesen normális, ez a hang alább hagy akkor, hogyha ugyanazon a hőfokon van hagyva a konvektor. Ha folyamatosan állítgatva van a készülék, akkor számítani lehet a folytonos pattogásra. Ha nem biztos abban, hogy ez okozza a pattogó hangot, akkor keressen fel minket a biztonság érdekében.

Konvektor bekötés szabályai

A gázkészülékek folyamatos szabályozások alatt állnak, így az aktuális szabályozásokról kérjük keressen fel minket bizalommal. A biztonság érdekében nagyon fontos, hogy a konvektorhoz mindig tapasztalt, hozzáértő gázszerelő nyúljon. Ha konvektort szeretne bekötni, akkor keressen fel minket bizalommal telefonon a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. A konvektor bekötés szabályaival leginkább a gáz- és fűtésszerelőknek kell tisztában lenni.

Mindazonáltal, amivel mindenképpen jó, ha tisztában van az ember az az, hogy a konvektor bekötését, beszerelését és minden más munkálatot csakis szakember végezzen. Mivel, ezek a készülékek gázzal működnek, nagy hozzáértést és odafigyelést igényel az üzembe helyezésük és mindenki biztonsága érdekében, inkább hívjunk szakembert. Cégünk szakemberei 20 éves tapasztalattal rendelkeznek konvektorok beszerelése, javítása terén is, ezáltal örömmel állunk rendelkezésére Pest megyében, az év minden napján. Hívjon bizalommal.

Konvektor javítás

Konvektor javítás Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Konvektor javítás - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
Azonnali hívás +36 (20) 611 8463