Gázkonvektor javítás

Gázkonvektor javítás! Vállaljuk a gázkonvektoroknak a teljeskörű ellátását Budapesten és környékén. Márkától függetlenül vállaljuk a készülékeket, vállaljuk a parapetes konvektor javítást, valamint a kéményes konvektor javítást is!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Gázkonvektor javítás Gázkonvektor javítás

Gázkonvektor javítás

Gázkonvektor javítással foglalkozik cégünk. Vállaljuk a gázkonvektoroknak a teljeskörű ellátását. Foglalkozunk minden gázkonvektorral, márkától függetlenül. Parapetes konvektor javítást és kéményes konvektor javítást vállalunk. Fontos az, hogyha azt tapasztalja, hogy a gázkonvektora meghibásodott, akkor haladéktalanul értesítsen minket.

A gázkonvektorokat hibásan használni életveszélyes! Keressen fel minket bizalommal, hogyha gázkonvektor javítást szeretne. Terheltségünkhöz képest a lehető legkorábbi időpontban kiszállunk és elvégezzük a gázkonvektor javítást. Ne feledje, a gázkonvektor meghibásodását könnyen eltudja kerülni, hogyha rendszeresen, évente egyszer elvégezteti a gázkonvektor karbantartást! Hívjon minket bizalommal a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. 

Ajánlatkérés

FÉG konvektor javítás

Magyarországon a legtöbb háztartásban FÉG típusú konvektor van. Ezek a konvektorok jó készülékek, több évtizeden át tudnak gond nélkül dolgozni. Azonban ehhez nagyon fontos az, hogy rendszeresen legyen karbantartva a készülék. Ha ez elmarad, akkor számítani kell arra, hogy meg fog hibásodni.

Ha meghibásodott akkor minél hamarabb keressen fel minket. Mi gyorsan és szakszerűen végezzük el a javítást. Vállaljuk a FÉG típusú konvektorok pótalkatrészének a beszerzését is. Keressen fel minket bizalommal.

Gázkonvektor javítás
Gázkonvektor javítás

Konvektor beépítés ára

A konvektor beépítésének az ára mindig egyedi, hiszen nem tudjuk előre, hogy milyen konvektorra van szükség, valamint milyen átalakításokat kell eszközölni otthonában ahhoz, hogy betudjunk szerelni egy konvektort. A konvektor beépítésének az árát megtudjuk nagyjából határozni telefonon, de ahhoz, hogy pontos összeget tudjunk mondani mindenféleképpen kell egy előzetes helyszíni felmérés.

Keressen fel minket, egyeztessünk időpontot, hogy beszerelhessük Önnek új konvektorát!

Gázszerelő gázkészülék szerelő

Cégünknél csak és kizárólag szakképzett, rutinos, tapasztalt gázszerelők dolgoznak. Gázszerelőinkről elmondható, hogy régóta benne vannak már a szakmában, és pontosan tudják, hogy a különböző problémákat hogyan kell orvosolni. A javításban épp annyira jók, mint a beszerelésben, kivitelezésben vagy karbantartásban.

Garantáljuk a minőségű munkát. Szerelőink pontosan érkeznek és kiválóan végzik el a munkájuk. Kérjük keressen fel minket bizalommal!

Konvektor bekötés szabályai

A konvektor, valamint a további gázkészülékek szabályozása, bekötésének szigorítása jelenleg is zajlik, így nehéz hosszútávon megmondani, hogy mi épp az aktuális rendelet. A konvektornál talán még nem kötelező az, hogy szakember szerelje be (bár ez nagyon is ajánlott), vagy az, hogy le kell cserélni egy újabbra, azonban ez bármikor bekövetkezhet. Ha a pontos szabályokról szeretne érdeklődni, akkor kérjük keressen fel minket telefonon és részletes tájékoztatást nyújtunk. 

Öntöttvas konvektor pattog – Mit tegyek?

Gyakori probléma a konvektoroknál az, hogy pattogó hangot adnak ki. Azonban ez nem probléma, semmilyen hibát nem jelent, függetlenül attól, hogy zavaró. A pattogó hang oka a hőtágulás – ahogy a lemezek kitágulnak és összehúzódnak hangos pattogó hang keletkezik. Ez akkor hagy alább, hogyha folyamatosan egy hőfokon van hagyva a készülék. A pattogás normális hang, azonban, ha úgy véli, hogy mégis van valami probléma a készülékkel akkor a biztonság érdekében inkább keressen fel minket és mi ellenőrizzük a készülékét. 

Gázkonvektor javítás

**DROPOFFFEE**

Gázkonvektor javítás Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázkonvektor javítás - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
Azonnali hívás +36 (20) 611 8463