Gázkonvektor szerelés

Cégünk vállalja a gázkonvektor szerelést. Hosszú évek óta benne vagyunk a szakmában, így garantálni tudjuk azt, hogy tökéletesen ellátjuk készülékét. Budapesten és környékén vállaljuk a beszerelést, javítást, karbantartást. Keressen fel minket!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Gázkonvektor szerelés Gázkonvektor szerelés

Gázkonvektor szerelés

Cégünk vállalja a gázkonvektor szerelést. Foglalkozunk kéményes és parapetes konvektorokkal egyaránt. Márkától függetlenül vállaljuk a készülékeknek az ellátását. Foglalkozunk beszereléssel, kivitelezéssel, javítással, karbantartással, szereléssel, cserével – röviden mindennel, ami gázkonvektor.

Budapesten és környékén látjuk el a feladatokat. Hosszú évek óta benne vagyunk már a szakmában így garantálni tudjuk azt, hogy tökéletesen lesz ellátva készüléke. Az általunk elvégzett munkára természetesen garanciát adunk. Hívjon fel minket bizalommal a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Várjuk megkeresését!

Ajánlatkérés

FÉG konvektor javítás

Magyarországon a FÉG konvektorok a legelterjedtebbek. Sok házban találkozhatunk a 40-50 éves konvektoraikkal, de akár az újabb típusúakkal is. Mi már hosszú évek óta benne vagyunk a szakmában, így garantálni tudjuk azt, hogy a FÉG konvektorokat tökéletesen ellátjuk. Jól ismerjük már a márkát, így velünk a javítás gyors és hatékony lesz.

Ha azt tapasztalja, hogy konvektora meghibásodott, akkor fontos, hogy az alábbiak szerint járjon el: kapcsolja ki a készüléket és ne használja addig, amíg egy szerelő meg nem vizsgálja a készüléket. Komoly problémákat tud okozni egy meghibásodás, épp ezért rendkívül veszélyes hibásan használni a készüléket. Ha meghibásodott a FÉG konvektora, keressen fel minket bizalommal!

Gázkonvektor szerelés
Gázkonvektor szerelés

Konvektor bekötés szabályai

Szakértők szerint jelenleg 3 000 000 konvektor készülék van napi használatban Magyarországon. Ezeknek egy jó része rendkívül elavult, sőt, sok esetben nem is biztonságosak, egyenesen veszélyesek. Ma már szabályozva van az, hogy milyen konvektort lehet beszerelni. Csak korszerű gázégővel és vezérléssel ellátott konvektorok szerelhetők fel szakember által.

Konvektor beépítés ára

A konvektor beépítésének az ára sok mindentől függ. Van-e gáz az ingatlanban vagy az utcában? Ha igen, van-e gázcsonk? Ha konvektor cseréről van szó, akkor milyen volt az előző készülék? Ki szerzi be az új konvektort? Milyen lesz az új konvektor? Ha ezekre a kérdésekre, és további kérdésre tudjuk a választ, akkor már tudunk Önnek mondani egy árat. Keressen fel minket bizalommal, hogyha szeretné megtudni, hogy mennyibe kerül egy konvektor beépítés!

Konvektor repedés

A konvektor ki tud repedni akkor, hogyha a gázterhelés nincs beállítva a gyári előírt értékre, és így a készülék túl nagy gázterhelésnek van kitéve. Ilyen esetben mindig javítani kell a készüléket. Azonban nem csak ez okozhatja a repedés, hanem az idő múlása is. Épp ezért nagyon fontos az, hogy a készülék minden fűtési szezon megkezdése előtt legyen karbantartva. Ezzel tudjuk garantálni azt, hogy mindig biztonságosan és jól fog működni.

Egy karbantartás során a szakember alaposan kitisztítja és le ellenőrzi a készüléket. Így például egy repedést könnyedén megtudunk előzni. Ha már megtörtént a repedés, akkor sincs semmi probléma, keressen fel minket telefonon a +36 (20) 611 8463 telefonszámon és mi megjavítjuk a konvektorát. Keressen fel minket bizalommal.

Gázkonvektor szerelés

**DROPOFFFEE**

Gázkonvektor szerelés Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázkonvektor szerelés - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
Azonnali hívás +36 (20) 611 8463