Gázkonvektor szerelés

Cégünk vállalja a gázkonvektor szerelést. Hosszú évek óta benne vagyunk a szakmában, így garantálni tudjuk azt, hogy tökéletesen ellátjuk készülékét. Budapesten és környékén vállaljuk a beszerelést, javítást, karbantartást. Keressen fel minket!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Gázkonvektor szerelés Gázkonvektor szerelés

Gázkonvektor szerelés

Cégünk vállalja a gázkonvektor szerelést. Foglalkozunk kéményes és parapetes konvektorokkal egyaránt. Márkától függetlenül vállaljuk a készülékeknek az ellátását. Foglalkozunk beszereléssel, kivitelezéssel, javítással, karbantartással, szereléssel, cserével – röviden mindennel, ami gázkonvektor. Budapesten és környékén látjuk el a feladatokat. Hosszú évek óta benne vagyunk már a szakmában így garantálni tudjuk azt, hogy tökéletesen lesz ellátva készüléke. 

Az általunk elvégzett munkára természetesen számlát és garanciát adunk. Hívjon fel minket bizalommal a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Várjuk megkeresését! Ügyfélszolgálatunkon szakembereink örömmel fogadják hívását a nap 24 órájában, az év bármely napján, hétvégén és ünnepnapokon egyaránt. Cégünk gáz- és fűtésszerelői egytől egyig 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, márkafüggetlenül, precízen és megbízhatóan dolgoznak.

Pest megye minden településén igénybe veheti szolgáltatásainkat, továbbá, kollégáink akár azonnali kiszállást is vállalnak. Mindazonáltal, csak kiváló minőségű alkatrészekkel dolgoznak, kedvező árakon, melyekről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon. Akár javításról, akár karbantartásról vagy készülék beszerelésről van szó, ne várjon, hanem hívjon minket bizalommal és mi garantáltan a legjobbat nyújtjuk. Fordítson kellő figyelmet gáz fűtőkészülékére.

Ajánlatkérés

FÉG konvektor javítás

Magyarországon a FÉG konvektorok a legelterjedtebbek. Sok házban találkozhatunk a 40-50 éves konvektoraikkal, de akár az újabb típusúakkal is. Mi már hosszú évek óta benne vagyunk a szakmában, így garantálni tudjuk azt, hogy a FÉG konvektorokat tökéletesen ellátjuk. Jól ismerjük már a márkát, így velünk a javítás gyors és hatékony lesz. Cégünk gáz- és fűtésszerelői Pest megyében vállalják FÉG konvektor javítását.

Ha azt tapasztalja, hogy konvektora meghibásodott, akkor fontos, hogy az alábbiak szerint járjon el: kapcsolja ki a készüléket és ne használja addig, amíg egy szerelő meg nem vizsgálja a készüléket. Komoly problémákat tud okozni egy meghibásodás, épp ezért rendkívül veszélyes hibásan használni a készüléket. Ha meghibásodott a FÉG konvektora, keressen fel minket bizalommal, a fent említett telefonszámon. Örömmel állunk rendelkezésére az év minden napján.

Gázkonvektor szerelés
Gázkonvektor szerelés

Konvektor bekötés szabályai

Szakértők szerint jelenleg 3 000 000 konvektor készülék van napi használatban Magyarországon. Ezeknek egy jó része rendkívül elavult, sőt, sok esetben nem is biztonságosak, egyenesen veszélyesek. Ma már szabályozva van az, hogy milyen konvektort lehet beszerelni. Csak korszerű gázégővel és vezérléssel ellátott konvektorok szerelhetők fel szakember által. A konvektor bekötés szabályaival, többnyire a gáz- és fűtésszerelőnek kell tisztában lennie.

Mindazonáltal, amivel jó, ha mi magunk is tisztában vagyunk az az, hogy mindenképpen képzett, profi szerelőt bízzunk meg ezzel a feladattal, hiszen Ő tudja, hogy mik a feltételei, illetve csak a szerelő tudja biztonságosan elvégezni a készülék bekötését. Mivel gázzal működik, veszélyes lehet, ha nem hozzáértő kezek végzik a munkálatokat. Ezért, mi azt javasoljuk, hogy hívjon minket a fent említett telefonszámon és kérje szakembereink segítségét, akik immáron 20 éve a szakmában vannak.

Konvektor beépítés ára

A konvektor beépítésének az ára sok mindentől függ. Van-e gáz az ingatlanban vagy az utcában? Ha igen, van-e gázcsonk? Ha konvektor cseréről van szó, akkor milyen volt az előző készülék? Ki szerzi be az új konvektort? Milyen lesz az új konvektor? Ha ezekre a kérdésekre, és további kérdésre tudjuk a választ, akkor már tudunk Önnek mondani egy árat. Keressen fel minket bizalommal, hogyha szeretné megtudni, hogy mennyibe kerül egy konvektor beépítés!

A konvektor beépítés ára, mint azt említettük, sok mindentől függ. Ezért, csak a munka elvégezte után tudunk pontos árat mondani. Mindazonáltal, minden készülék beépítést egy ingyenes helyszíni felméréssel kezdenek szakembereink, hogy felmérjék a készülék lehetséges helyét. Továbbá azt, hogy minden feltételnek megfelel-e a konvektor lehetséges helye. Itt, szakembereink már tudnak árat kalkulálni Önnek. Hívjon minket bizalommal és mi kedvező áron segítünk.

Gázkonvektor szerelés
Konvektor repedés

Konvektor repedés

A konvektor ki tud repedni akkor, hogyha a gázterhelés nincs beállítva a gyári előírt értékre, és így a készülék túl nagy gázterhelésnek van kitéve. Ilyen esetben mindig javítani kell a készüléket. Azonban nem csak ez okozhatja a repedés, hanem az idő múlása is. Épp ezért nagyon fontos az, hogy a készülék minden fűtési szezon megkezdése előtt legyen karbantartva. Ezzel tudjuk garantálni azt, hogy mindig biztonságosan és jól fog működni.

Egy karbantartás során a szakember alaposan kitisztítja és le ellenőrzi a készüléket. Így például egy repedést könnyedén megtudunk előzni. Ha már megtörtént a repedés, akkor sincs semmi probléma, keressen fel minket telefonon a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon és mi megjavítjuk a konvektorát. Keressen fel minket bizalommal. Szakembereink a nap 24 órájában, az év minden napján örömmel fogadják hívását és Pest megye minden településén állnak rendelkezésére, akár azonnali kiszállással is.

**DROPOFFFEE**

Gázkonvektor szerelés Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázkonvektor szerelés - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
Azonnali hívás +36 (20) 611 84 63