Gázszerelés

Cégünk Budapesten vállal gázszerelést. Vállaljuk a gázkazánokat, a gázkonvektorokat, a gáztűzhelyeket, a gázbojlereket, a gázvízmelegítőket és minden más gázkészüléket javításra, beszerelésre, cserére, bekötésre, karbantartásra, akár két napon belül.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Gázszerelés Gázszerelés

Gázszerelés

Cégünk teljeskörűen vállalja a gázszerelést. Mi tartozik a gázszerelésbe? A gázszerelés során teljeskörűen ellátjuk a készülékeket. Vállaljuk a gázkazánokat (nyílt égésterű, turbós, kondenzációs, fali, álló stb), a gázkonvektorokat, a gáztűzhelyeket, a gázbojlereket, a gázvízmelegítőket és minden más gázkészüléket javításra, beszerelésre, cserére, bekötésre, karbantartásra. Cégünk Budapesten vállalja a munkálatokat. Ha Budapesten él akkor feltétlenül minket keressen fel!

Egy időpont egyeztetést követően kiszállunk Önhöz és elvégezzük a szükséges munkálatokat. Mi márkától és a készülék állapotától függetlenül dolgozunk, így biztosíthatjuk Önt arról, hogy teljes ellátásban lesz része. Ha beszerelést szeretne, akkor keressen fel minket, hiszen mi beszerelési garanciát is adunk az ügyfeleinknek. A munkálatokat mindig rutinos, tapasztalt, gyakorlott szerelőink végzik el, akik garantáltan jó munkát fognak elvégezni.

Kérjük keressen fel minket bizalommal, hogyha gázszerelést szeretne olcsón, jó minőségben, Budapesten. Cégünk szakemberei 20 éves tapasztalattal rendelkeznek és a nap 24 órájában, az év minden napján örömmel állnak rendelkezésére, akár azonnali kiszállással is. Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon és kérje szakembereink segítségét, akik minden munkájuk után számlát adnak és garanciát vállalnak. 

Ajánlatkérés

Gázkazán szerelés, javítás

Cégünk vállalja a gázkazánoknak a bekötését, javítását, karbantartását. A gázkazán bekötésnél fontos tudni, hogy ma már csak kondenzációs gázkazánokat lehet bekötni, másra nincs lehetőség. Azonban javítani még mindig lehet a turbós, valamint a nyílt égésterű kazánokat. Ha új kazánt szeretne akkor először mindig van egy előzetes helyszíni felmérés. Ekkor látjuk, hogy milyen állapotok vannak, milyen körülmények vannak, valamint azt is megtudjuk mondani, hogy milyen gázkazánra lesz szüksége. Segítünk a gázkazán kiválasztásában is. A bekötés során mindig kell egy gáztervezőnek gáztervet készítenie, amit utána a szolgáltatónak el kell fogadnia.

Egy kéményseprőnek előtte és utána is ellenőrzést kell tartania. A kondenzációs gázkazán beszerelése során szinte mindig át kell alakítani a kéményt, kivéve, hogyha az előző készülék is kondenzációs volt. Ezt követően elkezdjük a bekötést. A bekötés során mindent szabályosan végzünk, az ilyen munkálatokat mindig a rutinos és tapasztalt szakembereink végzik el. Ha a későbbiekben bármilyen problémája lenne a gázkazánjával, akkor minket hívhat, ugyanis javítást is vállalunk. Ha szeretné elkerülni, hogy a készülék idő előtt meghibásodjon, akkor keressen fel minket bizalommal karbantartásért, lehetőség szerint még a fűtési szezon megkezdése előtt. Várjuk megkeresését!

Gázkazán szerelés, javítás
Gázkonvektor szerelés, javítás

Gázkonvektor szerelés, javítás

Cégünk vállalja a gázkonvektoroknak a beszerelését, javítását és karbantartását. A konvektoroknál kifejezetten fontos a jó működés, épp ezért rendszeresen karban kell tartani a készüléket. A fűtési szezon megkezdése előtt fontos a karbantartás. Ilyenkor a szakember alaposan átvizsgálja a készüléket, meg is tisztítja. Ezzel biztosítani lehet azt, hogy a készülék alkalmas lesz a következő fűtési szezonra. Fontos, hogyha azt tapasztalja, hogy a készülékkel valami nincs rendben, akkor minél hamarabb keressen fel egy szerelőt.

Gázkonvektor szerelését, javítását egyaránt vállaljuk Pest megye bármely településén, akár azonnali kiszállással is, az év bármely napján. Amennyiben meghibásodott készüléke vagy bármilyen probléma, nehézség merül fel, hívjon minket bizalommal a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon és mondja el miben segíthetünk. Szakembereink 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, márkafüggetlenül, minőségi alkatrészekkel dolgoznak és számlát, garanciát egyaránt adnak munkáikra.

Fontos! Meghibásodás alatt ne is használja a készüléket amíg ki nem érkezik a szerelő. Ha minket hív ki, akkor akár már másnap is kint lehetünk az otthonában. Hívjon minket bizalommal, hogyha problémát tapasztal. Ha új konvektor készüléket szeretne beszereltetni, akkor szintén minket keressen fel. Hosszú évek óta dolgozunk már a szakmában, így számunkra a konvektor csere egyszerű és gyors. Ha jó, biztonságos és gyors munkát szeretne, akkor keressen fel minket. Az új konvektor kiválasztásában is segítünk természetesen.

Gáztűzhely szerelés, javítás

Cégünk vállalja a gáztűzhelyeknek a bekötését és a javítását is. A gáztűzhelyek bekötése talán egyszerű feladatnak tűnik, azonban rengeteg mindenre kell figyelni, ráadásul sok gyártó csak akkor garantálja a garanciát, hogyha szakember szerelte be a készüléket. A gáztűzhely beszerelése során sok mindenre kell figyelni. Például a tűzvédelmi előírásokra. A gáztűzhelyeknél fontos, hogyha konyhaszekrénybe van építve akkor két oldalról legyen szigetelés.

Fontos továbbá, hogy az alatta lévő burkolat (például csempe) és a hátoldalán lévő burkolat hőálló legyen. Fontos továbbá az is, hogy legalább hatvan centiméterig függőlegesen ne legyen semmi éghető anyag. Ezen kívül még számos olyan dolog van, amelyre figyelnek a szerelőink, amikor gáztűzhelyt szerelnek be. Ha gáztűzhelyt szeretne, akkor keressen fel minket, mi a készülék kiválasztásában is segítünk. Ha azt tapasztalja, hogy a gáztűzhelye nem működik megfelelően akkor feltétlenül keressen fel minket bizalommal, megfogjuk oldani a problémáját! Várjuk megkeresését.

Gáztűzhely szerelés, javítás

Gázszerelés Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázszerelés - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Gázszerelés Budapesten

Cégünk alapvetően Budapesten vállalja a munkálatokat. Ha Budapesten él és gázszerelésre van szüksége akkor keressen fel minket. Hívjon fel minket és egyeztessünk egy időpontot. Akár két napon belül is megtudjuk oldani a problémáját! Budapesten kívül Pest megyében is vállaljuk a munkálatokat.

Rutinos, tapasztalt szakembereink végzik el a különböző bekötéseket, javításokat, cseréket, karbantartásokat. Kérjük keressen fel minket bizalommal, hogyha gázszerelésre van szüksége!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
Azonnali hívás +36 (20) 611 84 63