Gázszerelő

Gázszerelő Budapesten! Vállaljuk a gázkészülékek teljeskörű ellátását, így a javítást, szerelést, cserét, karbantartást, beszerelést, kivitelezést, tanácsadást. Budapesten és környékén vállaljuk a gázszerelést! Keressen minket bizalommal.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Gázszerelő Gázszerelő

Gázszerelő

Cégünk gázszereléssel foglalkozik. Vállaljuk a gázkazánokat, gázkonvektorokat, gáz vízmelegítőket, gázbojlereket, gáztűzhelyeket, és minden más további gázkészüléket. Foglalkozunk javítással, szereléssel, karbantartással, beszereléssel, kivitelezéssel, tervezéssel, cserével.

Cégünknél tapasztalt, rutinos gázszerelők dolgoznak, akik pontosan tudják, hogy hogyan kell a különböző problémákat megoldani. Munkánkra természetesen garanciát vállalunk. Régóta benne vagyunk már a szakmában, így biztos lehet benne, hogy tökéletes munkát fogunk elvégezni. Ha szeretné igénybe venni a szolgáltatásainkat, akkor kérjük keressen fel minket telefonon, hogy időpontot tudjunk egyeztetni. Telefonon a +36 (20) 611 8463 számon keresztül vagyunk elérhetőek. Várjuk megkeresését.

Ajánlatkérés

Gázkazán javítás

Vállaljuk a gázkazán javítást. Márkafüggetlenül és állapotfüggetlenül vállaljuk a készülékeket. Nyílt égésterű, turbós, kondenzációs, kombi készülékeknek vállaljuk egyaránt a szerelését. Mint minden gázkészüléknél, úgy itt is nagyon fontos, hogy mindig szakember nyúljon hozzá. Nem javasoljuk házilag megoldani a problémát.

Szakembereink rutinjuk és tudásuk segítségével gyorsan és hatékonyan megtudják oldani a problémákat. Keressen fel minket bizalommal, hogyha problémát észlel gázkazánjával kapcsolatban!

Gázszerelő
Gázszerelő

Gázkészülék karbantartás

A gázkészülékeknek a karbantartása rendkívül fontos dolog. Ahhoz, hogy a készülék hosszú évekig, akár évtizedekig tökéletesen működjön ahhoz elengedhetetlen a karbantartás. A karbantartás elhanyagolásával a készülék folyamatosan koszolódik, valamint szakszerű ellenőrzés nélkül dolgozik évekig, évtizedekig. Ez nem veszélytelen.

Mi azt javasoljuk, kiváltképp a gázkazán és a gázkonvektor tulajdonosoknak, hogy a fűtési szezon megkezdése előtt hívjanak ki minket, hogy elvégezzük a karbantartást. A karbantartás során alaposan végig ellenőrizzük a készüléket és ki is tisztítjuk. 

Gázkészülék beszerelés

Vállaljuk a gázkészülék beszerelést is. A gázkészülékek beszerelése során nagyon fontos az előzetes helyszíni szemle. E szemle során felmérjük az otthonát, megbeszéljük, hogy milyen átalakításokra lesz szükség, valamint megbeszéljük, hogy milyen készülékre lesz szüksége. Vannak gyorsabban végbemenő beszerelések, például egy gázbojlert csak meg kell vásárolnunk és már kezdhetjük is a beszerelést, azonban vannak olyan készülékek, mint például a gázkazán, ahol egy hosszabb folyamatra van szükség. Például gázterv készítésre, egyeztetésre a szolgáltatóval, további szakemberek bevonása, mint például kéményseprő, stb. Keressen fel minket bizalommal és beszéljük meg a részleteket.

Gázszerelő gázkészülék szerelő

Cégünknél tapasztalt, rutinos gázszerelők dolgoznak. Számunkra nagyon fontos, hogy az általunk elvégzett munka jó minőségű legyen, biztonságos legyen, ezt garantálni is tudjuk. Szerelőinktől tanácsot is kérhet, mindenre tudnak válaszolni, ami gázszerelés. Munkánkra természetesen garanciát is vállalunk. Keressen fel minket, hogyha megbízható, jól dolgozó gázszerelőket keres.

Gázkonvektor szerelő Budapest

Gázkonvektorok szerelésével is foglalkozunk. Márkafüggetlenül vállaljuk a gázkonvektorokat! Ha azt tapasztalja, hogy gázkonvektora őrlángja elaludt, nem fűt a konvektor, nem fűt megfelelően, hangos, szokatlan hangot ad ki, akkor keressen fel minket. Mi gyorsan kiszállunk és megjavítjuk a gázkonvektorát. Fontos, hogyha azt tapasztalja, hogy meghibásodott a konvektor akkor ne használja addig, amíg meg nem érkezik a szerelő!

Gázszerelő

Gázszerelő Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázszerelő - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
Azonnali hívás +36 (20) 611 8463