Gázszerelő

Gázszerelő Budapesten! Vállaljuk a gázkészülékek teljeskörű ellátását, így a javítást, szerelést, cserét, karbantartást, beszerelést, kivitelezést, tanácsadást. Budapesten és környékén vállaljuk a gázszerelést! Keressen minket bizalommal.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Gázszerelő Gázszerelő

Gázszerelő

Cégünk gázszereléssel foglalkozik. Vállaljuk a gázkazánokat, gázkonvektorokat, gáz vízmelegítőket, gázbojlereket, gáztűzhelyeket, és minden más további gázkészüléket. Foglalkozunk javítással, szereléssel, karbantartással, beszereléssel, kivitelezéssel, tervezéssel, cserével egyaránt. Cégünknél tapasztalt, rutinos gázszerelők dolgoznak, akik pontosan tudják, hogy hogyan kell a különböző problémákat megoldani. 

Régóta benne vagyunk már a szakmában, így biztos lehet benne, hogy tökéletes munkát fogunk elvégezni. Ha szeretné igénybe venni a szolgáltatásainkat, akkor kérjük keressen fel minket telefonon, hogy időpontot tudjunk egyeztetni. Telefonon a +36 (20) 611 84 63 számon keresztül vagyunk elérhetőek a nap 24 órájában, az év minden napján. Várjuk megkeresését. Munkáinkra természetesen inden esetben számlát adunk és garanciát vállalunk.

Cégünk kiváló szakemberei több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek és Budapesten, illetve Pest megye minden településén készséggel állnak rendelkezésére, akár azonnali kiszállással is. Márkafüggetlenül vállaljuk gázkészülékek, gáz fűtésrendszerek munkálatait. Minőségi alkatrészekkel, minőségi szerszámokkal, rövid határidővel, precízen és megbízhatóan dolgozunk. Keressen minket bizalommal és mi mindenben örömmel segítünk Önnek.

Ajánlatkérés

Gázkazán javítás

Vállaljuk a gázkazán javítást. Márkától és állapottól függetlenül vállaljuk a készülékeket. Nyílt égésterű, turbós, kondenzációs, kombi készülékeknek egyaránt vállaljuk a szerelését. Mint minden gázkészüléknél, úgy itt is nagyon fontos, hogy mindig szakember nyúljon hozzá. Nem javasoljuk házilag megoldani a problémát. Szakembereink rutinjuk és tudásuk segítségével gyorsan és hatékonyan megtudják oldani a problémákat. Keressen fel minket bizalommal, hogyha problémát észlel gázkazánjával kapcsolatban! 

Budapesten, illetve egész Pest megyében vállaljuk gázkazán javítását. Ügyfélszolgálatunk állandó, aminek köszönhetően az év minden napján elér minket és szakembereink egyike, akár azonnali kiszállással vállalja készüléke javítását. Minőségi alkatrészekkel, precízen és megbízhatóan dolgoznak kollégáink. Továbbá, minden munkájuk után számlát adnak és garanciát vállalnak. Hívjon minket bizalommal és mi mindenben örömmel segítünk.

Gázszerelő
Gázszerelő

Gázkészülék karbantartás

A gázkészülékeknek a karbantartása rendkívül fontos dolog. Ahhoz, hogy a készülék hosszú évekig, akár évtizedekig tökéletesen működjön, ahhoz elengedhetetlen a karbantartás. A karbantartás elhanyagolásával a készülék folyamatosan koszolódik, valamint szakszerű ellenőrzés nélkül dolgozik évekig, évtizedekig. Ez nem veszélytelen. Mi azt javasoljuk, kiváltképp a gázkazán és a gázkonvektor tulajdonosoknak, hogy a fűtési szezon megkezdése előtt hívjanak ki minket, hogy elvégezzük a karbantartást. 

A karbantartás során alaposan végig ellenőrizzük és megtisztítjuk az összes alkatrészt, majd átmossuk a készüléket, majd egy újabb ellenőrzést végzünk működés közben. Ha mindent rendben találunk, akkor átengedjük a készüléket további használatra. Ha minden évben rászánjuk az időt és pénzt a karbantartásra, akkor a készülék élettartama és teljesítménye is növekszik, illetve a váratlan kisebb-nagyobb meghibásodásoktól sem kell tartanunk. Keressen minket bizalommal és mi segítünk.

Gázszerelő gázkészülék szerelő

Cégünknél tapasztalt, rutinos gázszerelők dolgoznak. Számunkra nagyon fontos, hogy az általunk elvégzett munka jó minőségű legyen, biztonságos legyen, ezt garantálni is tudjuk. Szerelőinktől tanácsot is kérhet, mindenre tudnak válaszolni, ami gázszerelés. Munkánkra természetesen minden esetben számlát adunk és garanciát is vállalunk. Keressen fel minket a fent említett telefonszámon, hogyha megbízható, jól dolgozó gázszerelőket keres.

Gázkonvektorok szerelésével is foglalkozunk. Márkafüggetlenül vállaljuk a gázkonvektorokat! Ha azt tapasztalja, hogy gázkonvektora őrlángja elaludt, nem fűt a konvektor, nem fűt megfelelően, hangos, szokatlan hangot ad ki, akkor keressen fel minket. Mi gyorsan kiszállunk Pest megyén belül bárhova és megjavítjuk a gázkonvektorát. Fontos, hogyha azt tapasztalja, hogy meghibásodott a konvektor akkor ne használja addig, amíg meg nem érkezik a szerelő!

Gázszerelő
Gázkészülék beszerelés

Gázkészülék beszerelés

Vállaljuk a gázkészülék beszerelést is. A gázkészülékek beszerelése során nagyon fontos az előzetes helyszíni szemle. E szemle során felmérjük az otthonát, megbeszéljük, hogy milyen átalakításokra lesz szükség, valamint megbeszéljük, hogy milyen készülékre lesz szüksége. Vannak gyorsabban végbemenő beszerelések, például egy gázbojlert csak meg kell vásárolnunk és már kezdhetjük is a beszerelést, azonban vannak olyan készülékek, mint például a gázkazán, ahol egy hosszabb folyamatra van szükség. 

Például gázterv készítésre, egyeztetésre a szolgáltatóval, további szakemberek bevonása, mint például kéményseprő stb. Keressen fel minket bizalommal és beszéljük meg a részleteket. Cégünk kiváló szakemberei márkafüggetlenül dolgoznak és mindennemű gázkészülék (bojler, gáztűzhely, vízmelegítő, kazán, konvektor stb) beszerelését egyaránt vállalják Pest megye teljes területén. Számlát és garanciát adunk munkáinkra. Hívjon és mi mindenben segítünk.

Gázszerelő Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázszerelő - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
Azonnali hívás +36 (20) 611 84 63