Váltás kondenzációs kazánra

A váltás kondenzációs kazánra egy egyszerű folyamat akkor, hogyha minket keress fel. Budapesten és Pest megyében vállaljuk a munkálatokat. Rutinos, tapasztalt szerelőink vállalják a gázkazánnak a lecserélését. Keressen fel minket bizalommal!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Váltás kondenzációs kazánra Váltás kondenzációs kazánra

Váltás kondenzációs kazánra

Vállaljuk a kondenzációs kazánoknak a beszerelését. Egy fűtéskorszerűsítés során általában a régi turbós vagy nyílt égésterű gázkazánt lecseréljük egy kondenzációs gázkazánra. Ennek egy komoly procedúrája van. Először is fontos az, hogy legyen egy előzetes helyszíni felmérés.

Az előzetes helyszíni felmérés során felmérjük, hogy milyen adottságai vannak az otthonának, valamint azt, hogy milyen készülékre lenne szüksége. Mi segítünk kiválasztani a megfelelő kondenzációs gázkazánt is. A kondenzációs gázkazánra való váltás során egy gáztervező elkészít egy gáztervet, amelyet el kell juttatni a szolgáltatóhoz. A szolgáltatónak el kell fogadnia a gáztervet.

Egy kéményseprőnek ellenőrzést kell tartani előtte és utána is. A kondenzációs kazánra váltás során általában a kéményt is át kell alakítani, ezzel mindenképp számolni kell. Ezt követően eltudjuk kezdeni a kondenzációs kazánnak a beszerelését. Ha velünk szerelteti be a készüléket, akkor garanciát vállalunk a munkánkra. Rutinos, tapasztalt szerelőink vállalják a készülékeknek a beszerelését. Kérjük keressen fel minket bizalommal.

Kondenzációs kazán

A kondenzációs kazán jelenleg a legmodernebb kazánfajta. Jelenleg Magyarországon a működő kazánok lehetnek nyílt égésterűek vagy zárt égésterűek. A zárt égésterűek közé tartoznak a turbós (jelenleg a legelterjedtebb) és a kondenzációs gázkazánok. A kondenzációs gázkazánok rendkívül biztonságosak. Ennek egyik oka, hogy zárt égésterűek, valamint az is az oka, hogy rendkívül modernek, így a gyártók nagy figyelmet fordítanak a biztonságra.

Váltás kondenzációs kazánra
Váltás kondenzációs kazánra

A kondenzációs kazánoknak sokkal nagyobb a hatásfoka, mint a korábbi turbós kazánoknak. Ezáltal ugyanannyi gázzal sokkal tovább tudjuk fűteni az otthonunkat, így jelentős mennyiségű pénzt tudunk spórolni. A kondenzációs kazánnak még ezeken felül is van előnye. Manapság már nem lehet elmenni a környezetvédelem témája mellett, így fontos megemlíteni, hogy környezetvédelmi szempontból kiváló választás a kondenzációs kazán. Kevesebb gázt fogyaszt, mint már említettük, valamint a végterméke egy sokkal alacsonyabb hőmérsékletű füstgáz, amely nem terheli annyira a környezetet.

A kondenzációs kazán rendkívül jó választás, mi ajánljuk ezeket. Hívjon minket, hogyha szeretne kondenzációs kazánt az otthonába. 

Mi az a kondenzáció?

A kondenzáció során egy zárt térben párolgás történik (a kazán esetében a gáz égetése során). Amikor a gőzmolekulák nem tudnak eltávozni a térből akkor az első ütközés során kicsapódnak. Ezt a jelenséget hívjuk kondenzációnak. A kondenzációs kazán emiatt tud többlet energiát nyerni, hiszen amikor a kicsapódás megtörténik akkor energia szabadul fel.

Kondenzációs kazán karbantartás

A kondenzációs kazánok esetében nagyon fontos a rendszeres karbantartás. Ha rendszeresen karban van tartva a készülék, akkor mindig biztonságos lesz, valamint sokkal hosszabb lesz az élettartama.

A kondenzációs kazán karbantartása során a szerelő alaposan átvizsgálja, valamint kitisztítja a készüléket. A karbantartás végeztével a készülék olyan állapotban lesz, amely tökéletesen alkalmas a következő fűtési szezonra. Ha szükséges, akkor a szakember javítási munkálatokat is elvégez.

A karbantartásnak az ára töredéke a javítás várható árának. Kérjük keressen fel minket bizalommal és egyeztessen velünk egy időpontot. Érdemes még a fűtési szezon megkezdése előtt felkeresni minket, hogy elvégezzük a karbantartást. Keressen minket bizalommal.

Váltás kondenzációs kazánra

Váltás kondenzációs kazánra Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Váltás kondenzációs kazánra - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
Azonnali hívás +36 (20) 611 8463