Mi az a kondenzációs kazán?

Mi az a kondenzációs kazán? Egy olyan zárt égésterű kazán, amely biztonságos, környezetbarát, valamint gazdaságos. Vállaljuk a kondenzációs kazánoknak a beszerelését, bekötését, valamint a karbantartását is. Budapesten vállaljuk a munkát.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Mi az a kondenzációs kazán? Mi az a kondenzációs kazán?

Mi az a kondenzációs kazán?

A kondenzációs kazán egy zárt égésterű kazán, jelenleg csak ilyen kazánokat lehet beszerelni az érvényben lévő uniós rendeletek értelmében. A kondenzációs kazán egy modern, jó készülék, amely mindenki számára jó választás. A kondenzációs kazán alapvetően olyan, mint a turbós kazán, ugyanazon az alapelven működik, azonban a kondenzáció megkülönbözteti a két készüléket egymástól.

A kondenzáció miatt a készülék sokkal nagyobb hatásfokkal működik. Ugyanahhoz a teljesítményhez sokkal kevesebb gázra van szükség, így a készülék kevesebbet fogyaszt. A kondenzációs kazánnak számtalan előnye van. Az egyik az, hogy a fenttartása sokkal olcsóbb az előbb említett okok miatt, így idővel akár az árát vissza is tudja hozni.

Életvédelmi szempontok alapján is jó választás a kondenzációs kazán, hiszen rendkívül biztonságos. Környezetvédelmi szempontból is előnyös, mivel a kondenzációs kazán egy alacsony hőmérsékletű füstöt bocsájt ki, így az nem terheli le annyira a környezetet.

A kondenzációs kazán minden olyan ingatlanba jó választás, ahol megelőzőleg is kazán volt. Biztonsági, életvédelmi, környezetvédelmi, valamint anyagi okok miatt is érdemes a régi kazánt leváltani egy kondenzációs kazánra. Kérjük keressen fel minket, hogyha kondenzációs kazánt szeretne beszerelni. Vállaljuk a kondenzációs kazánoknak a bekötését.

Kondenzációs kazán bekötése

A kondenzációs kazánoknak a bekötését vállaljuk. A kondenzációs kazán bekötése során mindig van egy előzetes helyszíni vizsgálat, amely során felmérjük az otthonát. Az otthona felmérése során megnézzük, hogy milyen állapotok vannak, például milyen a kémény, valamint milyenek a gázcsövek. Ilyenkor tudunk ajánlani Önnek kondenzációs kazánt is.

Mi az a kondenzációs kazán?
Mi az a kondenzációs kazán?

Szükség van arra, hogy egy kéményseprő előtte és utána is ellenőrzést tartson. Egy gáztervezőnek gáztervet kell készítenie, amelyet a szolgáltatónak el kell fogadnia. A kondenzációs kazán beszerelése során sok esetben a kéményt is át kell alakítani. Ezt követően kezdődhet a kondenzációs kazánnak a bekötése. A bekötést mindig tapasztalt, rutinos szerelők végzik el, akik pontosan tudják, hogy hogyan kell jól bekötni a kazánt. A kazán bekötésre garanciát is vállalunk. Hívjon minket bizalommal.

Kondenzáció

A kondenzáció folyamata különbözteti a meg a turbós készülékeket a kondenzációs kazánoktól. A kondenzáció során egy párolgás történik. Ha a párolgás során a gőzmolekulák nem tudnak eltávozni, akkor az első ütközésnél kicsapódnak. A kicsapódás során energia szabadul fel. Ezt a többlet energiát használja fel a kondenzációs gázkazán.

Kondenzációs kazán karbantartás

A kondenzációs kazánok nagyon jó készülékek, azonban csak akkor, hogyha rendszeresen vannak karbantartva. A rendszeres karbantartás alatt az évi egy alkalmat értjük, leginkább a fűtési szezon megkezdése előtt. A karbantartást mindig tapasztalt, rutinos szerelőink végzik el.

A karbantartás során a szakember alaposan átvizsgálja a készüléket és ki is tisztítja. A vizsgálat végére egy olyan kazánt ad át a szakember, amely biztonságosan fog üzemelni a fűtési szezonban. Ha valamilyen problémát észlel akkor egy előzetes egyeztetést követően elvégzi a szakember a javítást.

Keressen fel minket bizalommal, hogyha karbantartást szeretne! Vállaljuk a kondenzációs gázkazánoknak a teljeskörű karbantartását.

Mi az a kondenzációs kazán?

Mi az a kondenzációs kazán? Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Mi az a kondenzációs kazán? - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
Azonnali hívás +36 (20) 611 8463