Gáz vízmelegítő

Cégünk foglalkozik gáz vízmelegítő javítással, beszereléssel, karbantartással, kivitelezéssel, szereléssel. Budapesten és környékén vállaljuk a munkálatokat. Munkánkra garanciát adunk. Keressen fel minket bizalommal telefonszámunkon.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Gáz vízmelegítő Gáz vízmelegítő

Gáz vízmelegítő

A gáz vízmelegítő egy kéményes készülék. A gáz vízmelegítő úgy működik, hogy elégeti a gázt, amelynek segítségével melegvizet állít elő. Az vízmelegítő az égéshez szükséges oxigént a helyiségnek a levegőjéből veszi ki, majd az égéstermék a kéményen keresztül távozik. Épp ezért fontos, hogy a készülék számára elegendő mennyiségű levegő álljon a rendelkezésére, hiszen csak így tud megfelelően működni.

Cégünk foglalkozik gáz vízmelegítőkkel. Vállaljuk a gáz vízmelegítő javítást, karbantartást, szerelést, beszerelést, kivitelezést, stb. Hosszú évek óta benne vagyunk már a szakmában, így garantálni tudjuk azt, hogy tökéletes lesz az általunk elvégzett munka, amelyre garanciát is adunk. Keressen fel minket bizalommal a +36 (20) 611 8463 telefonszámon!

Ajánlatkérés

Tárolós gáz vízmelegítő

A gáz vízmelegítők során kétfajtát különböztetünk meg a tárolósat és az átfolyósat. A tárolós azoknak jó választás, akiknek fontos a komfort. Hogy ad nekünk komfort érzetet a vízmelegítő? Úgy, hogy a melegvíz felfűtve áll a rendelkezésünkre. Gyorsan, egyenletes vízhőmérsékletet biztosít, így komfortossá válik a fürdés, a mosogatás és a többi mindennapi tevékenység.

A tárolós gáz vízmelegítők különböző űrtartalommal érhetőek el, így a kisebb lakásoktól a nagyobb házakig találhatunk megfelelő nagyságú vízmelegítőt. A tárolós gáz vízmelegítő kiválasztása során figyelembe kell venni a füstgáz elvezetés lehetőségeit, valamint a készüléknek a méretét. Ha további részleteket szeretne megtudni, keressen fel minket. 

Gáz vízmelegítő
Gáz vízmelegítő

Átfolyós gáz vízmelegítő hibái

A vízmelegítőknek az egyik legnagyobb hibája a vízkövesedés. A kémény víz miatt vízkő rakódik le a bojlernek a hőcserélőjén. Ez időben jelentős mértékben csökkenteni tudja a készüléknek a hatásfokát. Tipikus meghibásodás még a hőérzékelőnek a meghibásodása, ilyenkor ezt cserélni kell. Ha meghibásodott a készüléke keressen fel minket telefonon.

Átfolyós gáz vízmelegítő őrláng nélküli 

Az őrláng nélküli átfolyós vízmelegítő azt jelenti, hogy nincs őrláng, a csap megnyitásakor gyújt be a készülék. Ha őrláng nélküli vízmelegítőt szeretne, akkor feltétlenül egyeztessen velünk, hiszen tudunk segíteni a készüléknek a kiválasztásában, valamint a beszerelésben is. Várjuk megkeresését.

Átfolyós gáz vízmelegítő cseréje

Ha szeretné lecserélni átfolyós gáz vízmelegítőjét, feltétlenül minket keressen fel vele. Legyen szó arról, hogy egy ugyanilyen típusú készüléket szeretne, vagy arról, hogy egy teljesen más készüléket szeretne mindenféleképpen szakértőt keressen fel vele.

A gázkészülékek esetében nagyon fontos a precizitás, a jó munka, hiszen csak így lehet garantálni a biztonságos és a hosszútávú működést. Keressen fel minket bizalommal, hogyha vízmelegítőjét szeretné lecserélni.

Gáz vízmelegítő

Gáz vízmelegítő Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gáz vízmelegítő - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
Azonnali hívás +36 (20) 611 8463