Gáz bekötés

A gáz bekötést általában a gázszolgáltató végzi el. Cikkünkben röviden összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat. Ha megtörtént a gáz bekötés akkor jöhet a gázfűtésnek a kivitelezése, amelyet mi végzünk el! Keressen fel minket bizalommal.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Gáz bekötés Gáz bekötés

Gáz bekötés

A gáz bekötést a gázszolgáltatón keresztül lehet igényelni. A vezetékes földgáz bekötéséhez jeleznie kell a csatlakozási vagy a bekapcsolási igényét. Ezt a két szakaszt különböztetjük meg: csatlakozási szakasz és bekapcsolási szakasz. Csatlakozásról akkor beszélünk, hogyha gázcsonk kiépítéséről van szó. A csatlakozási kérelmet akkor lehet benyújtani, hogyha teljesítménybővítést szeretne / olyan területen szeretne gázszolgáltatást, ahol a hálózat nincs kiépítve / ha az otthonához leágazó vezeték nem csatlakozik.

A bekapcsolás a fogyasztásmérő felszerelésétől a belső gázkészülék üzembe helyezéséig tart. Akkor nyújthatja be az igényt, hogyha otthonához tartozik leágazó vezeték, azaz gázcsonk, valamint ingatlana rendelkezik megkötött csatlakozási szerződéssel. Ha további részleteket szeretne megtudni, akkor kérjük keressen fel minket bizalommal, és mindent elmagyarázunk. Hívjon minket a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon a nap 24 órájában, az év bármely napján.

Cégünk profi gázszerelői készséggel állnak rendelkezésére Pest megye teljes területén gáz bekötésével kapcsolatban is. Mindenképpen célszerű hívni minket és egy helyszíni felmérés során, minden részletet átbeszélhet kollégáinkkal, akik, ha minden részlet tisztázódott, örömmel állnak neki a munkálatoknak. Akár azonnali kiszállással számíthat ránk, továbbá, minden munkánk után számlát adunk és garanciát vállalunk. Hívjon bizalommal.

Ajánlatkérés

Gázfűtés kivitelezése

A gáz bekötést a szolgáltató végzi el, azonban a gázfűtés kivitelezését mi is vállaljuk. Hosszú évek óta benne vagyunk már a szakmában, így garantálni tudjuk azt, hogy tökéletes lesz a kivitelezés. Vállaljuk a gázkazán, gázkonvektor beépítését, de más gázkészülékeknek is vállaljuk a beszerelését, mint például a gázbojler vagy a gáztűzhely. Vegye fel velünk a kapcsolatot. Egy előzetes helyszíni vizsgálat során felmérjük az otthonát a gázfűtés szempontjából, majd megbeszéljük a részleteket.

Többek között azt, hogy milyen átalakítást kell elvégezni, például a kéményen, illetve azt, hogy milyen készülékre lesz szükség. Ekkor már árakról is tudunk beszélni. Ezt követően pedig elkezdődik az eljárás, amely minden készüléknél más és más. Ha erről szeretne érdeklődni, akkor keressen fel minket bizalommal telefonon, vagy olvasson további cikkeket az oldalunkon. Márkafüggetlenül dolgozunk Pest megye egész területén. Számlát és garanciát adunk munkáinkra.

Gáz bekötés
Gáz bekötés

Mennyibe kerül a gáz bekötése?

Erre nem lehet látatlanban választ adni. Minden helyzet más és más, így nem tudjuk azt mondani, hogy egy bizonyos összegre számítson. De akkor mit tegyen? Egyszerű: el kell menni a gázszolgáltatóhoz. Az ügyintéző segíteni fog, elmondja a szükséges tudnivalókat, és a szolgáltató már tud Önnek mondani egy összeget. A kormány weboldalán tud érdeklődni arról, hogy milyen feltételek mellett válhat díjmentessé a gázbekötés.

Általában egy lakás, vagy egy családi ház méretű ingatlanra lehet igényelni. A gázcsatlakozás során elengedésre kerül a csatlakozási díj, valamint a fogyasztásmérő díja. Érdemes jól tájékozódni, hiszen nem csak a gázbekötés, hanem a víz és villany bekötés is lehet ingyenes. Továbbá, hívja ügyfélszolgálatunkat a fent említett telefonszámon és kollégáink is örömmel állnak rendelkezésére mindenben. Kedvező árakon dolgozunk Pest megye egész területén.

Gáz bekötés előnyei

A gáz bekötésének számtalan előnye van. Jelenleg Magyarországon az egyik legolcsóbb fűtési mód a gázzal való fűtés. Ha gázkazánt szereltet be otthonába, akkor biztosítani tudja a biztonságos és hosszútávú működést. Előnye még, hogy nem csak a fűtésről tud gondoskodni, hanem a használati melegvíz ellátásról is. Mivel a gázkazánt sokan használják, így sokfajta készülék érhető el, valamint a későbbiekben könnyedén lehet ezekhez pótalkatrészt találni. 

Sok gázszerelő van, így, ha meghibásodna a készüléke, vagy szeretne egy rutin ellenőrzést, akkor, akár már aznap találni fog egy gázszerelőt. Ha jó minőségű gázszerelést szeretne látni otthonába, akkor feltétlenül minket keressen fel. Cégünk szakemberei több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek és Pest megye minden településén örömmel állnak rendelkezésére és segítenek mindenben. Hívjon minket bizalommal és akár azonnali kiszállással is számíthat ránk.

Gáz bekötés

**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Gáz bekötés Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gáz bekötés - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
Azonnali hívás +36 (20) 611 84 63