Gázkonvektor szerelő

Gázkonvektor szerelő munkatársaink vállalják márkafüggetlenül a gázkonvektoroknak az ellátását. Vállaljuk a szerelést, javítást, karbantartást, cserét, bekötést. Budapest területén vállaljuk a kiszállást. Hívjon fel minket és egyeztessen időpontot.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Gázkonvektor szerelő Gázkonvektor szerelő

Gázkonvektor szerelő

A gázkonvektorok elég népszerűek ma hazánkban. Sok otthonban fellelhetőek ezek a fűtőrendszerek. Népszerűségüknek az egyik oka, hogy sokan rendkívül jó fűtőtesteknek tartják őket, jól bemelegítik a szobát, a falakat, és az egész lakást. Vannak gáz konvektorok, és vannak elektromos konvektorok. Ez utóbbiak vezetékes áramból nyerik az energiát, és így melegítik a levegőt. Ezeknek a teljesítménye nem túl erős, ezért nem használják mindennapi célra, csak fűtés kiegészítésre.

A gázkonvektorok nagyon jók, alkalmasak fűtésre. Kellemes meleget varázsolnak minden otthonba, emiatt is szeretik ennyien. Ez is, mint minden más el tud romlani az idővel. Nem lobban már be, nem fűt annyira, és hasonló problémák szoktak fent állni. Ezeken könnyen tud segíteni egy hozzáértő szerelő, aki már sokszor látott gázkonvektort, és ért a fűtésszereléshez.

A mi szakembereink pontosan ilyenek. Jól értenek a szakmájukhoz, pontosak, alaposak, precízen dolgoznak, ami nálunk alap feltétel. Mivel a gázkonvektorok elég tipikusak a magyar háztartásokban, ezért rengetegszer láttak már ilyet. Jól ismerik a márkákat, a típusokat, tudják milyen a nyílt és a zárt égésterű konvektor, jól értenek a témához. Bátran keressen minket, ha úgy tapasztalja, hogy gázkonvektora már nem a régi.

Gázkonvektor szerelés

Nálunk nincsenek se éjjelek, se hétvégék, se ünnepnapok. Tudjuk, hogy egy szombati konvetor probléma nem várhat hétfőig, azonnal kell a szerelés. Ezért vagyunk mi, mi hétvégén is dolgozunk, éjjel is hívhat minket. Ha gázszivárgásra gyanakszik azonnal keressen minket, hogy tudjunk önnek segíteni.

Gázkonvektor szerelő
Gázkonvektor szerelő

Gázkonvektor javítási munkálatok

Munkánkra természetesen 100%-os garanciát adunk. A garanciális feltételekről bővebben akkor tud tájékozódni, ha felveszi velünk a kapcsolatot. Kapcsolat felvételt követően megtudjuk beszélni, hogy mi a konkrét probléma, hogyan tudjuk ezt kijavítani, milyen alkatrészek szükségesek, és mennyi ideig fog tartani a szerelés. Ezek után tudunk egy konkrét időtartamot mondani a garanciára.

Javítási munkálataink során mindig mindenről tökéletesen tájékoztatjuk az ügyfelet. Nálunk nincs olyan, hogy a szerelő kimegy, csinál "valamit", aztán elmegy. Pontosan elmondjuk a folyamatokat, hogy az ügyfél is tisztában legyen azzal, hogy mi történik a lakásában. A szerelésre mindig teljesen felkészülten és pontosan érkeznek a szerelőink, mert nálunk fontos erény a precizitás. 

Szaktudásuk teljesen napra kész, így az újabb, de a régebbi típusú készülékeket is megtudják javítani. Ha szerencséje van, csak egy apróbb meghibásodás van, amit szerelőink könnyen, és egyszerűen megoldanak. Viszont kevésbé szerencsés helyzetekben lehet, hogy a komplett készüléket ki kell cserélni. Csere esetén segítünk kiválasztani az új készüléket. Ma már rengeteg közül választhatunk, legyen magyar, vagy külföldi márka. Szerelőink pontosan ismerik a megbízható, és hosszú élettartalmú márkákat, így biztos lehet benne, hogy jót fog ajánlani. A megvásárlást követően szerelőink kicserélik a két készüléket, és igény esetén a régit el is szállítják otthonából, hogy önnek ezzel már ne kelljen fáradoznia. Keressen minket bizalommal, és segítünk önnek! 

Gázkonvektor szerelő

Gázkonvektor szerelő Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázkonvektor szerelő - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
Azonnali hívás +36 (20) 611 8463