Fűtés szerelő

Cégünk vállalja a fűtés szerelést. Fűtés szerelő kollégáink vállalják a kazánokat, a konvektorokat, a radiátorokat és minden mást, ami fűtés. Budapesten vállaljuk a kiszállást, akár már másnap is kint lehetünk otthonában. Keressen minket bizalommal.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Fűtés szerelő Fűtés szerelő

Fűtés szerelő

Az egyik legrosszabb dolog, ami történhet a lakásunkban az az, amikor egy hideg téli napon a fűtésrendszerünk feladja magát, és nem működik többet. Kifejezetten kellemetlen, amikor például kombi cirkónk van, és meleg vizünk sincs. Főleg, ha ez egy hétvégi napon vagy éjszaka történik, ne adj isten húsvét napján. Ilyenkor egyből lepereg az ember előtt a film és kétségbe esetten bújja az internetet, hogy vajon hol talál ilyenkor fűtés szerelőt? Nem kell tovább keresnie, mi kiszállunk bármikor, bárhova Budapesten belül, illetve egész Pest megyében.

Pontosan tudjuk, hogy mennyire bosszantó egy ilyen szituáció, főleg akkor, amikor kicsi gyermek is van a lakásban, akinél kiemelten fontos lenne, hogy a hőmérséklet ne alacsonyodjon le. Ezért is szállunk ki bármilyen napszakban, és bármilyen nap. Azonnal kezeljük a problémát, hogy önnek ne kelljen egy fűtetlen, lehűlt, hideg lakásban lennie. Minden szakemberünk magasan kvalifikált, tudása napra kész, szakértelme nagy és rutinos. Szerelőink háta mögött hosszú évek tapasztalata áll, amivel szinte minden problémát megtudnak oldani.

Rengeteg tipikus hibával találkoztak már, így szinte "kisujjból kirázzák". A rutinoságuk nem megy az alaposságuk rovására, így is maximálisan odafigyelnek a feladatra és a tőlük telhetően a legjobbat hozzák ki. Hívjon minket bizalommal a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon és fűtés szerelőink örömmel nyújtanak segítséget akár azonnali kiszállással is. Márkától függetlenül vállaljuk minden fűtés (központi, cirkó stb) és fűtőkészülék (konvektor, kazán stb) javítását, szerelését, karbantartását, cseréjét egyaránt. Számlát és garanciát adunk munkáinkra.

Ajánlatkérés

Szerelés garanciával

Munkánkra minden esetben garanciát adunk. A teljes garancia függ a munka tárgyától és az alkatrészéktől. Erről szerelőinknél vagy ügyfélszolgálatunkon tud érdeklődni, ahol munkatársaink bővebb, pontosabb, akár személyre szabott ajánlattal tudják önt tájékoztatni. A garanciánkkal is bizonyítjuk, hogy mi a szerelést követően nem tűnünk el, bármilyen hiba adódik a mi hibánkból, mi egyből kiszállunk és orvosoljuk a problémát.

Természetes, leendő ügyfeleink számára ugyanúgy jár a garancia és számla miden elvégzett munkánk után. Akár szerelésről, javításról, karbantartásról, készülék cseréről vagy bármi másról is van szó, cégünk profi szakemberei számlát és garanciát adnak munkáikra. Pest megye minden településén számíthat ránk egész évben, akár azonnali kiszállással is. Márkától függetlenül, gyorsan, precízen és megbízhatóan dolgoznak szerelőink.

Fűtés szerelő
Fűtés szerelő

A fűtésről

Ma már rengeteg féle fajta fűtésrendszer közül válogathatunk. Aki több lakásban, házban élt már élete során biztos, hogy legalább hárommal találkozott. Lehetett központi fűtés, cirkó, gázkazán, távfűtés, padlófűtés és a többi. Így természetes, hogy rengeteg hibával találkozhatunk. Távfűtéses lakásokban sokszor megtörténik, hogy a radiátor szeleppel gondok vannak, a gázkonvektoros lakásokban nem gyullad fel a láng, a padlófűtés egyszer csak nem működik és ehhez hasonló problémák.

Rengeteg fajta fűtési módszer, és ezen belül is rengeteg márka, rengeteg típus, más-más beépítés. Szerencsére a mi szerelőink az ilyen munkákra is rátermettek. A hosszú évek tapasztalata miatt rengeteg féle fűtési módszerrel találkoztak már, így pontosan tudják már, hogy mit hogyan kell megjavítani. Panellakásokba, kertes házakban, irodákban, de még gyárakban is végeztek már fűtés szerelő munkát, így elég széles a skála.

Bennük maximálisan meglehet bízni, a tapasztalatuk miatt minden problémát megtudnak oldani. A korszerű fűtési technikákat is jól ismerik, mivel nálunk alapvető erény, ha a szerelőink a tudásukat frissítik, naprakészek. Legyen szó bármilyen kis vagy nagy munkáról, minket nyugodtan felkereshet. A telefonhívás alkalmával konkretizáljuk a problémát és azonnali segítség nyújtásban részesítjük önt. Javítás, szerelés, karbantartás, csere - mi mindenre készen állunk!

Budapesten, illetve Pest megye minden településén számíthat ránk az év minden napján, 0-24-ben. Amennyiben új fűtésrendszert szeretne kiépíttetni akár otthonában, akár munkahelyén, hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon és szakembereink készséggel nyújtanak segítséget akár személyesen is, egy ingyenes helyszíni felmérést követően, ahol minden fontos részletet átbeszélhetnek. Kollégáink igyekeznek mindig a lehető legjobb és leggazdaságosabb megoldást nyújtani. Keressen minket bizalommal.

Fűtés szerelő

Fűtés szerelő Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Fűtés szerelő - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
Azonnali hívás +36 (20) 611 84 63