Gázkazán szerviz

Gázkazán szerviz Budapesten! Cégünk vállalja a gázkazánoknak a teljeskörű ellátását. Foglalkozunk hagyományos, turbós, kondenzációs gázkazánokkal. Beépítünk, javítunk, karbantartunk, szerelünk, kivitelezünk, garanciát vállalunk a munkánkra.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Gázkazán szerviz Gázkazán szerviz

Gázkazán szerviz

Gázkazán szervizünk vállalja a gázkazánokat javításra, szerelésre, karbantartásra, cserére. Márkafüggetlenül és állapotfüggetlenül vállaljuk a gázkazánokat. Foglalkozunk hagyományos gázkazánnal, turbós gázkazánnal és természetesen kondenzációs gázkazánnal. Gyorsan és hatékonyan dolgozunk. Budapesten és környékén vállaljuk a munkálatokat.

Munkánkra természetesen garanciát vállalunk. Hosszú évek óta benne vagyunk már a szakmában, így garantálni tudjuk azt, hogy tökéletesen lesz elvégezve a munka. Számunkra az egyik legfontosabb az, hogy minden készülék biztonságosan legyen beszerelve. Ránk bármikor számíthat. Keressen fel minket telefonon a +36 (20) 611 8463 telefonszámon.

Ajánlatkérés

Gázkazán beszerelés

Vállaljuk a gázkazánok beszerelését. Ma már csak a kondenzációs gázkazánnak a beszerelése valósulhat meg, hagyományos és turbós kazán beszerelésére ma már nincs lehetőség. A gázkazán beszerelése egy komplex folyamat. Először is minden esetben szükség van egy előzetes helyszíni szemlére.

E szemle során olyan dolgokat vizsgálunk meg, mint az előző gázkazán helye és annak állapota, a kémény, a gázcsövek, stb. Alapos felmérést végzünk, majd megbeszéljük, hogy milyen gázkazán lenne az ideális. Ezt követően gáztervet kell készíteni, majd meg kell várni, hogy a szolgáltató elfogadja. Egy kéményseprőnek ellenőrzést kell tartania minden esetben. Ezt követően meg kell várni az engedélyeket, és kezdődhet a beszerelés. Ha további részleteket szeretne megtudni, akkor kérjük keressen fel minket telefonon.

Gázkazán szerviz
Gázkazán szerviz

Gázkazán javítás

Ha meghibásodik egy gázkazán, akkor nagyon fontos ne használja a továbbiakban, hanem minél hamarabb keressen fel bennünket. Egy meghibásodott gázkazán komoly problémákat tud okozni, ezt ne kockáztassa meg. Ha felhív minket akkor mi rövid határidőn belül kiérkezünk Önhöz és elvégezzük a gázkazánnak a javítását. Hívjon minket bizalommal!

Gázkazán szerviz Budapest

Budapesten és környékén vállaljuk a gázkazán szervizelést. Mi tartozik a szervizelésbe? A gázkazán szervizelésbe beletartozik a szerelés, javítás, karbantartás, beszerelés, kivitelezés. Minden ami gázkazán! Ha Budapesten vagy a környező települések valamelyikén él, akkor feltétlenül keressen fel minket. Várjuk megkeresését.

Gázkazán karbantartás

Vállaljuk a gázkazán karbantartást. A gázkazánoknak a karbantartása kifejezetten fontos. Fontos, hiszen ha egy gázkészülék nincs évekig megvizsgálva, akkor ott már komoly problémák is lehetnek. A készülék kopik, öregszik, porosodik, kormosodik, koszolódik – ezek mind különböző problémákat tudnak okozni.

A karbantartással a legtöbb problémát könnyen meg lehet előzni. A karbantartás során a szakember alaposan kitisztítja és megvizsgálja a készüléket, így biztosítja azt, hogy a fűtési szezonban a készülék biztonságosan fog üzemelni. Érdemes évente egyszer, még a fűtési szezon megkezdése előtt felkeresni egy szakembert, aki elvégzi ezt a rutin eljárást. Keressen fel minket bizalommal!

Gázkazán szerviz

**DROPOFFFEE**

Gázkazán szerviz Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázkazán szerviz - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
Azonnali hívás +36 (20) 611 8463