Gázkazán javítás

Gázkazán javítást vállalunk. Márkafüggetlenül és állapot függetlenül vállaljuk a készülékeket. Ellátjuk a kondenzációs gázkazánokat, a turbós gázkazánokat, valamint a nyíltégésterű gázkazánokat is. Budapesten vállaljuk a kiszállást.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Gázkazán javítás Gázkazán javítás

Gázkazán javítás

Elromlott a gázkazánja? Jó helyen jár. Cégünk gázkazán javítással is foglalkozik. Legyen szó fali vagy álló kazánról, nyílt vagy zárt égésterűről, fűtő vagy kombi kazánról, mi mindent megtudunk oldani, szerelőinknek hatalmas tapasztalatuk van minden márka és minden fajta gázkazánok esetén. Munkatársaink hosszú évek óta foglalkoznak gázszereléssel, így gázkazánokkal is. Jól ismerik már a márkákat, típusokat, ismerik az összes előforduló hibát.

Nagy rutinjuk miatt gyorsan és pontosan megtudnak oldani bármilyen problémát, amit a gázkazánokkal kapcsolatban csak eltudunk képzelni. A lakás fűtése egy rendkívül fontos dolog télen. Ha elromlik a készülék, az rendkívül problémás. Nézesse meg gázkazánját, még a fűtési szezon előtt. Ez azért fontos, mert, ha nyáron derül ki a probléma, akkor még időben neki lehet állni a munkálatoknak, és időben kész lehet a gázkazán.

Másodsorban azért fontos, mert a már beindult fűtésiszezonban ha elromlik, az azt jelenti, hogy egy darabig biztosan nem lesz fűtés. Kombinált gázkazán esetén még melegvíz se lesz. Cégünk 20 éves tapasztalattal rendelkező szakemberei örömmel vállaljék Pest megye minden településén – márkafüggetlenül – gázkazán javítását, akár azonnali kiszállással is, 0-24-ben, egész évben. Számlát és garanciát adunk munkáinkra. Hívjon bizalommal a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon.

Ajánlatkérés

Nonstop kiszállás

Tudjuk, hogy a problémák bármikor bekövetkezhetnek. Pontosan ezért alakítottuk ki úgy a szolgáltatásunkat, hogy bármikor elérhetőek legyünk. Éjszaka, hétvégén, ünnepnapokon is kereshet minket bátran, mi készen állunk arra, hogy segítsünk önnek. Bővebb információ érdekében vegye fel velünk a kapcsolatot, ahol konkretizálva megtudjuk beszélni az adott problémát és a kiszállást. Szakembereink vállalnak nonstop kiszállást az év minden napján.

Pest megye minden településén számíthat ránk. Vállaljuk gázkészülékek (bojler, kazán, gáztűzhely, konvektor stb), fűtésrendszerek (cirkó, központi stb) javítását, karbantartását, szerelését, beépítését, cseréjét egyaránt. 0-24-ben számíthat ránk. Munkáink után számlát adunk és garanciát vállalunk. Márkafüggetlenül, precízen, gyorsan és megbízhatóan dolgoznak szakembereink. Hívjon minket bizalommal és mi örömmel segítünk nonstop kiszállással.

Gázkazán javítás
Gázkazán javítás

A gázkazánok javítása és cseréje

Hiába van jó minőségű gázkazánunk, idővel ezek is eltudnak romlani. Mint mindenre, erre is vonatkozik, hogy az idő vasfoga egyszer csak kikezdi. A gázkazán nem gyullad be, nincs melegvíz, hibakódot ír ki és még rengeteg tipikus hiba van. Ezeket a tipikus hibákat egy jó szakember rendkívül egyszerűen megtudja oldani, legjobb esetben akár pár perc alatt újra lehet melegvíz, újra elkezd melegedni a lakás. A legrosszabb esetben azonban cserére is szükség lehet.

Ez egy komplikáltabb, komplexebb probléma, de természetesen szerelőink ebben is tapasztaltak. Készülékét könnyen kitudják cserélni, a régit pedig elszállítani. Szakembereink segítenek kiválasztani a megfelelő készüléket felmérve az ön igényeit, a piac adottságait és fontos szempontnak tartjuk, hogy az adott készülékhez mennyire lehet alkatrészeket szerezni a későbbiekben. Ez azért fontos, mert, ha évekkel később meghibásodna, akkor akár még aznap meglehessen javítani, ne kelljen napokat várni egy alkatrészre.

Szerelőink régóta foglalkoznak gázkazánokkal, így pontosan tudják, hogy mit és hogyan kell tenniük. Nálunk az egyik legfontosabb dolog, hogy az ügyfelek megbízhatónak találjanak minket, és bátran ajánljanak minket ismerősöknek, barátoknak, családtagoknak. Szerelőinktől maximálisan elvárjuk a pontosságot, a precizitást, nekünk ez az egyik legfontosabb. Munkatársaink mindig összepakolnak maguk után, eltakarítanak és minden esetben teljes felszereléssel indulnak ki otthonában.

Hívjon minket bizalommal a fent említett telefonszámon, hogy megtudjuk oldani minél hamarabb a problémáját! Márkafüggetlenül vállaljuk gázkazánok javítását és cseréjét is egyaránt, Pest megye teljes területén. Ügyfélszolgálatunkon örömmel fogadjuk hívását a nap 24 órájában, az év minden napján és akár azonnali kiszállással számíthat profi szakembereinkre. Továbbá, minden munkánk után számlát adunk és garanciát vállalunk. Hívjon minket bizalommal.

Gázkazán javítás

Gázkazán javítás Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázkazán javítás - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
Azonnali hívás +36 (20) 611 84 63