Kombi gázkazán

Kombi gázkazán beszerelés, javítás, karbantartás, csere, kivitelezés! Budapesten és környékén vállaljuk a különböző munkálatokat. Munkánkra garanciát vállalunk. Márkától és állapottól függetlenül végezzük el a munkálatokat. Keressen fel minket.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Kombi gázkazán Kombi gázkazán

Kombi gázkazán

Cégünk foglalkozik kombi gázkazánok javításával, beszerelésével, karbantartásával, cseréjével, kivitelezésével. A kombi gázkazán segítéségével egyszerre tudjuk ellátni a fűtést, valamint a használati melegvíz ellátást. Ideális minden otthonba, hiszen kisméretű, könnyedén elfér akár egy konyhában is. Nagy teljesítményű hidraulikai egységének nincs nagy szervizigénye, ráadásul egy alacsony szintű hidegvíz rendszernyomással is jól tud működni.

A kombi gázkazánok nagy többsége abszolút felhasználóbarát, így könnyű üzemelni, valamint az állapotjelző ábrák könnyen értelmezhetőek, így egy esetleges problémát is azonnal értelmezni tud akár egy laikus is, így még idejében szakszerű ellátást tud kapni a készülék. Ha új kombi gázkazánt szeretne beszereltetni otthonába, vagy meglévő kombi gázkazánját szeretné karban tartattni vagy megszereltetni, akkor keressen fel minket. Telefonon a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon keresztül vagyunk elérhetőek.

Ügyfélszolgálatunkon örömmel fogadjuk hívását a nap 24 órájában, az év bármely napján. Cégünk kiváló szakemberei egytől egyig több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek és márkafüggetlenül dolgoznak egész Pest megyében. Akár azonnali kiszállással is számíthat ránk. Fontos, hogyha meghibásodott a készüléke, ne használja, hanem egyből telefonáljon nekünk. Munkatársaink minden munkájuk után számlát adnak és garanciát vállalnak.

Ajánlatkérés

Kombi gázkazán kéményes

A gázkazánoknak az egyik fajtája a kéményes változat, Magyarországon ez a leggyakoribb. A kombi gázkazánok a kéményre köthetők és szolgáltatják a fűtést, valamint a melegvizet. Fontos megjegyezni, hogy általánosságban a gázkazánoknak a bekötése szigorú szabályozás alatt áll, így csak szakképzett szakember szerelheti be! A kombi gázkazánok beszerelése csak gyűjtő kéménybe lehetséges! Mielőtt még gázkazánt vásárol, feltétlenül keressen fel egy szakembert (például minket), akik teljeskörű tájékoztatásban fogják részesíteni.

Továbbá azért is ajánlatos szakemberrel konzultálni vásárlás előtt, hogy biztosan olyan készüléket vásároljon, amely lefogja fedni az igényeit. Cégünk kiváló gáz- és fűtésszerelői örömmel nyújtanak segítséget, akár a készülék kiválasztásában, beszerzésében, beszerelésében, cseréjében, javításában, karbantartásában egyaránt. Pest megye teljes területén állunk rendelkezésére. Hívjon minket bizalommal és mi mindenben segítünk.

Kombi gázkazán
Kombi gázkazán

Kondenzációs kombi gázkazán

Kombi gázkazánokból ma már csak kondenzációsat lehet beszereltetni. Ennek az az oka, hogy a jelenleg érvényben lévő rendeletek meghatározzák, hogy egy gázkazánnak milyen hatásfokkal kell rendelkeznie. Ennek az értéknek azonban csak a kondenzációs gázkazánok felelnek meg. A kondenzációs kazánok jó hatásfokkal rendelkeznek, energiahatékonyak, keveset fogyasztanak, rendkívül biztonságosak, valamint környezetbarát tulajdonságokkal rendelkeznek, nem úgy, mint a korábbi készülékek. 

Sok helyen, például a társasházakban, ma már kötelező lecserélni a kazánt, azonban ahol még nem, ott is ajánlott, hiszen hosszútávon nagyon sokat lehet spórolni ezzel a fajta kazánnal. Ha kondenzációs kombi gázkazánnal rendelkezik és az javításra vagy karbantartásra szorul, vagy ilyen készüléket szeretne beszereltetni, hívjon minket bizalommal és kiváló szakembereink készséggel segítenek mindenben, Pest megye teljes területén.

Kombi gázkazán bekötése

Vállaljuk a kombi gázkazánoknak a bekötését. Hosszú ideje benne vagyunk már a szakmában, így garantálni tudjuk azt, hogy tökéletes munkát fogunk végezni. A kombi gázkazán beszerelésnek az első lépese az, hogy felkeres minket, hogy kiszálljunk egy helyszíni szemlére.  A helyszíni szemle során felmérjük az otthonát és megnézzük, hogy milyen átalakításokra lesz szükség, valamint milyen készülékre lesz szükség. Ha szeretné, akkor be is szerezzük Önnek a készüléket. 

Ezt követően szükség van egy gázterv elkészítésére, valamint arra, hogy a szolgáltató ezt elfogadja. Ha minden kötelező eljáráson végig mentünk akkor kezdődhet a kombi gázkazán beszerelése. Kérjük, hogyha kombi gázkazánt szeretne beszereltetni, akkor keressen fel minket bizalommal. Továbbá, vállaljuk kombi gázkazán bekötését. Amennyiben rendelkezik készülékkel, de az még nincs bekötve, mindenképpen hívjon minket a fent említett telefonszámon és kiváló szakembereink egyike, akár azonnali kiszállással vállalja a készülék bekötését.

Kombi gázkazán
Kombi gázkazán működése

Kombi gázkazán működése

A kombi gázkazánnak a működése rendkívül egyszerű. A készülék elégeti a gázt és az égés során felszabaduló hőenergiát használja fel arra, hogy egy közvetítő közeget hőátadás segítségével felmelegítsen, majd közöljön távolabbi pontokra. Minden égésnek van égésterméke, a turbós kazánok esetén ez egy magas hőmérsékletű füstgáz, a kondenzációs gázkazán esetén ez egy alacsonyabb hőmérsékletű gáz. A kombi kivitel esetén a fűtőkörön kívül csatlakozik egy hálózati hidegvíz-vezeték, és ebből átfolyó rendszerben termelik a HMV-t.

Kombi gázkazánnal általában lakásokat, házakat szoktak felszerelni. További információkért kérjük érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon, a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Szakembereink örömmel fogadják hívását a nap 24 órájában, az év bármely napján. Amennyiben nem biztos a kazán működésében, örömmel segítünk beállítani a megfelelő értékeket, hogy az a lehető leggazdaságosabban működjön akár otthonában, akár munkahelyén. Hívjon minket bizalommal.

Kombi gázkazán Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Kombi gázkazán - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
Azonnali hívás +36 (20) 611 84 63