Gázkazán szerelés

Gázkazán szerelést vállalunk Budapesten és környékén. Rutinos és tapasztalt szakembereink vállalják a gázkazán beszerelést, javítást, karbantartást, szerelést. Márkafüggetlenül és állapottól függetlenül dolgozunk. Keressen fel minket bizalommal!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Gázkazán szerelés Gázkazán szerelés

Gázkazán szerelés

Vállaljuk a gázkazán szerelést. Hosszú évek óta benne vagyunk már a szakmában, így tökéletes ellátjuk a gázkészülékeket. Vállalunk gázkazán szerelést, gázkazán karbantartást, gázkazán javítást, és minden más gázkazánnal kapcsolatos munkálatot. Márkától és állapottól függetlenül vállaljuk a készülékeket.

Nyílt égésterű gázkazán javítás, turbós gázkazán javítás, kondenzációs gázkazán javítás található meg a szolgáltatásaink között. Vállaljuk a beszerelést és a javítást is. Rutinos, tapasztalt, hozzáértő szakemberek foglalkoznak a gázkazánokkal. Munkánkra garanciát adunk. Kérjük keressen fel minket bizalommal a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. 

Ajánlatkérés

Kondenzációs kazán szerelés

A kondenzációs kazánok beszerelését és javítását is vállaljuk. A jelenlegi szabályozások értelmében új készülék esetén csak kondenzációs kazánt lehet beszerelni. Erre több ok is van. Egyrészről rendkívül nagy a teljesítménybeli különbség a régi és a kondenzációs készülékek között. Ugyanannyi gáz elégetésével a kondenzációs kazán nagyobb hatásfokot tud produkálni.

Ebből következik egy másik előnye, hogy környezetbarátabb, hiszen kevesebb gázt kell elhasználni. A modern készülékek rendkívül biztonságosak, így életvédelmi szempontból ezek a legjobb választások. Természetesen segítünk választani az új kondenzációs készüléket. Ha már van kondenzációs készüléke, akkor keressen fel minket, mi elvégezzük a javítást és a karbantartást. 

Gázkazán szerelés
Gázkazán szerelés

Gázkazán bekötés szabályai

A gázkazán bekötésnek sok szabálya van. Először is fontos, hogy felkeressen egy szakképzett, engedélyekkel rendelkező szerelőt, vagy céget – ezt meg is találta, hiszen mi már hosszú évek óta foglalkozunk gázkazánokkal. Ezt követően mindig van egy előzetes felmérés, amely során megnézzük, hogy milyen adottságai vannak az otthonának. Például ha eddig turbós kazán volt, most pedig kondenzációs kazán lesz, akkor elengedhetetlen a kéménynek az átalakítása.

Ezt követően egy gáztervezőnek el kell készítenie a gáztervet. A gázterv elkészítése során tudunk neki kezdeni a bekötésnek, de még előtte mindent szükséges formaságot el kell intézni a szolgáltatóval. Ha további részletekre kíváncsi, akkor keressen fel minket telefonon. 

Kondenzációs kazán kivitelezés

A kondenzációs kazán kivitelezése megegyezik az előző blokkban felsoroltakkal. Ahogy írtuk, a kéménynek az átalakítása rendkívül fontos egy kondenzációs kazán kivitelezése során, azonban mást nem kell átalakítani egy új készülék esetében. Azonban, ha teljes fűtéskorszerűsítést akar, akkor nem árt a fűtőtesteket is lecserélni.

Gázkazán karbantartás

A gázkazánoknak a karbantartása rendkívül fontos. Ha a kazán nincs rendszeresen karbantartva, akkor számítani kell arra, hogy rövidebb lesz az élettartama, valamint arra, hogy meg fog hibásodni. A karbantartásnak egy évben egyszer kell megtörténnie, leginkább a fűtési szezon megkezdése előtt. Ilyenkor a szakember alaposan kitisztítja és átvizsgálja a készüléket, ha kell meg is javítja.

Gázkazán szerelés

**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Gázkazán szerelés Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázkazán szerelés - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
Azonnali hívás +36 (20) 611 8463