Gázkazán szerelés

Gázkazán szerelést vállalunk Budapesten és környékén. Rutinos és tapasztalt szakembereink vállalják a gázkazán beszerelést, javítást, karbantartást, szerelést. Márkafüggetlenül és állapottól függetlenül dolgozunk. Keressen fel minket bizalommal!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Gázkazán szerelés Gázkazán szerelés

Gázkazán szerelés

Vállaljuk a gázkazán szerelést. Hosszú évek óta benne vagyunk már a szakmában, így tökéletes ellátjuk a gázkészülékeket. Vállalunk gázkazán szerelést, gázkazán karbantartást, gázkazán javítást, és minden más gázkazánnal kapcsolatos munkálatot. Márkától és állapottól függetlenül vállaljuk a készülékeket. Nyílt égésterű gázkazán javítás, turbós gázkazán javítás, kondenzációs gázkazán javítás található meg a szolgáltatásaink között. 

Vállaljuk a beszerelést és a javítást is. Rutinos, tapasztalt, hozzáértő szakemberek foglalkoznak a gázkazánokkal. Munkánkra minden esetben számlát adunk és garanciát vállalunk. Kérjük keressen fel minket bizalommal a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Ügyfélszolgálatunkon szakembereink örömmel fogadják hívását a nap 24 órájában, az év bármely napján, hétvégén és ünnepnapokon egyaránt. Cégünk kiváló szakemberei egytől egyig több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek minden itthon megtalálható gázkazán márkával kapcsolatban.

Budapesten, illetve Pest megye minden településén készséggel állunk rendelkezésére, akár azonnali kiszállással is. Gáz- és fűtésszerelőink csak kiváló minőségű alkatrészekkel, precízen, megbízhatóan és kedvező árakon dolgoznak. Hívjon minket bizalommal, bármilyen meghibásodás is lépett fel gázkazánján, vagy csak karbantartásra lenne szüksége, esetleg készülék beszerelésre. Szakembereink örömmel segítenek mindenben.

Ajánlatkérés

Kondenzációs kazán szerelés

A kondenzációs kazán szerelését és javítását is vállaljuk. A jelenlegi szabályozások értelmében új készülék esetén csak kondenzációs kazánt lehet beszerelni. Erre több ok is van. Egyrészről rendkívül nagy a teljesítménybeli különbség a régi és a kondenzációs készülékek között. Ugyanannyi gáz elégetésével a kondenzációs kazán nagyobb hatásfokot tud produkálni. Ebből következik egy másik előnye, hogy környezetbarát tulajdonságokkal rendelkezik, hiszen kevesebb gázt kell elhasználni. 

A modern készülékek rendkívül biztonságosak, így életvédelmi szempontból ezek a legjobb választások. Természetesen segítünk kiválasztani az új kondenzációs készüléket. Ha már van kondenzációs készüléke, akkor keressen fel minket, mi elvégezzük a javítást és a karbantartást. Márkafüggetlenül vállaljuk kondenzációs kazán szerelését, javítását egyaránt, egész Pest megyében, akár azonnali kiszállással. A nap 24 órájában, egész évben számíthat ránk.

Gázkazán szerelés
Gázkazán szerelés

Gázkazán bekötés szabályai

A gázkazán bekötésnek sok szabálya van. Először is fontos, hogy felkeressen egy szakképzett, engedélyekkel rendelkező szerelőt, vagy céget – ezt meg is találta, hiszen mi már hosszú évek óta foglalkozunk gázkazánokkal. Ezt követően mindig van egy előzetes felmérés, amely során megnézzük, hogy milyen adottságai vannak az otthonának. Például, ha eddig turbós kazán volt, most pedig kondenzációs kazán lesz, akkor elengedhetetlen a kéménynek az átalakítása.

Ezt követően egy gáztervezőnek el kell készítenie a gáztervet. A gázterv elkészítése során tudunk neki kezdeni a bekötésnek, de még előtte mindent szükséges formaságot el kell intézni a szolgáltatóval. Ha további részletekre kíváncsi, akkor keressen fel minket a fent említett telefonszámon. Örömmel fogadjuk hívását az év bármely napján és akár azonnali kiszállással állunk rendelkezésére Pest megye inden településén. Számlát és garanciát adunk munkáinkra.

Gázkazán karbantartás

A gázkazánoknak a karbantartása rendkívül fontos. Ha a kazán nincs rendszeresen karbantartva, akkor számítani kell arra, hogy rövidebb lesz az élettartama, valamint arra, hogy meg fog hibásodni. A karbantartásnak egy évben egyszer kell megtörténnie, leginkább a fűtési szezon megkezdése előtt. Ilyenkor a szakember alaposan kitisztítja és átvizsgálja a készüléket, ellenőrzi működés közben és ha kell, meg is javítja a meghibásodott alkatrészt, amennyiben van ilyen.

A gázkazán karbantartás növeli a készülék élettartamát és teljesítményét egyaránt. Továbbá, elkerülhető vele a váratlan vagy nagyobb meghibásodás is, a fűtésszezon alatt. Cégünk szakemberei márkafüggetlenül vállalják ezen készülékek karbantartását az év bármely napján, Pest megye bármely településén. Hívjon minket bizalommal és mi örömmel segítünk mindenben. Munkáink után számlát adunk és garanciát vállalunk.

Gázkazán szerelés
Kondenzációs kazán kivitelezés

Kondenzációs kazán kivitelezés

A kondenzációs kazán kivitelezése megegyezik az előző blokkban felsoroltakkal. Ahogy írtuk, a kéménynek az átalakítása rendkívül fontos egy kondenzációs kazán kivitelezése során, azonban mást nem kell átalakítani egy új készülék esetében. Mindazonáltal, ha teljes fűtéskorszerűsítést akar, akkor nem árt a fűtőtesteket is lecserélni. Cégünk kiváló szakemberei örömmel segítenek a kazán beépítésének kivitelezésében Pest megye bármely településén, az év bármely napján.

Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon és kérje munkatársaink segítségét. Egy előzetes, ingyenes helyszíni felmérés során, kollégáink felmérik a helyszínt és a készülék lehetséges helyét. Átbeszélik a lehetséges tennivalókat és segítenek a készülék engedélyeztetésében és kiválasztásában is egyaránt. Mindenben segítünk, hogy a kondenzációs kazán a legtökéletesebben működjön, akár otthonában, akár munkahelyén. Hívjon minket bizalommal.

**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Gázkazán szerelés Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázkazán szerelés - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
Azonnali hívás +36 (20) 611 84 63