Gáz szerviz

Gáz szervizünk vállalja a gázkészülékeknek a teljeskörű ellátását. Vállaljuk a gázkazánokat, a gázkonvektorokat, a gázbojlereket, a gázvízmelegítőket, gáztűzhelyeket és minden más gázkészüléket. Budapesten és Pest megyében vállaljuk a készülékeket.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Gáz szerviz Gáz szerviz

Gáz szerviz

Szervizre van szüksége? A legjobb helyen jár. Cégünk gázkészülékek szervizelésével foglalkozik. Rengeteg márkának a szervizelésével foglalkozunk, szinte mindegyikkel, amelyet ma Magyarországon forgalmaznak. Konkrét információért kérjük hívja a +36 (20) 611 84 63 telefonszámunkat. Szerelőink pontosan tudják, hogy mely típusú készülékeket, hogyan kell szervizelni. Garancián belül mindenféle készüléket megszerelünk, legyen szó gázbojlerről, gázkonvektorról, gázkazánról vagy bármi másról.

Szerelőink pontosan ismerik ezeket a márkákat, így jól tudják, hogyan kell hozzá nyúlni egy adott termékhez. Szerelőink tudása teljesen napra kész, így az aktuális, mai készülékeket is nagyon könnyen megtudják javítani, mert tudásukat folyamatosan frissítik, fejlesztik. Hatalmas rutinjuk miatt könnyen megjavítanak mindent, nem kell napokat, heteket várni egy szerviz munkára. Munkájuk pontos, megbízható, ezért is népszerű a szervizünk.

Bátran keressen fel minket, ha készüléke meghibásodott és szervízelésre van szüksége! Gázkészülékeken kívül még vállaljuk gáz fűtésrendszerek szervizelését, javítását, karbantartását egyaránt. Budapesten, illetve Pest megye teljes területén számíthat ránk a nap 24 órájában, az év minden napján. Szakembereink több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, márkától függetlenül, precízen és megbízhatóan dolgoznak. Továbbá, minden munkájuk után számlát adnak és garanciát vállalnak. Hívjon minket bizalommal.

Ajánlatkérés

Garancia a munkánkra

Mi minden esetben garanciát adunk a munkánkra, mert tudjuk, hogy jól végezzük azt. Teljesen megbízhatóak vagyunk, így bátran merünk garancia levelet kiállítani, mert tudjuk, hogy mi nem tűnünk el, amikor probléma akad, hanem felvállaljuk és emelt fővel kijavítjuk az adott problémát. Mi nem hárítjuk a problémákat másra, hanem helyette dolgozunk és megszereljük azt, ami nem működik. Minden munkánk után (javítás, szerelés, karbantartás, beépítés, csere stb) számlát adunk és garanciát vállalunk.

Cégünk szakemberei több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, márkától függetlenül dolgoznak és minden Magyarországon forgalomba helyezett gázkészülékkel kapcsolatban naprakészek. Ezáltal, legyen szó bármilyen problémáról, számukra nem jelent akadályt. Budapesten és egész Pest megyében számíthat ránk egész évben, akár azonnali kiszállással is. Munkatársaink minőségi alkatrészekkel, precízen és megbízhatóan dolgoznak. Hívjon minket bizalommal.

Gáz szerviz
Gáz szerviz

Gáz szervizelés szakszerűen

Szerelőink szervizelésben, javításban, szerelésben, karbantartásban magasan a toppon vannak. Nálunk csak a legjobbak dolgozhatnak, magasra tettük a lécet az állasok meghirdetésénél. Mi nem alkalmazunk alacsony tudású embereket, csak olyanokat, akiknek több év tapasztalata van a szakmában, így pontosan tudja, hogy mit hogyan kell csinálni. A mi szerelőinknek a javítás már a kezükben van, automatikusan javítják azt, ami elromlott.

A rutinosság mellett természetesen ott van az alaposság, a precizitásuk és maximálisan oda teszik magukat minden esetben, kivétel nélkül. Fontos erényünk, hogy mi pontosak vagyunk minden tekintetben. Szerelőinktől elvárjuk, hogy pontosan jelenjenek meg, csak és kizárólag abban az időpontban, ami az ügyféllel meg lett beszélve. Pontosságunk még a munkában is megjelenik. Szerelőink sosem végeznek fél munkát, mindent pontosan, és szépen csinálnak meg, mert ők is tudják, hogy csak így éri meg.

Szeretnénk, hogy ügyfeleinknek ne kelljen pár nappal később jajveszékelve hívnia minket, hogy nem jól csináltunk meg valamit - és eddig ilyen sosem történt. Pontosan azért, mert jó szakemberek dolgoznak nálunk, és munkájuk megbízható. Ha bármilyen kérdése van vagy konkrét ügy miatt szeretné igénybe venni a szolgáltatásunkat, akkor hívjon minket. Telefon beszélgetésünk során pontos, korrekt tájékoztatást kap mindenről, az árról vagy akár a garanciáról.

Mindent elmondunk önnek és bármilyen kérdése van, válaszolunk önnek. Nálunk nincsenek rejtett költségek, nincs kiszállási díj, amennyit az elején mondunk, a végén is annyi. Korrektek és megbízhatóak vagyunk. Keressen minket bizalommal a fent említett telefonszámon. Szakembereink Pest megye minden településén készséggel állnak rendelkezésére és csak minőségi alkatrészekkel, precízen és megbízhatóan dolgoznak. Továbbá, minden munkájuk után számlát adnak és garanciát vállalnak.

Gáz szerviz

Gáz szerviz Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gáz szerviz - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
Azonnali hívás +36 (20) 611 84 63