Konvektorcsere

Konvektorcsere szakértőktől! Budapesten és környékén vállaljuk a gázkonvektoroknak a teljeskörű cseréjét. Munkánkra garanciát biztosítunk, segítünk kiválasztani az új készüléket, vállaljuk az adminisztratív feladatokat is. Keressen minket bizalommal.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Konvektorcsere Konvektorcsere

Konvektorcsere

Konvektorcserére több módon van lehetőség. Az első az Otthon melege program, amely most már több éve érhető el, általában tavasszal lehet pályázni. A másik lehetőség az, hogyha felkeres egy gázszerelő céget, akik vállalják, hogy kicserélik a konvektorát. Keressen fel minket a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon! Cégünk kiváló szakemberei márkafüggetlenül vállalják, immáron több mint 20 éve, a konvektorcserét Pest megye teljes területén.

Az Otthon melege program által nyújtott pályázatról kérjük érdeklődjön az Otthon melege program weboldalán. Azonban érdemes fontolóra venni, hogy a pályáztatás és az elbírálás sok időt vehet igénybe, így érdemes talán egy konvektor cserével is foglalkozó céget felkeresni, akik gyorsan és hatékonyan cserélik le a konvektorokat. Keressen fel minket. Mi már hosszú ideje benne vagyunk a szakmában így garantálni tudjuk azt, hogy a konvektora egy tökéletes készülékre lesz biztonságosan lecserélve.

Vállaljuk a konvektorcserét akár azonnali kiszállással. A nap 24 órájában, az év minden napján fogadjuk hívását ügyfélszolgálatunkon. Mindezeken felül, pedig minden munkánkra számlát adunk és garanciát vállalunk. Gáz- és fűtésszerelőink minden készülék cserét egy ingyenes helyszíni felméréssel kezdenek, hogy megbizonyosodjanak a készülék helyéről és minden fontos részletet átbeszélhessenek személyesen, majd elvégzik a készülékcserét. Hívjon minket bizalommal.

Ajánlatkérés

Konvektorcsere szakember által

A konvektorcsere során nagyon fontos, hogy szakember végezze el a feladatokat. Bár nagyon sok olyan tevékenység van, amelyet ellehet végezni szaktudás nélkül is, azonban a konvektor csere egyáltalán nem ilyen, sőt, egy gázszerelés sem ilyen. A gázszerelések során kihagyhatatlan lépés a szerelőnek a hívása. Ha azt szeretné, hogy készüléke jól és ami a legfontosabb, biztonságosan legyen beépítve, akkor feltétlenül keressen fel egy szakembert.

Ha minket keress fel akkor garantálni tudjuk azt, hogy a konvektorát jól és biztonságosan szereljük be, cseréljük ki. Keressen fel minket bizalommal a fent említett telefonszámon. Ügyfélszolgálatunkon örömmel fogadjuk hívását a nap 24 órájában, az év bármelynapján. Cégünk kiváló szakemberei egytől egyig több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek és akár azonnali kiszállással is számíthat segítségükre, Pest megye bármely településén.

Konvektorcsere
Konvektorcsere

Konvektorcsere menete

A konvektocsere menete úgy zajlik, hogy először is, felmérjük a jelenlegi állapotokat. Megnézzük, hogy milyen az otthona, milyen a jelenlegi gázkonvektor stb. Segítünk ajánlani új készüléket is, és ha szeretné akkor be is szerezzük Önnek. Fontos megjegyezni, hogy ma már nincs lehetőség kéményes konvektorra, csak parapetesre. Ennek azaz oka, hogy a parapetes sokkal biztonságosabb, hiszen nem érintkezik közvetlenül a helyiség levegőjével.

A konvektorcsere során gyorsan és hatékonyan dolgozunk, hogy minél hamarabb élvezhesse az új készüléke által nyújtott meleget. Természetesen minden adminisztratív munkát vállalunk, így a szolgáltatónál is lejelentjük a cserét. Keressen fel minket bizalommal! Szakembereink örömmel nyújtanak segítséget Pest megye területén, az év bármely napján. Továbbá, minden munkájuk után számlát adnak és garanciát vállalnak. Hívjon minket bizalommal.

Gázkonvektor szerelés

Ha úgy látja, hogy gázkonvektora meghibásodott, akkor keressen fel minket. Egy meghibásodott gázkonvektort rendkívül veszélyes használni, így mi óva intjük ettől. Bármilyen problémát is észleljen, az a biztos, hogy ha telefonál nekünk. Az is lehet, hogy nincs semmilyen probléma, csak egy általános konvektor jelenséget értelmez félre, de jobb a biztonság, keressen fel minket bizalommal. Hosszú évek óta benne vagyunk már a szakmában így garantálni tudjuk, hogy megfogjuk szerelni a készülékét.

Ha szeretné elkerülni azt, hogy gázkonvektora meghibásodjon, akkor keressen fel minket bizalommal! A karbantartás rendkívül fontos dolog a gázkészülékek életében, ezzel az egyszerű szereléssel garantálni lehet azt, hogy a készülék biztonságosan és jól fog működni hosszú-hosszú évekig. Keressen fel minket a fűtési szezon megkezdése előtt, hogy elvégezhessük a karbantartást. Márkafüggetlenül vállaljuk gázkonvektor szerelését Pest megye minden településén, akár azonnali kiszállással.

Konvektorcsere

Konvektorcsere Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Konvektorcsere - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
Azonnali hívás +36 (20) 611 84 63