Kazáncsere

Cikkünkben bemutatunk mindent, amit tudni kell a kazáncseréről! Olvassa el cikkünket, hogy minden szükséges információ birtokában legyen amikor a kazáncseréről dönt. Keressen fel minket telefonon és egyeztessünk időpontot! Várjuk megkeresését!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Kazáncsere Kazáncsere

Kazáncsere

Cégünk gáz- és fűtésszerelői 20 éves tapasztalattal rendelkeznek és Budapesten, illetve Pest megye minden településén örömmel vállalnak kazáncserét, márkától függetlenül. Szakembereink minden készülék cserét egy ingyenes helyszíni felméréssel kezdenek, ahol minden fontos részletet átbeszélhetnek személyesen, köztük a kazáncsere árát is. Hívjon minket bizalommal a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Ügyfélszolgálatunkon a nap 24 órájában, az év minden napján örömmel fogadjuk hívását.

A kazáncsere során van lehetőség egyszerűsített gázkészülék cserére, valamint gázkazán cserére is. Az egyszerűsített gázkazán cserét a „Kazáncsere engedély nélkül” bekezdésben olvashatja. A kazáncsere több lépésből áll. Először egy épületgépész tervezővel el kell készíteni a gáztervet. Ez a gázterv tartalmazza a kazáncserét, a gázvezetékek áthelyezését, bővítését, valamint a radiátorok helyét. Ezt követően be kell jelenteni a csere igényét a szolgáltatónál.

Egy kéményseprőnek adott esetben ellenőrzést kell tartania. Ezt követően kapjuk meg az engedélyt a cserére. Csak olyan ember végezheti el a kivitelezést is, aki gázszerelő igazolvánnyal rendelkezik. A csere végeztével a szolgáltató egy ellenőrzést tart műszaki és biztonsági szempontból. Ezt követően történik meg a beüzemelés. Kérjük keressen fel minket és egyeztessünk egy időpontot, amely során megtudjuk beszélni a kazáncserét! Szakembereink minden munkájuk után számlát adnak és garanciát vállalnak.

Ajánlatkérés

Kazáncsere Budapest

Budapesten vállaljuk a kiszállást. A kazáncsere során először mindig van egy előzetes helyszíni felmérés, amely során felmérjük az otthonát. Megnézzük, hogy milyen a ház felépítése, milyen a szigetelés, a gázcsövek stb. Ezt követően tudunk Önnek ajánlani egy megfelelő gázkészüléket is. Kérjük keressen fel minket és egyeztessünk időpontot! Cégünk kiváló szakemberei egytől egyig több, mint 20 éve foglalkoznak kazáncserével Budapesten, illetve Pest megye területén.

Gáz- és fűtésszerelőink márkafüggetlenül, precízen és megbízhatóan dolgoznak. Ismerik az itthon megtalálható és üzembe helyezett márkák tulajdonságait, ezáltal, pontos tanácsot tudnak adni abban, hogy Önnek melyik lenne a legmegfelelőbb akár otthonában, akár munkahelyén. Továbbá, segítenek a készülék engedélyeztetésében is. Hívjon minket bizalommal és mi örömmel segítünk a készülék cserében. Munkáink után számlát adunk és garanciát vállalunk.

Kazáncsere
Kazáncsere

Kazáncsere engedély nélkül

Az egyszerűsített kazán cserének az a kitétele, hogy új gázkészülék teljesítménye nem lehet nagyobb, mint a cserélendő készüléké, valamint az is kitétel, hogy semmilyen változtatást nem lehet végrehajtani, például nem lehet gázcsöveket cserélni stb. Ilyen esetben nincs szükség gáztervre, így a tervengedélyeztetési eljárás elmarad. Ezzel jelentős időt és pénzt lehet spórolni. Ezt leszámítva azonban minden más megegyezik a fentebb olvasható eljárással.  

Érdemes mérlegelni, hogy ez a megkötés ér-e annyit, mint amennyit spórolni lehet rajta. A kazáncsere költségeit csak egyénileg tudjuk meghatározni. Ha tudni szeretné, hogy mennyibe fog kerülni a kazáncsere, akkor keressen fel minket. Egyeztetünk egy időpontot, majd pedig kiszállunk Önhöz és elvégezzük az előzetes helyszíni felmérés. A felmérést követően minden díjat megtudunk Önnek határozni. Keressen minket bizalommal a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Várjuk hívását.

**DROPOFFFEE**

Kazáncsere Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Kazáncsere - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
Azonnali hívás +36 (20) 611 84 63