Kazáncsere

Cikkünkben bemutatunk mindent, amit tudni kell a kazáncseréről! Olvassa el cikkünket, hogy minden szükséges információ birtokában legyen amikor a kazáncseréről dönt. Keressen fel minket telefonon és egyeztessünk időpontot! Várjuk megkeresését!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Kazáncsere Kazáncsere

Kazáncsere

A kazáncsere során van lehetőség egyszerűsített gázkészülék cserére, valamint gázkazán cserére is. Az egyszerűsített gázkazán cserét a „Kazáncsere engedély nélkül” bekezdésben olvashatja. A kazáncsere több lépésből áll. Először egy épületgépész tervezővel el kell készíteni a gáztervet.

Ez a gázterv tartalmazza a kazáncserét, a gázvezetékek áthelyezését, bővítését, valamint a radiátorok helyét. Ezt követően be kell jelenteni a csere igényét a szolgáltatónál. Egy kéményseprőnek adott esetben ellenőrzést kell tartania. Ezt követően kapjuk meg az engedélyt a cserére. Csak olyan ember végezheti el a kivitelezést is aki gázszerelő igazolvánnyal rendelkezik.

Ajánlatkérés

A csere végeztével a szolgáltató egy ellenőrzést tart műszaki és biztonsági szempontból. Ezt követően történik meg a beüzemelés. Kérjük keressen fel minket és egyeztessünk egy időpontot, amely során megtudjuk beszélni a kazáncserét! Hívjon minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon.

Kazáncsere Budapest

Budapesten vállaljuk a kiszállást. A kazáncsere során először mindig van egy előzetes helyszíni felmérés, amely során felmérjük az otthonát. Megnézzük, hogy milyen a ház felépítése, milyen a szigetelés, a gázcsövek, stb. Ezt követően tudunk Önnek ajánlani egy megfelelő gázkészüléket is. Kérjük keressen fel minket és egyeztessünk időpontot!

Kazáncsere
Kazáncsere

Kazáncsere engedély nélkül

Az egyszerűsített kazán cserének az a kitétele, hogy új gázkészülék teljesítménye nem lehet nagyobb, mint a cserélendő készüléké, valamint az is kitétel, hogy semmilyen változtatást nem lehet végrehajtani, például nem lehet gázcsöveket cserélni, stb.

Ilyen esetben nincs szükség gáztervre, így a tervengedélyeztetési eljárás elmarad. Ezzel jelentős időt és pénzt lehet spórolni. Ezt leszámítva azonban minden más megegyezik a fentebb olvasható eljárással. Érdemes mérlegelni, hogy ez a megkötés ér-e annyit, mint amennyit spórolni lehet rajta.

Kazáncsere költségei 2020

A kazáncsere költségeit csak egyénileg tudjuk meghatározni. Ha tudni szeretné, hogy mennyibe fog kerülni a kazáncsere, akkor keressen fel minket. Egyeztetünk egy időpontot, majd pedig kiszállunk Önhöz és elvégezzük az előzetes helyszíni felmérés. A felmérést követően minden díjat megtudunk Önnek határozni. Keressen minket bizalommal a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Várjuk hívását.

**DROPOFFFEE**

Kazáncsere Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Kazáncsere - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés