Cirkó gázkazán

Vállaljuk a cirkó gázkazán javítását, szerelését, karbantartását, cseréjét, bekötését, beszerelését. Kondenzációs, turbós és nyílt égésterű készülékkel kapcsolatban is fel lehet minket keresni. Budapesten és Pest megyében vállaljuk a kiszállást.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Cirkó gázkazán Cirkó gázkazán

Cirkó gázkazán

A cirkó az egyik legnépszerűbb fűtési forma ma hazánkban. Népszerűségét annak köszönheti, hogy rendkívül sok házzal, lakással kompatibilis, nem nehéz a beépítése, biztonságos és egy jó minőségű fűtési mód. Ezért is ajánlják sokan ezt a fűtési módot, főleg azoknak ajánlják, akik esetleg most kezdenek házépítésbe vagy a régi fűtésrendszert akarják leváltani. A cirkó a fali gázkazán. Van más fajta is, az álló gázkazánok, azok nagyobb teljesítményűek, a méretük és a súlyuk is nagyobb.

Az új típusúak a belső terekben is elhelyezhetők. A cirkók mindenféleképpen a falon helyezkednek el. Mindegyik kis súlyú, kevés a helyigénye, kis helyen is elfér. Jó az érintésvédelme, ezért fürdőszobában, vagy más, hasonló helyiségben is beszerelhető. A cirkó funkcióját tekintve lehet fűtő, kombi vagy beépített tárolós. A fűtő kazánok nevükből is kitalálható, csak fűtésre alkalmasak, ezzel szemben a kombi kazánok már használati melegvizet is képesek előállítani.

A beépített tárolós kazánok HMV tárolóval vannak ellátva, nagyobb melegvíz igény esetén ez ideális. A legnépszerűbbek, és a legáltalánosabbak a háztartásokban azok a kombi cirkók. Cégünk szakemberei több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek és (márkától függetlenül) vállalják Pest megye területén cirkó gázkazán javítását, szerelését, karbantartását, beépítését és cseréjét egyaránt. Számlát és garanciát adunk munkáinkra. Hívjon minket bizalommal a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon, az év bármely napján, 0-24-ben.

Ajánlatkérés

Gyors szerelés

Munkatársainktól mindenképpen elvárjuk a precizitást, a pontosságot és a minőségi munkát. Ezen felül a gyorsaságot is elvárjuk tőlük, mert számunkra fontos az ügyfél elégedettsége. Tudjuk, hogy mennyire bosszantó amikor a szerelők kijönnek egyszer, majd elmennek szerszámért, majd visszajönnek, megint elmennek és így folytatják körbe-körbe. Tudjuk, hogy ez mennyire kellemetlen, így a mi szerelőink a szükséges eszközökkel érkeznek ki és egy szusszanatra oldják meg a problémát.

A gázkészülékek szerelése, javítása általában nem szokott igénybe venni egy óránál többet, ám ez természetesen a meghibásodás mértékétől is függ. Mindazonáltal, cégünk kiváló szakemberei mindig törekednek a gyors, precíz és megbízható munkálatokra. Pest megye minden településén számíthat ránk, akár azonnali kiszállással is, amennyiben hív minket. Számlát adunk és garanciát vállalunk minden munkánkra. Hívjon bizalommal.

Cirkó gázkazán
Cirkó gázkazán

Szerelés éjjel-nappal

Fontos erényünknek tartjuk, hogy mi nem csak hivatali időben dolgozunk. Tudjuk, hogy a baj mindig váratlanul éri az embert, és a kazán nem kedd délelőtt fog elromlani. Bizony sok esetben késő este, hétvégén vagy akár ünnepnapokon romlik el. Ilyenkor mindenkit elönt a félelem, hogy ilyenkor ugyan melyik szerelő fog kijönni. Nem kell emiatt aggódnia. Mi ilyenkor is kimegyünk, mert tudjuk, hogy egy ilyen helyzet mennyire fontos, és mielőbbi megoldásért kiált. Munkánkat jól ismerjük, ezért is adunk rá garanciát. Ezzel is biztosítva ügyfeleinket, hogy mi nem verjük át őket, nem szívódunk fel a szerelési munkálatok során. 

Bármilyen problémát észlel az ügyfél, minket egyből ellehet érni és garanciálisan javítjuk a hibát, ha azt mi okoztuk. A garancia részleteiről úgy tud érdeklődni, hogy felhív minket és megbeszéljük a konkrét dolgokat. Nyilvánvalóan minden eset más, így minden javításra külön ajánlatot teszünk. Nem csak szerelést, hanem cserét is vállalunk. Sajnos vannak olyan esetek, amikor már nem tudunk megjavítani egy készüléket, bármennyire is szeretnénk. Ilyenkor felajánljuk az ügyfélnek a cserét. Szakmai tudásunkat használva segítünk, hogy melyek a jó márkák és jó típusok, melyek azok a készülékek, amelyek a legjobban megfelelnek az igényeknek. A csere munkálatokat is vállaljuk, és a régi készüléket elszállítjuk.

Gázszerelés

Kellemetlen dolog arra kelni reggel, hogy a lakás jéghideg, nincs melegvíz, a szobák lehűltek, és három pulóverben is fázunk. Ilyenkor persze mindenkit elönt a pánik, főleg, ha ez egy hétvégi napon történik. Vajon van ilyenkor szerelő? Mi van akkor, ha csak hétfőn jönnek ki? Ez főleg akkor kellemetlen, ha kisgyermek is van a családban, de felnőttek részére sem kellemes napokig jéghideg házban élni. Nálunk emiatt nem kell aggódnia, mert éjszaka, hétvégén, ünnepnapokon is kiszállnak szerelőink.

Fűtésszerelő szakembereink természetesen készek megoldani a problémát. Több tíz éves tapasztalattal rendelkeznek így már láttak mindent, ami gázszereléssel kapcsolatos. Komoly szakmai múltjuk miatt professzionálisan hárítják el az adott hibát, ők már jól ismerik a tipikus meghibásodásokat. A mi szerelőink minden Magyarországon forgalmazott gázkészülékhez értenek, jól ismerik már mindegyiket. Szaktudásuk teljesen napra kész, így az újabb, de a régibb típusú készülékeket is megtudják javítani.

Cirkó gázkazán
Cirkó gázkazán

Ha szerencséje van, csak egy apróbb meghibásodás van, amit szerelőink könnyen, és egyszerűen megoldanak. Viszont kevésbé szerencsés helyzetekben lehet, hogy a komplett készüléket ki kell cserélni. Minden szerelési munkálatunkra garanciát adunk, ezzel is biztosítva az ügyfelet, hogy újabb meghibásodás esetén minket bármikor tárcsázhat, nem fogunk felszívódni. A garancia időtartalma és részletei függenek magától a szerelési munkálatoktól, illetve a hozzá vásárolt alkatrészekhez járó garanciától. 

Ügyfélszolgálatunk pontos és konkrét ajánlatot tud tenni önnek. Gázszerelőink Pest megye teljes területén vállalják gézkészülékek, gáz fűtésrendszerek szerelését, javítását egyaránt, márkától függetlenül. Akár azonnali kiszállással is számíthat rájuk. Továbbá, minden munkájuk után számlát adnak és garanciát vállalnak. Munkatársaink gyorsan, precízen és megbízhatóan dolgoznak, minőségi alkatrészekkel, kedvező árakon. Hívjon minket bizalommal és mi segítünk.

Karbantartás, szerelés

Fűtési szezon előtt érdemes megnézetni az összes gázkészülékünket. Ennek az az oka, hogy sok otthonban évek telnek el úgy, hogy a gázkészüléket nem látja szakember. Ez rendkívül veszélyes, mivel egy laikus nem láthatja a már kezdődő problémát. Ezért érdemes évente egyszer, lehetőség szerint a fűtés szezon előtt megnézetni, így a családunkat is biztonságban tudhatjuk, mert megbizonyosodhatunk afelől, hogy minden készülék jól működik.

Ha ez nincs így, akkor ott van a szerelő, aki kellő hozzáértéssel képes megjavítani a készüléket, így már nyugodtan vághat neki az ember a télnek, mert biztos lehet benne, hogy végig kellemes meleg lesz otthonában vagy munkahelyén egyaránt. Ha a fűtési szezon közepén ér minket egy meghibásodás az rendkívül kellemetlen. De ekkor sincs okunk az aggodalomra, mivel egy szakképzett szerelő pillanatok alatt megoldhatja a problémát.

Cirkó gázkazán
Cirkó gázkazán

Nagyon fontos, hogy olyan szerelőt hívjunk, aki biztosan szakképzett, meg van a szakképesítése, kellő tapasztalata és rutinja van. Ha ezek a féletételek adottak, akkor biztos lehet benne, hogy az elvégzett munka jó lesz. Kollégáink szakmaisága megkérdőjelezhetetlen, már számtalan helyzetben bizonyították, hogy feladatukat tökéletesen végzik el, a munkájukra sosem volt panasz. Számunkra az egyik legfontosabb dolog, hogy ügyfeleink maximálisan elégedettek legyenek velünk.

Alapelvünk, hogy dolgozni csak jól és szépen érdemes, ezt várjuk el szerelőinktől is, akik eddig még sosem okoztak nekünk csalódást. Bármilyen problémát is tapasztal, hívja fel ügyfélszolgálatunkat és szerelőink akár aznap kiszállnak és megoldják a problémáját. Pest megye egész területén számíthat ránk az év minden napján 0-24-ben. Továbbá, minden munkánk után számlát adunk és garanciát vállalunk. Márkától függetlenül vállaljuk gázkészülékek (gáztűzhely, bojler, konvektor, kazán stb) karbantartását, szerelését egyaránt. Hívjon minket bizalommal.

Cirkó gázkazán Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Cirkó gázkazán - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
Azonnali hívás +36 (20) 611 84 63