Cirkó szerelő

Cirkó szerelő szakembereink vállalják a cirkó gázkazánoknak a teljeskörű szerelését. Cirkó szerelőink vállalják a készülékeknek a szerelését, javítását, karbantartását, cseréjét, bekötését. Budapesten és Pest megyében vállaljuk a munkálatokat.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Cirkó szerelő Cirkó szerelő

Cirkó szerelő

A cirkó egy rendkívül népszerű, közkedvelt fűtési forma a magyar háztartásokban. Éppen ezért sok esetben hívnak ki minket cirkót szerelni, karbantartani, javítani, vagy más munkálatokat elvégezni rajta. Mivel ennyire közkedvelt, így szerelőink már jól ismerik a márkákat, típusokat, sorozatokat, termékeket. A cirkó, más néven fali gázkazán egy rendkívül jól működő, praktikus fűtési módszer, pont ennek köszönheti népszerűségét. A cirkónak rengeteg fajtája van, és ezeken belül rengeteg márka közül választhatunk.

Szinte már bele zavarodik az ember, mivel minden termék jobbat, és többet kínál a másiknál. Fűtésszerelő kollégáink segítenek Önnek a választásban. Ügyfélszolgálatunkat hívva, kollégánk teljes tájékoztatást tud önnek nyújtani, legyen bármilyen kérdése a fűtésszereléssel kapcsolatban. 0-24 órás az ügyfélszolgálatunk, így bármikor kereshet minket, mi válaszolni fogunk. Szerelőink akár aznap, vagy másnap már ki is mennek otthonába, és megoldják a problémát.

Tapasztalt szakemberek, akik nem ismernek lehetetlent, minden problémát elhárítanak. Cirkó szerelőink 20 éves tapasztalattal rendelkeznek és márkától függetlenül vállalják ezen fűtésrendszer javítását, szerelését, karbantartását egyaránt Pest megye minden településén. Hívjon minket bizalommal a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon, az év bármelynapján. Szakembereink vállalnak azonnali kiszállást is és minden munkájuk után számlát adnak és garanciát vállalnak.

Ajánlatkérés

Fűtésszerelés, karbantartás és javítás árak

Karbantartások Budapesten

Fali kazán karbantartása + hibafeltárás Budapesten belül 35 kw teljesítményig 30.000 Ft + Áfa / db

Fali kazán karbantartás 35 KW ig 20.000 Ft + Áfa / db

Konvektor karbantartás 15.600 Ft + Áfa / db

Álló kazánok 35Kw-ig 35.000 Ft + Áfa / db

Vízmelegítő karbantartás 20.000 Ft + Áfa / db

A gázkészülékek karbantartása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni , amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

35 KW-nál nagyobb teljesítményű készülékek karbantartására / javítására emailben tudunk ajánlatot biztosítani.

Fűtéskorszerűsítés Budapesten

A helyszíni felmérés díja 5.000.-Ft + Áfa.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Fűtés javítás Budapesten

Kondenzációs, turbós , kéményes készülék hibafeltárása fali 35 kw teljesítményig 20.000 + Áfa

Konvektor javítás 20.000 Ft + Áfa

Hőcserélő savazás 55.000 Ft + Áfa-tól (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés 20.000.-Ft + Áfa

Flexi cső : 5.000.-Ft + Áfa

Tűzzáras gázcsap : 5.000.-Ft + Áfa

A hibafeltárás után, tudunk alkatrészt biztosítani a készülékhez , amelyről a szerelés után ajánlatot küldünk, annak elfogadása esetén tudjuk az alkatrészt biztosítani. A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Fűtés javítás Budapest vonzáskörzetében: 30.000 Ft + Áfa

A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Hétvégén , és ünnepnapokon 50%-os felárral dolgozunk !

Szerelés garanciával

Jól ismerjük cégünk szerelőinek munkáját, így nyugodt szívvel tudunk garanciát adni munkánkra. A teljes garancia függ a munka tárgyától, és az alkatrészéktől. Erről szerelőinknél, vagy ügyfélszolgálatunkon tud érdeklődni, ahol munkatársaink bővebb, pontosabb, akár személyre szabott ajánlattal tudják önt tájékoztatni. Minden gázkészülék és fűtésrendszer szerelését vállaljuk Pest megye minden településén, akár azonnali kiszállással.

Cégünk gáz- és fűtésszerelői a nap 24 órájában, az év minden napján örömmel állnak rendelkezésére és minden munkájuk után számlát adnak és garanciát vállalnak. 20 éves tapasztalatuknak köszönhetően, márkafüggetlenül, gyorsan, precízen és megbízhatóan dolgoznak, rövid határidővel. Hívjon minket bizalommal a fent említett telefonszámon és érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon, munkatársainktól. Mi mindenben örömmel segítünk.

Cirkó szerelő
Cirkó szerelő

A cirkó

A cirkó, más névén fali gázkazán, mint a nevéből is kiderült, falra szerelhetők. Súlyuk nem sok, helyigényük kevés, így jól el lehet helyezni a lakásban. Érintésvédelmük kiváló, így rendkívül biztonságosak. Funkciója szerint a cirkónak két fajtája van, a fűtő és a kombi. A fűtő cirkó értelemszerűen csak fűtésre alkalmas. A kombi cirkó ezzel szemben alkalmas használati melegvíz előállításra is. Ez utóbbi a népszerűbb, a szakemberek is ezt ajánlják már az ügyfeleknek. 

Égési folyamata szerint lehet nyílt, zárt, vagy kondenzációs. A nyílt égésű cirkók régebbi lakásokban találhatóak meg, ma már nem feltétlenül ezt javasolják. A nyílt égésterűnél az égéstér nincs elkülönítve a környezettől, így a környezetből nyeri el az oxigént. Az így keletkezett füstgáz a kéményen keresztül távozik. A zárt égésű cirkónál a házon kívüli környezetből nyeri az oxigént, egy erre szolgáló csövön keresztül. A zárt égésterű cirkókat sokkal biztonságosabbnak tartják.

A kondenzációs cirkókról azt érdemes tudni, hogy 10-20%-kal nagyobb hatásfokot tudnak elérni a hagyományos cirkókkal szemben. Ezt leginkább padló és falfűtéshez ajánlják. A cirkó fűtésnek számos előnye van. Népszerűsége miatt a szerelők már rendkívül jól kitapasztalták a típusokat, márkákat, így könnyen boldogulnak vele. Ugyanezen oknál fogva rengeteg alkatrészt kapni hozzá a piacon, egyszerű a beszerzése, így nem kell heteket várni egy alkatrész csomag megérkezésére.

Zajszintje rendkívül alacsony, így egyáltalán nem lehet zavaró a lakásban, házban. A kombi cirkók folyamatosan rendelkezésünkre állítják a meleg vizet, így nem kell aggódnunk a melegvíz miatt. A cirkó arról kapta a nevét, hogy radiátorok segítségével fűti fel otthonunkat, munkahelyünket, vizet cirkulárva. A cirkó az egyik legjobb és leggazdaságosabb fűtési rendszer . Amennyiben bármilyen további kérdése lenne a cirkó fűtéssel kapcsolatban, hívjon minket bizalommal és mi mindenben örömmel segítünk.

Cirkó szerelő

Cirkó szerelő Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Cirkó szerelő - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
Azonnali hívás +36 (20) 611 84 63