Cirkó szerelő

Cirkó szerelő szakembereink vállalják a cirkó gázkazánoknak a teljeskörű szerelését. Cirkó szerelőink vállalják a készülékeknek a szerelését, javítását, karbantartását, cseréjét, bekötését. Budapesten és Pest megyében vállaljuk a munkálatokat.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Cirkó szerelő Cirkó szerelő

Cirkó szerelő

A cirkó egy rendkívül népszerű, közkedvelt fűtési forma a magyar háztartásokban. Éppen ezért sok esetben hívnak ki minket cirkót szerelni, karbantartani, javítani, vagy más munkálatokat elvégezni rajta. Mivel ennyire közkedvelt, így szerelőink már jól ismerik a márkákat, típusokat, sorozatokat, termékeket.

A cirkó, más néven fali gázkazán egy rendkívül jól működő, praktikus fűtési módszer, pont ennek köszönheti népszerűségét. A cirkónak rengeteg fajtája van, és ezeken belül rengeteg márka közül választhatunk. Szinte már bele zavarodik az ember, mivel minden termék jobbat, és többet kínál a másiknál. Fűtésszerelő kollégáink segítenek Önnek a választásban.

Kazán szerelés és javítás árak

Kazán beszerelése

Ingyenes helyszíni felmérést vállalunk beépítésre és cserére.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Javítás árak Budapesten

Kondenzációs vagy turbós kazán javítás
20.000 + áfa + alkatrész

Kéményes kazán javítás
15.600 Ft + áfa + alkatrész

Konvektor javítás
12.500 Ft + áfa + alkatrész

Hőcserélő savazás
55.000 Ft + áfa (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés
15.600 Ft + áfa + flexi cső

Javítás árak Pest megyében

Kazán javítás
25.000 Ft + áfa + alkatrész

Gázkészülékek karbantartása

Karbantartások Budapesten

Fali vagy turbós kondenzációs kazán karbantartása
20.000 Ft + áfa

Fali Kéményes kazán karbantartása
15.600 + áfa

Fali Konvektor karbantartása
12.500 Ft + áfa

Álló kazánok 45Kw-ig
35.000 Ft + áfa

Álló kazánok 45Kw-tól
50.000 Ft + áfa

Vízmelegítő karbantartás, javítás
15.600 Ft + áfa + alkatrész

A gázkészülékek karbantartására nem tudunk garanciát vállalni. Garancia fél / 1 év van a cserélt alkatrészekre, amelyet a helyszínen kiállított áfa-s számlán tüntetünk fel.

Karbantartások Pest megyében

Budapesten kívül Pest megyében minden karbantartás
25.000Ft + áfa

Ügyfélszolgálatunkat hívva kollégánk teljes tájékoztatást tud önnek nyújtani, legyen bármilyen kérdése a fűtésszereléssel kapcsolatban. 0-24 órás az ügyfélszolgálatunk, így bármikor kereshet minket, mi válaszolni fogunk. Szerelőink akár aznap, vagy másnap már ki is mennek otthonába, és megoldják a problémát. Tapasztalt szakemberek, akik nem ismernek lehetetlent, minden problémát elhárítanak. 

Szerelés garanciával

Jól ismerjük cégünk szerelőinek munkáját, így nyugodt szívvel tudunk garanciát adni munkánkra. A teljes garancia függ a munka tárgyától, és az alkatrészéktől. Erről szerelőinknél, vagy ügyfélszolgálatunkon tud érdeklődni, ahol munkatársaink bővebb, pontosabb, akár személyre szabott ajánlattal tudják önt tájékoztatni. 

Cirkó szerelő
Cirkó szerelő

A cirkó

A cirkó, más névén fali gázkazán, mint a nevéből is kiderült, falra szerelhetőek. Súlyuk nem sok, helyigényük kevés, így jól el lehet helyezni a lakásban. Érintésvédelmük kiváló, így rendkívül biztonságokat. Funkciója szerint a cirkónak két fajtája van, a fűtő, és a kombi. A fűtő cirkó értelemszerűen csak fűtésre alkalmas. A kombi cirkó ezzel szemben alkalmas használható melegvíz előállításra is. Ez utóbbi a népszerűbb, a szakemberek is ezt ajánlják már az ügyfeleknek. 

Égési folyamata szerint lehet nyílt, zárt, vagy kondenzációs. A nyílt égésű cirkók régebbi lakásokban találhatóak meg, ma már nem feltétlenül ezt javasolják. A nyílt égésterűnél az égéstér nincs elkülönítve a környezettől, így a környezetből nyeri el az oxigént. Az így keletkezett füstgáz a kéményen keresztül távozik. 

A zárt égésű cirkónál a házon kívüli környezetből nyeri az oxigént, egy erre szolgáló csövön keresztül. A zárt égésterű cirkókat sokkal biztonságosabbnak tartják. A kondenzációs cirkókról azt érdemes tudni, hogy 10-20%-kal nagyobb hatásfokot tudnak elérni a hagyományos cirkókkal szemben. Ezt leginkább padló és falfűtéshez ajánlják.

A cirkó fűtésnek számos előnye van. Népszerűsége miatt a szerelők már rendkívül jól kitapasztalták a típusokat, márkákat, így könnyen boldogulnak vele. Ugyan ezen oknál fogva rengeteg alkatrészt kapni hozzá a piacon, egyszerű a beszerzése, így nem kell heteket várni egy alkatrész csomag megérkezésére. Zajszintje rendkívül alacsony, így egyáltalán nem lehet zavaró a lakásban, házban. A kombi cirkók folyamatosan rendelkezésünkre állítják a meleg vizet, így nem kell aggódnunk a melegvíz miatt.

Cirkó szerelő

Cirkó szerelő Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Cirkó szerelő - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés