Gázkészülék szerelő

Gázkészülék szerelő Budapesten és környékén! Gázkészülék szerelőink vállalják a különböző gázkészülékeknek a javítását, karbantartását, szerelését, cseréjét, beszerelését, kivitelezését. Gyorsan és hatékony munkát kínálunk, garanciával.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Gázkészülék szerelő Gázkészülék szerelő

Gázkészülék szerelő

Gázkészülék szerelőink Budapesten és Pest megyében vállalják a munkálatokat. Foglalkozunk gázkazánokkal (hagyományos, turbós, kondenzációs), konvektorokkal (kéményes, parapetes), gáz bojlerekkel, gáz vízmelegítőkkel, gáztűzhelyekkel, stb. Márkától függetlenül és állapottól függetlenül dolgozunk.

Vállaljuk a gázkészülékek beszerelését, kivitelezését, karbantartását, javítását, cseréjét. Egy szóval mindent, ami gázkészülék szerelés. Már hosszú évek óta benne vagyunk a szakmába, így garantálni tudjuk azt, hogy általunk beszerelt gázkészülék hosszú ideig tökéletes fog működni, valamint azt, hogy az általunk javított gázkészülék az állapotától függően, de működni fog. Garanciát adunk a munkánkra. Keressen fel minket bizalommal. Telefonon a +36 (20) 611 8463 telefonszámon keresztül vagyunk elérhetőek.

Ajánlatkérés

Kazán szerelés és javítás árak

Kazán beszerelése

Ingyenes helyszíni felmérést vállalunk beépítésre és cserére.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Javítás árak Budapesten

Kondenzációs vagy turbós kazán javítás
20.000 + áfa + alkatrész

Kéményes kazán javítás
15.600 Ft + áfa + alkatrész

Konvektor javítás
12.500 Ft + áfa + alkatrész

Hőcserélő savazás
55.000 Ft + áfa (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés
15.600 Ft + áfa + flexi cső

Javítás árak Pest megyében

Kazán javítás
25.000 Ft + áfa + alkatrész

Gázkészülékek karbantartása

Karbantartások Budapesten

Fali vagy turbós kondenzációs kazán karbantartása
20.000 Ft + áfa

Fali Kéményes kazán karbantartása
15.600 + áfa

Fali Konvektor karbantartása
12.500 Ft + áfa

Álló kazánok 45Kw-ig
35.000 Ft + áfa

Álló kazánok 45Kw-tól
50.000 Ft + áfa

Vízmelegítő karbantartás, javítás
15.600 Ft + áfa + alkatrész

A gázkészülékek karbantartására nem tudunk garanciát vállalni. Garancia fél / 1 év van a cserélt alkatrészekre, amelyet a helyszínen kiállított áfa-s számlán tüntetünk fel.

Karbantartások Pest megyében

Budapesten kívül Pest megyében minden karbantartás
25.000Ft + áfa

Gázkészülék beszerelés

Vállaljuk a gázkészülékek beszerelését. Nagyon fontos, hogy milyen gázkészülékről van szó, hiszen nem mindegyiknél ugyanolyan a folyamat. A gázbojlerek esetében csak meg kell vásárolni a készüléket, és már be is lehet szerelni, azonban egy gázkazán esetében sokkal hosszabb a folyamat.

A gázkazán beszerelés előtt mindenképp kell egy előzetes helyszíni szemle, amely során felmérjük otthonát, valamint megbeszéljük, hogy milyen készülékre lenne szüksége. Ezt követően meg kell csinálni a gáztervet, majd ezt a szolgáltatónak el kell fogadnia. Egy kéményseprőnek ellenőrzést kell tartania. Ha minden engedélyünk meg van akkor neki kezdhetünk a beszerelésnek. Ha jó munkát szeretne látni, ha biztonságos gázkészülék beszerelést szeretne akkor keressen fel minket. 

Gázkészülék szerelő
Gázkészülék szerelő

Gázkészülék karbantartás

A gázkészülékeknek a karbantartása nagyon fontos. Évente legalább egyszer, leginkább a fűtési szezon megkezdése előtt keressen fel minket. Egy gyors időpont egyeztetést követően szakemberünk kiszáll otthonába. Először is alaposan átvizsgálja a készüléket, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden a lehető legnagyobb rendben van a készülékével. Ezt követően kitisztítja a készüléket alaposan. Hívjon minket bizalommal.

Gázkészülék karbantartás elhanyagolás

Az elhanyagolt gázkészülékeknél rendkívül jellemző az, hogy pár év után már nem lesz biztonságos a használatuk. A lerakódott kosz, a szennyeződések akár végleges problémákat is tudnak okozni. A rendszeresen karbantartott készüléknek az élettartama sokkal hosszabb. Ráadásul gondolkodjunk el egy pillanatra – mennyire veszélytelen az a gázkészülék, amely folyamatosan működik, de tíz éven keresztül nem néz rá szerelő? A válasz egyértelmű. Keressen fel minket karbantartásért.

Gázkészülék javítás

A gázkészülékekkel bármikor megtörténhet egy meghibásodás. Ilyen esetekben nagyon fontos, hogy minél hamarabb felkeressen egy szakembert. A gázkészülékekkel kapcsolatos problémákat csak szakképesített gázszerelők tudják érdemben helyreállítani. Épp ezért bármilyen meghibásodást is tapasztal, hívjon minket.

Keressen fel minket bizalommal. Mi már hosszú évek óta benne vagyunk a gázszerelésben, így garantálni tudjuk, hogy jó munkát fogunk elvégezni. Munkánkra természetesen garanciát tudunk biztosítani. Budapesten és környékén vállaljuk a munkálatokat. Keressen minket bizalommal.

Gázkészülék szerelő

**DROPOFFFEE**

Gázkészülék szerelő Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázkészülék szerelő - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés