Gázkészülék szerelő

Gázkészülék szerelő Budapesten és környékén! Gázkészülék szerelőink vállalják a különböző gázkészülékeknek a javítását, karbantartását, szerelését, cseréjét, beszerelését, kivitelezését. Gyorsan és hatékony munkát kínálunk, garanciával.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Gázkészülék szerelő Gázkészülék szerelő

Gázkészülék szerelő

Gázkészülék szerelőink Budapesten és Pest megyében vállalják a munkálatokat. Foglalkozunk gázkazánokkal (hagyományos, turbós, kondenzációs), konvektorokkal (kéményes, parapetes), gáz bojlerekkel, gáz vízmelegítőkkel, gáztűzhelyekkel stb. Márkától függetlenül és állapottól függetlenül dolgozunk. Vállaljuk a gázkészülékek beszerelését, kivitelezését, karbantartását, javítását, cseréjét. Egy szóval mindent, ami gázkészülék szerelés. 

Már hosszú évek óta benne vagyunk a szakmába, így garantálni tudjuk azt, hogy az általunk beszerelt gázkészülék hosszú ideig tökéletes fog működni, valamint azt, hogy az általunk javított gázkészülék az állapotától függően, de működni fog. Garanciát adunk a munkánkra. Keressen fel minket bizalommal. Telefonon a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon keresztül vagyunk elérhetőek a nap 24 órájában, az év bármely napján.

Cégünk gázkészülék szerelői egytől egyig 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, csak minőségi alkatrészekkel dolgoznak, kedvező árakon. Továbbá, minden munkájuk után számlát adnak és garanciát vállalnak. Hívja ügyfélszolgálatunkat ha gázkészüléke javításra, beszerelésre, cserére vagy karbantartásra szorul és szakembereink akár azonnali kiszálással állnak rendelkezésére. Hívjon minket bizalommal és mi örömmel segítünk mindenben.

Ajánlatkérés

Fűtésszerelés, karbantartás és javítás árak

Karbantartások Budapesten

Fali kazán karbantartása + hibafeltárás Budapesten belül 35 kw teljesítményig 30.000 Ft + Áfa / db

Fali kazán karbantartás 35 KW ig 20.000 Ft + Áfa / db

Konvektor karbantartás 15.600 Ft + Áfa / db

Álló kazánok 35Kw-ig 35.000 Ft + Áfa / db

Vízmelegítő karbantartás 20.000 Ft + Áfa / db

A gázkészülékek karbantartása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni , amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

35 KW-nál nagyobb teljesítményű készülékek karbantartására / javítására emailben tudunk ajánlatot biztosítani.

Fűtéskorszerűsítés Budapesten

A helyszíni felmérés díja 5.000.-Ft + Áfa.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Fűtés javítás Budapesten

Kondenzációs, turbós , kéményes készülék hibafeltárása fali 35 kw teljesítményig 20.000 + Áfa

Konvektor javítás 20.000 Ft + Áfa

Hőcserélő savazás 55.000 Ft + Áfa-tól (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés 20.000.-Ft + Áfa

Flexi cső : 5.000.-Ft + Áfa

Tűzzáras gázcsap : 5.000.-Ft + Áfa

A hibafeltárás után, tudunk alkatrészt biztosítani a készülékhez , amelyről a szerelés után ajánlatot küldünk, annak elfogadása esetén tudjuk az alkatrészt biztosítani. A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Fűtés javítás Budapest vonzáskörzetében: 30.000 Ft + Áfa

A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Hétvégén , és ünnepnapokon 50%-os felárral dolgozunk !

Gázkészülék beszerelés

Vállaljuk gázkészülék beszerelését. Nagyon fontos, hogy milyen gázkészülékről van szó, hiszen nem mindegyiknél ugyanolyan a folyamat. A gázbojlerek esetében csak meg kell vásárolni a készüléket, és már be is lehet szerelni, azonban egy gázkazán esetében sokkal hosszabb a folyamat. A gázkazán beszerelés előtt mindenképp kell egy előzetes helyszíni szemle, amely során felmérjük otthonát, valamint megbeszéljük, hogy milyen készülékre lenne szüksége. 

Ezt követően meg kell csinálni a gáztervet, majd ezt a szolgáltatónak el kell fogadnia. Egy kéményseprőnek ellenőrzést kell tartania. Ha minden engedélyünk meg van, akkor neki kezdhetünk a beszerelésnek. Ha jó munkát szeretne látni, ha biztonságos gázkészülék beszerelést szeretne, akkor keressen fel minket. Cégünk szakemberei márkafüggetlenül dolgoznak, több mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek és örömmel segítenek a készülék engedélyeztetésében is. Minden gázkészülék beszerelésében segítünk Pest megyében.

Gázkészülék szerelő
Gázkészülék szerelő

Gázkészülék karbantartás

A gázkészülékeknek a karbantartása nagyon fontos. Évente legalább egyszer, leginkább a fűtési szezon megkezdése előtt keressen fel minket. Egy gyors időpont egyeztetést követően szakemberünk kiszáll otthonába. Először is alaposan átvizsgálja a készüléket, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden a lehető legnagyobb rendben van a készülékével. Ezt követően kitisztítja a készüléket alaposan. Hívjon minket bizalommal, az év bármely napján örömmel fogadjuk hívását.

Gázkészülék karbantartás elhanyagolás esetén, a gázkészülékeknél rendkívül jellemző az, hogy pár év után már nem lesz biztonságos a használatuk. A lerakódott kosz, a szennyeződések akár végleges problémákat is tudnak okozni. A rendszeresen karbantartott készüléknek az élettartama sokkal hosszabb. Ráadásul gondolkodjunk el egy pillanatra – mennyire veszélytelen az a gázkészülék, amely folyamatosan működik, de tíz éven keresztül nem néz rá szerelő? A válasz egyértelmű. Keressen fel minket karbantartásért.

Gázkészülék javítás

A gázkészülékekkel bármikor megtörténhet egy meghibásodás. Ilyen esetekben nagyon fontos, hogy minél hamarabb felkeressen egy szakembert. A gázkészülékekkel kapcsolatos problémákat csak szakképesített gázszerelők tudják érdemben helyreállítani. Épp ezért bármilyen meghibásodást is tapasztal, hívjon minket. Keressen fel minket bizalommal. Mi már hosszú évek óta benne vagyunk a gázszerelésben, így garantálni tudjuk, hogy jó munkát fogunk végezni.

Munkánkra természetesen garanciát tudunk biztosítani. Budapesten és környékén vállaljuk a munkálatokat. Keressen minket bizalommal. Ügyfélszolgálatunkon az év minden napján örömmel fogadjuk hívását és szakembereink egyike akár azonnali kiszállással áll rendelkezésére gázkészülék javítás esetén. Márkafüggetlenül dolgozunk. Vállaljuk mindennemű gázkészülék (kazán, bojler, konvektor, gáztűzhely, vízmelegítő stb) javítását, szerelését.

Gázkészülék szerelő

**DROPOFFFEE**

Gázkészülék szerelő Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázkészülék szerelő - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
Azonnali hívás +36 (20) 611 84 63