Gázkészülék javítás

Vállaljuk a gázkészülék javítást. Teljeskörűen ellátjuk a különböző gázkészülékeket, mint például a kondenzációs kazánokat, a turbós kazánokat, a konvektorokat, gáztűzhelyeket, gázvízmelegítőket, gázbojlereket, stb. Budapesten vállaljuk a kiszállást.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Gázkészülék javítás Gázkészülék javítás

Gázkészülék javítás

Cégünk vállalja gázkészülékek, gázüzemű berendezések karbantartását, javítását, szerelését, cseréjét. Több márkának a konvektorainak javítását, karbantartását, cseréjét is vállaljuk. Bekötünk gázbojlereket, cirkókat, gáztűzhelyeket, és ezeknek a szerelési munkáját is vállaljuk. Mindenféle gázkészüléknél, legyen szó konvektorról vagy tűzhelyről nagyon fontos, hogy csak hozzáértő kezek nyúljanak hozzá. A gáz veszélyes lehet, ha egy nem hozzáértő nyúl hozzá, könnyen elronthatja, ami utána végzetes hibát tud okozni.

Ezt mindenféleképpen meg kell próbálnunk kiküszöbölni, ezért szükséges, hogy tapasztalt, rutinos, jó szaktudású szakembert válasszunk ki. A cégünk szakemberei pontosan ilyenek. Nálunk a magas szintű szaktudás egy alap elvárás, ahogyan a tudás naprakészsége is, és a pontosság is. Ha minket hív ki, biztosan nem fog csalódni, mivel mi mindig maradéktalanul elvégezzük a ránk rótt feladatokat. Ügyfélszolgálatunkon örömmel fogadjuk hívását az év minden napján a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon.

Cégünk szakemberei egytől egyig 20 éves tapasztalattal rendelkeznek és Pest megye egész területén vállalják gázkészülék javítását. Legyen szó kazánról, bojlerről, gáztűzhelyről, vízmelegítőről, konvektorról vagy bármi másról, hívjon minket bizalommal már a legkisebb meghibásodás jeleinél is. Munkatársaink akár azonnali kiszállást is vállalnak és minden munkájuk után számlát és garanciát adnak. Hívjon minket bizalommal és mi mindenben örömmel segítünk, kedvező áron.

Ajánlatkérés

Fűtésszerelés, karbantartás és javítás árak

Karbantartások Budapesten

Fali kazán karbantartása + hibafeltárás Budapesten belül 35 kw teljesítményig 30.000 Ft + Áfa / db

Fali kazán karbantartás 35 KW ig 20.000 Ft + Áfa / db

Konvektor karbantartás 15.600 Ft + Áfa / db

Álló kazánok 35Kw-ig 35.000 Ft + Áfa / db

Vízmelegítő karbantartás 20.000 Ft + Áfa / db

A gázkészülékek karbantartása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni , amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

35 KW-nál nagyobb teljesítményű készülékek karbantartására / javítására emailben tudunk ajánlatot biztosítani.

Fűtéskorszerűsítés Budapesten

A helyszíni felmérés díja 5.000.-Ft + Áfa.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Fűtés javítás Budapesten

Kondenzációs, turbós , kéményes készülék hibafeltárása fali 35 kw teljesítményig 20.000 + Áfa

Konvektor javítás 20.000 Ft + Áfa

Hőcserélő savazás 55.000 Ft + Áfa-tól (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés 20.000.-Ft + Áfa

Flexi cső : 5.000.-Ft + Áfa

Tűzzáras gázcsap : 5.000.-Ft + Áfa

A hibafeltárás után, tudunk alkatrészt biztosítani a készülékhez , amelyről a szerelés után ajánlatot küldünk, annak elfogadása esetén tudjuk az alkatrészt biztosítani. A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Fűtés javítás Budapest vonzáskörzetében: 30.000 Ft + Áfa

A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Hétvégén , és ünnepnapokon 50%-os felárral dolgozunk !

Kiszállás ingyen? Persze!

Budapesten belül sehol nem számítunk fel kiszállási költségeket. Nincsenek rejtett költségek, ilyen-olyan felárak, a szerelési munkálatok végén nem fog kijönni egy horribilis összeg. A szerelési munkálatok megkezdése előtt megállapodunk egy összegben, és mi ahhoz is fogjuk tartani magunkat. Kiszállásunk gyors, akár még aznap kitudunk szállni, és megtudjuk oldani a problémáját. Ingyenes helyszíni felmérést minden gázkészülék beszerelése és/vagy cseréje előtt végzünk, a tökéletes, precíz végeredmény érdekében.

Cégünk profi szakembereire egész Pest megyében számíthat, az év bármely napján, a nap 24 órájában. Márkafüggetlenül dolgozunk és vállaljuk gázkészülékek, fűtésrendszerek kiépítését, beszerelését, cseréjét, javítását, karbantartását egyaránt. Számlát adunk és garanciát vállalunk munkáinkra. Csak minőségi alkatrészekkel dolgoznak munkatársaink, kedvező árakon. Hívjon minket bizalommal a fent említett telefonszámon és mi örömmel segítünk mindenben.

Gázkészülék javítás
Gázkészülék javítás

Javítás és szerelés

Ha gázzal fűtünk, akkor érdemes minden fűtési szezon előtt megnézetni a berendezéseket. Ennek leginkább biztonsági okai vannak, mivel, ha évente egyszer megnézi egy szakember a készülékünket, az biztonságosabb, mintha a beszerelés után soha senki rá nem nézett volna. Ma Magyarországon sok olyan lakossági készülék van, ahol talán a bekötésnél volt jelen szerelő. Pedig ez nagy hiba, mivel egy szerelő már egy kezdetleges hibát is észre tud venni. Így nem kell megvárni azt, hogy tél közepén ne legyen fűtés, vagy melegvíz.

A legjobb márkák legjobb készülékeinél is megesik az, hogy elromlanak. Ennek több oka lehet, az idő, vagy akár egy tipikus típus hiba is. Nem érdemes a szerelőt halogatni, mivel sok esetben akár gázszivárgás is lehet a meghibásodás után, ami rendkívül veszélyes. Jobb már egyből kihívni a szerelőt, hogy egyből neki tudjon kezdeni a munkálatokban. Jó szerencsével ez rendkívül hamar meg lesz, mivel egy tapasztalt szerelő már zsigerből tudja, hogy mit kell tennie.

Kisebb és nagyobb munkálatokat is elvállalunk. Ha kell, egy gáztűzhely bekötéséhez is kiszállunk, de nagyobb, komplexebb feladatot is elvállalunk. Mindenféle márkával dolgozunk, mi nem válogatunk. Ennyi év alatt jól ki ismertük a régi motoros márkákat, és persze az idő elteltével frissítettük tudásunkat az új vonalas, modern készülékekkel is. Nem kell amiatt aggódnia, ha új készüléke van, és nem fog érteni hozzá a szerelő. A mi szerelőink biztosan érteni fognak hozzá, mert nálunk alapfeltétel a napra kész tudás.

Hívjon minket bizalommal, és segítünk önnek megoldani a problémáját. Kisebb-nagyobb szerelések, cserék, karbantartási munkálatok, legyen szó bármiről, mi megoldjuk. Mindennemű gázkészülék, fűtésrendszer javítását, szerelését vállaljuk Pest megye egész területén, akár azonnali kiszállással is. AZ év minden napján örömmel fogadjuk hívását a fent említett telefonszámon. Szakembereink több mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek és minden munkájuk után számlát adnak, garanciát vállalnak.

Gázkészülék javítás

Gázkészülék javítás Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázkészülék javítás - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
Azonnali hívás +36 (20) 611 84 63