Gázkészülék javítás

Vállaljuk a gázkészülék javítást. Teljeskörűen ellátjuk a különböző gázkészülékeket, mint például a kondenzációs kazánokat, a turbós kazánokat, a konvektorokat, gáztűzhelyeket, gázvízmelegítőket, gázbojlereket, stb. Budapesten vállaljuk a kiszállást.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Gázkészülék javítás Gázkészülék javítás

Gázkészülék javítás

Cégünk vállalja gázkészülékek, gázüzemű berendezések karbantartását, javítását, szerelését, cseréjét. Több márkának a konvektorainak javítását, karbantartását, cseréjét is vállaljuk. Bekötünk gázbojlereket, cirkókat, gáztűzhelyeket, és ezeknek a szerelési munkáját is vállaljuk.

Mindenféle gázkészüléknél, legyen szó konvektorról, vagy tűzhelyről nagyon fontos, hogy csak hozzáértő kezek nyúljanak hozzá. A gáz veszélyes lehet, ha egy nem hozzáértő nyúl hozzá, könnyen elronthatja, ami utána végzetes hibát tud okozni.

Kazán szerelés és javítás árak

Kazán beszerelése

Ingyenes helyszíni felmérést vállalunk beépítésre és cserére.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Javítás árak Budapesten

Kondenzációs vagy turbós kazán javítás
20.000 + áfa + alkatrész

Kéményes kazán javítás
15.600 Ft + áfa + alkatrész

Konvektor javítás
12.500 Ft + áfa + alkatrész

Hőcserélő savazás
55.000 Ft + áfa (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés
15.600 Ft + áfa + flexi cső

Javítás árak Pest megyében

Kazán javítás
25.000 Ft + áfa + alkatrész

Gázkészülékek karbantartása

Karbantartások Budapesten

Fali vagy turbós kondenzációs kazán karbantartása
20.000 Ft + áfa

Fali Kéményes kazán karbantartása
15.600 + áfa

Fali Konvektor karbantartása
12.500 Ft + áfa

Álló kazánok 45Kw-ig
35.000 Ft + áfa

Álló kazánok 45Kw-tól
50.000 Ft + áfa

Vízmelegítő karbantartás, javítás
15.600 Ft + áfa + alkatrész

A gázkészülékek karbantartására nem tudunk garanciát vállalni. Garancia fél / 1 év van a cserélt alkatrészekre, amelyet a helyszínen kiállított áfa-s számlán tüntetünk fel.

Karbantartások Pest megyében

Budapesten kívül Pest megyében minden karbantartás
25.000Ft + áfa

Ezt mindenféleképpen meg kell próbálnunk kiküszöbölni, ezért szükséges, hogy tapasztalt, rutinos, jó szaktudású szakembert válasszunk ki. A cégünk szakemberei pontosan ilyenek. Nálunk a magas szintű szaktudás egy alap elvárás, ahogyan a tudás naprakészsége is, és a pontosság is. Ha minket hív ki, biztosan nem fog csalódni, mivel mi mindig maradéktalanul elvégezzük a ránk rót feladatokat.

Kiszállás ingyen? Persze!

Budapesten belül sehol nem számítunk fel kiszállási költségeket. Nincsenek rejtett költségek, ilyen-olyan felárak, a szerelési munkálatok végén nem fog kijönni egy horribilis összeg. A szerelési munkálatok megkezdése előtt megállapodunk egy összegben, és mi ahhoz is fogjuk tartani magunkat. Kiszállásunk gyors, akár még aznap kitudunk szállni, és megtudjuk oldani a problémáját.

Gázkészülék javítás
Gázkészülék javítás

Javítás és szerelés

Ha gázzal fűtünk, akkor érdemes minden fűtési szezon előtt megnézetni a berendezéseket. Ennek leginkább biztonsági okai vannak, mivel ha évente egyszer megnézi egy szakember a készülékünket, az biztonságosabb, mintha a beszerelést után soha senki rá nem nézett volna. Ma Magyarországon sok olyan lakossági készülék van, ahol talán a bekötésnél volt jelen szerelő. Pedig ez nagy hiba, mivel egy szerelő már egy kezdetleges hibát is észre tud venni. Így nem kell megvárni azt, hogy tél közepén ne legyen fűtés, vagy melegvíz.

A legjobb márkák legjobb készülékeinél is megesik az, hogy elromlanak. Ennek több oka lehet, az idő, vagy akár egy tipikus típus hiba is. Nem érdemes a szerelőt halogatni, mivel sok esetben akár gázszivárgás is lehet a meghibásodás után, ami rendkívül veszélyes. Jobb már egyből kihívni a szerelőt, hogy egyből neki tudjon kezdeni a munkálatokban. Jó szerencsével ez rendkívül hamar meg lesz, mivel egy tapasztalt szerelő már zsigerből tudja, hogy mit kell tennie.

Kisebb és nagyobb munkálatokat is elvállalunk. Ha kell, egy gáztűzhely bekötéséhez is kiszállunk, de nagyobb, komplexebb feladatot is elvállalunk. Mindenféle márkával dolgozunk, mi nem válogatunk. Ennyi év alatt jól ki ismertük a régi motoros márkákat, és persze az idő elteltével frissítettük tudánsunkat az új vonalas, modern készülékekkel is. Nem kell amiatt aggódnia, ha új készüléke van, és nem fog érteni hozzá a szerelő. A mi szerelőink biztosan érteni fognak hozzá, mert nálunk alap feltétel a napra kész tudás.

Hívjon minket bizalommal, és segítünk önnek megoldani a problémáját. Kisebb-nagyobb szerelések, cserék, karbantartási munkálatok, legyen szó bármiről, mi megoldjuk. 

Gázkészülék javítás

Gázkészülék javítás Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázkészülék javítás - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés