Gázkazán szerelő

Gázkazán szerelő szakembereink vállalják a gázkazánoknak a teljeskörű ellátását. Ebbe beletartozik a gázkazán javítás, a gázkazán karbantartás, a gázkazán bekötés, a gázkazán csere, a gázkazán szerelése. Budapesten vállaljuk a munkálatokat.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Gázkazán szerelő Gázkazán szerelő

Gázkazán szerelő

Tudjuk, hogy milyen nehéz jó kazán szerelőt találni. Legtöbben nem is értenek igazán hozzá, sokaknak nincs is megfelelő szakképzettségük. Pedig a gázszerelésnél ez kiemelkedően fontos, mert egy rossz beállítás, egy hibás lépés akár végzetes is lehet. Rendkívül fontos, hogy jó szakembereket hívjunk ki, akik pontosan tudják, hogy mit kell tenniük. A mi gázszerelőinket bármikor hívhatja. Szakembereink jól képzettek, jól ismerik a gázkazánokat, sok évnyi tapasztalat áll a hátuk mögött.

Minden ügyfélhez pontosan érkeznek, megfelelő felszereltséggel, munkájukat precízen, pontosan végzik. Nincsen olyan probléma, amivel ők még ne találkoztak volna. Ügyfélszolgálatunkat 0-24-ben, az az éjjel-nappal hívhatja. Tudjuk, hogy a baj nem válogat, sok esetben este, hétvégén, vagy ünnepnapon támad. Nem kell emiatt aggódnia, szerelőink nem ismernek sem nappalt, sem éjszakát, mindig kiszállnak, hogy megoldhassák a problémát.

Ügyfélszolgálatunkat felhívva pontos tájékoztatást fog kapni mindenről, kollégáink bármilyen kérdésére szívesen válaszolnak. Kérdezheti őket a pontos árról, garanciáról, a szerelők érkezéséről és bármiről, amire kíváncsi. Gázkazán szerelőink Pest megye teljes területén vállalják (márkától függetlenül) a készülékek szerelését, javítását egyaránt. Munkáik után számlát és garanciát adnak. Hívjon minket bizalommal a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon és mi örömmel segítünk mindenben.

Ajánlatkérés

Nincs kiszállási díj

Budapesten belül egyáltalán nem számolunk fel kiszállási költséget. Nincsenek felárak, rejtett költségek. Amiben az elején megállapodunk, azt a végéig tartjuk. Számunkra nagyon fontos, hogy az ügyfél bizalmasan tekintsen ránk. Rendkívül fontosnak tartjuk, hogy az ügyfél megbízhatónak találjon minket és lássa, hogy a munkánkat kitűnően végezzük el. Ha bármilyen problémája akad gázkazánjával, hívjon minket bizalommal, és megoldjuk a problémát.

Budapesten kívül, Pest megye településein is számíthat ránk. Kiszállási plusz költségeinkről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon, ahol szakembereink készséggel válaszolnak minden kérdésére és adnak tájékoztatást arról, hogy a kiszállási díjat mely területeken vagy milyen esetekben engedjük el. Akár azonnali kiszállással vállaljuk gázkazánok szerelését, javítását, karbantartását, készülékek cseréjét, beépítését egyaránt. Hívjon minket bizalommal.

Gázkazán szerelő
Gázkazán szerelő

A gázkazán

A gázkazánok rendkívül népszerűek ma Magyarországon. A gázkazánok olyan berendezések, amelyek éghető gáz elégetésével energiát szabadítanak fel. A felszabaduló hőenergiát egy közvetítő közeg közli távolabbi pontokra. Általában földgáz vagy PB gáz a megszokott, de lehetnek más gázok is, amelyekkel használják. Háztartásoktól kezdve az erőművekig, mindenhol használják különböző teljesítménynagyságú típusokkal.

A gázkazánok rengeteg fajtáját különböztetjük meg. Felhelyezésük szerint lehet álló vagy fali. Ez utóbbit szokás cirkónak is nevezni. Funkciója szerint lehet fűtő, kombi és beépített tárolós gázkazán. A fűtő kazánok nevükből is kitalálható, csak fűtésre alkalmasak, ezzel szemben a kombi kazánok már használati melegvizet is képesek előállítani. A beépített tárolós kazánok HMV tárolóval vannak ellátva, melegvíz igény esetén ez ideális.

Égési folyamat szerint lehet nyílt vagy zárt égésterű. A nyílt égesterű a közvetlen környezetétől nyeri az oxigént, mivel nincs elzárva. Kémény szükséges a füstgáz elvezetéséhez. A zárt égésterű ezzel szemben nem a közvetlen környezetétől nyeri az oxigént, így számára csak egy biztonságos kivezető cső kell. Ma már rengeteg márka közül lehet válogatni, csak hogy párat említsünk: Ariston, AEG, Beretta, Candy, FÉG, Hajdu, Saunier Duval, Zanussi stb. 

Egy szakember pontosan ismeri ezeket a márkákat, tudja melyek biztonságosak, időt állók, melyekhez könnyű alkatrészeket szerezni és mely készülékeknek mik a típus hibái. Hívja fel ügyfélszolgálatunkat, és kérje kollégánk segítségét, ha gond van a gázkazánjával. Örömmel vállaljuk Pest megyében ezen készülékek javítását, karbantartását, cseréjét, beépítését egyaránt. Akár azonnali kiszállással is számíthat ránk 0-24-ben, egész évben.

Gázkazán szerelő

Gázkazán szerelő Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázkazán szerelő - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
Azonnali hívás +36 (20) 611 84 63