Kondenzációs gázkazán

Kondenzációs gázkazán javítás, beszerelés, karbantartás, szerelés, csere, kivitelezés jelentősen kedvező áron, Budapesten és környékén! Keressen fel minket bizalommal, hogyha szakszerű és jó szolgáltatást szeretne. Várjuk megkeresését!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Kondenzációs gázkazán Kondenzációs gázkazán

Kondenzációs gázkazán

A kondenzációs gázkazán jelenleg a legjobb választás és az egyetlen is. A jelenleg érvényben lévő rendeletek alapján csak a kondenzációs gázkazán felel meg az előírásoknak. Ma már mindenhol le kell cserélni a turbós kazánokat, és csak kondenzációs gázkazánokra lehet lecserélni. A kondenzációs gázkazánnak nagy előnye, hogy nagyobb hatásfokkal rendelkezik, biztonságosabb, és kevésbé káros a környezetre az elődeihez képest.

Természetesen ebből a kazán fajtából is létezik kombi készülék. Cégünk teljeskörűen vállalja a kondenzációs gázkazánokat. Vállalunk kazán bekötést, kazán javítást, kazán karbantartást, kazán szerelést, kazán cserét stb. Cégünk szakemberei egytől egyig több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek és márkafüggetlenül vállalják a kondenzációs gázkazánok munkálatait Budapesten, illetve Pest megye minden településén, akár azonnali kiszállással is.

Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon, ahol munkatársaink örömmel fogadják hívását a nap 24 órájában, az év minden napján és mindenben készséggel segítünk. Mindezeken felül, pedig kollégáink minden munkájuk után számlát adnak és garanciát vállalnak. Mindig rövid határidővel, minőségi alkatrészekkel és szerszámokkal, precízen és megbízhatóan dolgoznak. Keressen fel minket bizalommal és mi mindenben örömmel segítünk Önnek.

Ajánlatkérés

Kondenzációs kazán bekötése

A kondenzációs kazán bekötése egy részletes folyamat. Először is fontos, hogy legyen egy előzetes helyszíni szemle, amely során felmérjük az otthonát, megnézzük, hogy milyen készülékre lenne szüksége, valamint milyen átalakításokra lenne szükség. Ezt követően el kell készíteni a gáztervet, amelyet a szolgáltatónak el kell fogadnia. Egy kéményseprőnek egy vizsgálatot kell tartania a kémény állapotáról. Ha kell, akkor át kell alakítani a kéményt. Ha meg van minden engedély, akkor kezdődhet a kondenzációs kazán bekötése. Gyorsan, hatékonyan és tökéletesen végezzük el a munkálatot.

Cégünk vállalja a kondenzációs kazánoknak a beépítését. Természetesen egy kondenzációs kazán beépítése nem egy olcsó átalakítás, és erre még rájön az, hogyha a kéményt át kell alakítani. A kémény átalakítást azonban „meg lehet úszni” ideiglenesen, azonban ehhez egy speciális kazánra van szükség. Ez a lehetőség csak akkor él, hogyha a jelenlegi/előző kazánja turbós kazán. Ha nyílt égésterű kazánja van, akkor ez a lehetőség nem áll fent, el kell végezni a kémény átalakítást is.

Kondenzációs gázkazán
Kondenzációs gázkazán

Melyik a legjobb kondenzációs kazán?

Nehéz meghatározni azt, hogy melyik a legjobb kondenzációs kazán. Nagyon sok kiváló márka van, mint például az Ariston, a Saunier Duval, a Vaillant, vagy akár a magyar márka a Hajdu. Mindenki számára megtudjuk találni a legjobb kondenzációs kazánt, amely tökéletesen kifogja szolgálni az igényeket. Ahhoz, hogy megtudjuk találni a megfelelő kondenzációs kazánt, ahhoz mindenképp el kell végeznünk egy helyszíni szemlét, amely során felmérjük az otthonát és megmondjuk, hogy mely márka mely készüléke lenne a legjobb választás.

Ha szeretné, akkor be is szerezzük Önnek a készüléket. Keressen fel minket bizalommal! A megfelelő készülék kiválasztása függ az otthonunk méretétől, a lakók számától és attól is, hogy mire szeretnénk használni (fűtés vagy fűtés és használati melegvíz). Ehhez szükség van a helyszíni felmérésre, hogy szakembereink lássák a készülék lehetséges helyét és mindent személyesen átbeszélhessenek. Pest megye teljes területén számíthat ránk. Hívjon minket bizalommal.

Kondenzációs kazán radiátoros fűtésre

A kondenzációs kazánokat természetesen könnyedén egy rendszerbe lehet hozni a radiátoros fűtéssel. Ha előzőleg is kazán dolgozott az otthonában, akkor a meglévő radiátorokat gond nélkül rátudjuk kötni. A kondenzációs kazán természetesen nem csak radiátorral működik, hanem padlófűtéssel és falfűtéssel is. Ha teljes fűtéskorszerűsítést szeretne akkor érdemes lehet a régi radiátorokat is lecserélni újabbakra, amelyek esztétikusabbak, kevesebb helyet foglalnak, valamint jobban tartják a hőt.

Cégünk szakemberei készséggel vállalják, hogy – akár otthonában, akár munkahelyén – kialakítják a fűtésrendszert kondenzációs kazánnal és radiátorokkal egyaránt. Több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek gáz- és fűtésszerelőink és Pest megye minden településén állnak rendelkezésére az év bármely napján, akár azonnali kiszállással is. Számlát és garanciát adunk munkáinkra. Hívjon minket bizalommal.

Kondenzációs gázkazán
Kondenzációs kazán működése

Kondenzációs kazán működése

A kondenzációs kazán működése részben megegyezik a turbós kazánéval. Az égés megtörténtekor a turbós a magas hőmérsékletű égésterméket szabadjára engedi. Ezzel szemben a kondenzációs kazán visszatartja ezt a magas hőmérsékletű füstgázt és megvárja, hogy lecsapódjon. A kicsapódás következtében energia szabadul fel, amelyet a kondenzációs kazán fel tud használni. Így ugyanannyi gáz elégetésével sokkal több energiát tud termelni, mint a turbós gázkazán. 

Továbbá, nagyobb hatásfokkal rendelkezik, ráadásul mivel az égés végén egy alacsonyabb hőmérsékletű füstgázt bocsájt ki, így még a környezet számára sem olyan megterhelő, mint a turbós gázkazán. Ha kondenzációs kazánt szeretne beszereltetni otthonába, akkor keressen fel minket a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. várjuk megkeresését! Szakembereink az év minden napján, 0-24-ben állnak rendelkezésére mindenben.

Kondenzációs gázkazán Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Kondenzációs gázkazán - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
Azonnali hívás +36 (20) 611 84 63