Kondenzációs kazán

A kondenzációs kazán jelenleg a legmodernebb kazánfajta, amely jó választás mindenki otthonában. Energiahatékony, nagy hatásfokkal rendelkezik, valamint környezetbarát is. Tekintse meg a kondenzációs kazán előnyeit. Keressen fel minket bizalommal.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Kondenzációs kazán Kondenzációs kazán

Kondenzációs kazán

Gázkazánok tekintetében ma már szinte csak a kondenzációs kazánról hallani. Ez nem véletlen, ugyanis ma már csak kondenzációs kazánokat lehet forgalmazni, vásárolni, beszerelni. Ha új készüléket szeretne vásárolni akkor már nincs lehetőség arra, hogy turbós kazánt vásároljon, vagy nyílt égésterűt. Ennek az oka roppant egyszerű, egy jelenleg érvényben lévő rendelet szabályozza azt, hogy milyen hatásfokkal működő készülékek szerelhetők be. 

Ennek a megszabott hatásfoknak csak a kondenzációs kazánok felelnek meg. A kondenzációs gázkazánnak előnye, hogy a kondenzáció miatt sokkal hatékonyabb, ugyanazt a hatást eltudjuk érni, mint a turbós kazánnal, azonban a gázszámla jelentősen kevesebb lesz. A kondenzációs kazán nem csak költséghatékony, hanem környezetbarát tulajdonságokkal rendelkezik, valamint biztonságosabb is, mint elődei. Keressen fel minket bizalommal!

Mi vállaljuk a kondenzációs kazánoknak a beszerelését, javítását, karbantartását, cseréjét, beépítését egyaránt. Pest megye minden településén állunk rendelkezésére, akár azonnali kiszállással is, az év bármely napján. Örömmel fogadjuk hívását a nap 24 órájában a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Szakembereink több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek és márkafüggetlenül vállalják a kondenzációs kazánnal való munkálatokat. Továbbá, számlát és garanciát adnak munkáikra. Hívjon minket bizalommal.

Ajánlatkérés

Kondenzációs kazán bekötése

Vállaljuk a kondenzációs kazánoknak a bekötését. A kazán bekötés egy részletes folyamat. Először is mindenféleképpen el kell végezni az előzetes helyszíni felmérést, amely során megnézzük, hogy milyen állapotok vannak, valamint megbeszéljük, hogy milyen kazánra lesz szükség. Ezt követően jön a kazán beszerzés, a gázterv készítés, várakozás a szolgáltatóra, egy kéményseprő ellenőrzése, akár kémény átalakítás, majd pedig ezt követheti a valódi kondenzációs kazán beszerelés.

Ha kondenzációs kazánt szeretne beköttetni, kérjük keressen fel minket telefonon! Pest megye minden településén vállaljuk, márkafüggetlenül, kondenzációs kazán bekötését, akár azonnali kiszállással. Természetesen, cégünk kiváló szakemberei segítenek mindenben, köztük a készülék engedélyeztetésében is. Továbbá, számlát és garanciát adunk munkáinkra. Hívjon minket bizalommal és mi örömmel segítünk mindenben.

Kondenzációs kazán
Kondenzációs kazán

Kondenzációs kazán kémény nélkül

Ha nem volt még kondenzációs kazánja, akkor szinte biztos, hogy át kell alakítani a kéményt. Ez egy költséges átalakítás, jelentősen megtudja növelni a kondenzációs kazán beépítés végösszegét. Ha szeretne spórolni, akkor van egy olyan átmeneti megoldás, amely során nincs szükség a kémény átalakításra, azonban ilyenkor egy speciális kialakítású kazánt kell vásárolni. Ez csak akkor történhet meg, ha az előző/jelenlegi kazánja turbós. Ha jelenleg nyílt égésterű kazánja van akkor elkerülhetetlen az átalakítás.

Nehéz válaszolni arra, hogy melyik a legjobb kondenzációs kazán. Sok nagyon jó márka létezik, mint például az Ariston, a Vaillant, a Saunier Duval stb. A jó márkákról elmondható, hogy biztonságos, jól működő, modern készülékeket kínálnak, garantálható, hogy egyikkel sem lesz probléma. A kondenzációs kazánokról elmondható, hogy biztonságos és jó minőségű készülékek. Ahhoz, hogy megmondjuk, hogy Önnek mely készülék a legmegfelelőbb, mindenféleképpen el kell végeznünk egy előzetes helyszíni vizsgálatot. Kérjük, keressen fel minket telefonon, hogy tudjunk időpontot egyeztetni.

Kondenzációs kazán radiátoros fűtésre

A kondenzációs kazán természetesen tökéletesen működik radiátoros fűtésrendszerrel! Csak úgy, mint a hagyományos cirkók, ezek a kazánok is jól működnek egy ilyen rendszerben. Meglévő radiátoraival tökéletesen kombinálható, de akár padlófűtéssel vagy falfűtéssel is egyaránt. Keressen fel minket bizalommal a fent említett telefonszámon, ha kondenzációs kazánt szeretne és szakembereink örömmel állnak rendelkezésére Pest megye bármely településén.

Cégünk szakemberei több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek és márkafüggetlenül dolgoznak. A készülék radiátorokkal való összeépítését megelőzően, mindenképpen szükség van egy előzetes helyszíni felmérésre, ahol kollégáink felmérik az adott területet, illetve minden fontos részletet átbeszélhetnek. Hívja ügyfélszolgálatunkat, ahol a nap 24 órájában, az év minden napján örömmel fogadjuk hívását és kérje szerelőink segítségét. Számlát és garanciát adunk munkáink után.

Kondenzációs kazán
Kondenzációs kazán működése

Kondenzációs kazán működése

A kondenzációs kazán működése roppant egyszerű. Az égés folyamatáig tökéletesen megegyezik a turbós kazánéval. Végbe megy az égés, ám amíg a turbós kazán kiengedi a keletkező magas hőmérsékletű füstgázt a szabadba, addig a kondenzációs kazán visszatartja és megvárja, amíg kicsapódik. Amikor kicsapódik, energia szabadul fel, amelyet a kondenzációs gázkazán feltud használni a fűtésre. Ezáltal a kondenzációs gázkazán sokkal nagyobb hatásfokkal rendelkezik, valamint környezetbarát tulajdonságokkal bír, hiszen egy sokkal alacsonyabb hőmérsékletű füstgázt enged ki a környezetbe.

Mindazonáltal, a készülék teljesítménye függ a beállításoktól és a gáz váltakozó összetételétől is, ezért is javasolt évente egyszer karbantartani a készüléket. Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon az év bármely napján és mi készséggel segítünk mindenben. Akár a kazán helyen beüzemelésében, akár annak javításában, karbantartásárban egyaránt. Pest megye minden településén számíthat ránk, akár azonnali kiszállással is.

Kondenzációs kazán Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Kondenzációs kazán - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
Azonnali hívás +36 (20) 611 84 63