Kondenzációs kazán

A kondenzációs kazán jelenleg a legmodernebb kazánfajta, amely jó választás mindenki otthonában. Energiahatékony, nagy hatásfokkal rendelkezik, valamint környezetbarát is. Tekintse meg a kondenzációs kazán előnyeit. Keressen fel minket bizalommal.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Kondenzációs kazán Kondenzációs kazán

Kondenzációs kazán

Gázkazánok tekintetében ma már szinte csak a kondenzációs kazánról hallani. Ez nem véletlen, ugyanis ma már csak kondenzációs kazánokat lehet forgalmazni, vásárolni, beszerelni. Ha új készüléket szeretne vásárolni akkor már nincs lehetőség arra, hogy turbós kazánt vásároljon, vagy nyílt égésterűt.

Ennek az oka roppant egyszerű, egy jelenleg érvényben lévő rendelet szabályozza azt, hogy milyen hatásfokkal működő készülékek szerelhetőek be. Ennek a megszabott hatásfoknak csak a kondenzációs kazánok felelnek meg. A kondenzációs gázkazánnak előnye, hogy a kondenzáció miatt sokkal hatékonyabb, ugyanazt a hatást eltudjuk érni, mint a turbós kazánnal, azonnal a gázszámla jelentősen kevesebb lesz. A kondenzációs kazán nem csak költséghatékony, hanem környezetbarátabb is, valamint biztonságosabb is, mint elődei. Mi vállaljuk a kondenzációs kazánoknak a beszerelését, javítását, karbantartását. Keressen fel minket bizalommal!

Ajánlatkérés

Kondenzációs kazán bekötése

Vállaljuk a kondenzációs kazánoknak a bekötését. A kazán bekötés egy részletes folyamat. Először is mindenféleképpen el kell végezni az előzetes helyszíni felmérést, amely során megnézzük, hogy milyen állapotok vannak, valamint megbeszéljük, hogy milyen kazánra lesz szükség. Ezt követően jön a kazán beszerzés, a gázterv készítés, várakozás a szolgáltatóra, egy kéményseprő ellenőrzése, akár kémény átalakítás, majd pedig ezt követheti a valódi kondenzációs kazán beszerelés. Ha kondenzációs kazánt szeretne beköttetni, kérjük keressen fel minket telefonon!

Kondenzációs kazán
Kondenzációs kazán

Kondenzációs kazán kémény nélkül

Ha nem volt még kondenzációs kazánja, akkor szinte biztos, hogy át kell alakítani a kéményt. Ez egy költséges átalakítás, jelentősen megtudja növelni a kondenzációs kazán beépítés végösszegét. Ha szeretne spórolni, akkor van egy olyan átmeneti megoldás, amely során nincs szükség a kémény átalakításra, azonban ilyenkor egy speciális kialakítású kazánt kell vásárolni. Ez csak akkor történhet meg, ha az előző/jelenlegi kazánja turbós. Ha jelenleg nyílt égésterű kazánja van akkor elkerülhetetlen az átalakítás.

Melyik a legjobb kondenzációs kazán?

Nehéz válaszolni arra, hogy melyik a legjobb kondenzációs kazán. Sok nagyon jó márka létezik, mint például az Ariston, a Vaillant, a Saunier Duval, stb. A jó márkákról elmondható, hogy biztonságos, jól működő, modern készülékeket kínálnak, garantálható, hogy egyikkel sem lesz probléma. A kondenzációs kazánokról elmondható, hogy biztonságos és jó minőségű készülékek. Ahhoz, hogy megmondjuk, hogy Önnek mely készülék a legmegfelelőbb mindenféleképpen el kell végeznünk egy előzetes helyszíni vizsgálatot. Kérjük, keressen fel minket telefonon, hogy tudjunk időpontot egyeztetni.

Kondenzációs kazán radiátoros fűtésre

A kondenzációs kazán természetesen tökéletesen működik radiátoros fűtésrendszerrel! Csak úgy, mint a hagyományos cirkók ezek a kazánok is jól működnek egy ilyen rendszerben. Meglévő radiátoraival tökéletesen komponálható. De akár padlófűtéssel vagy falfűtéssel is. Keressen fel minket bizalommal, ha kondenzációs kazánt szeretne. 

Kondenzációs kazán működése

A kondenzációs kazán működése roppant egyszerű. Az égés folyamatáig tökéletesen megegyezik a turbós kazánéval. Végbe megy az égés, ám amíg a turbós kazán kiengedi a keletkező magas hőmérsékletű füstgázt a szabadba, addig a kondenzációs kazán visszatartja és megvárja, amíg kicsapódik. Amikor kicsapódik energia szabadul fel, amelyet a kondenzációs gázkazán feltud használni a fűtésre. Ezáltal a kondenzációs gázkazán sokkal nagyobb hatásfokkal keletkezik, valamint környezetbarátabb, hiszen egy sokkal alacsonyabb hőmérsékletű füstgázt enged ki a környezetbe.

Kondenzációs kazán

Kondenzációs kazán Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Kondenzációs kazán - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
Azonnali hívás +36 (20) 611 8463