FÉG konvektor

FÉG konvektor javítás, szerelés, karbantartás, csere, beszerelés található meg a szolgáltatásaink között. Cikkünkben bemutatjuk a FÉG márkát, és a márka által gyártott különböző konvektor típusokat. További részletekért keressen minket bizalommal!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
FÉG konvektor FÉG konvektor

FÉG konvektor

A FÉG gyár már régóta létezik, a KGST alatt a Szovjetunió tagországai között már terjeszkedett és szállította a különböző fűtőkészülékeket. Elismertséget szerzett a cég a jóminőségű termékeivel a keleti blokkban. A cég 2010-ben újra virágzásnak indult, hiszen ekkor az MPF csoporthoz került át. A FÉG a fűtő és hűtő készülékek, fehér áruk és alkatrészek gyártásával foglalkozik. Azonban a FÉG márka a legtöbbeknek a régi konvektorokról ismerős. 

Természetesen ma is kaphatók FÉG konvektorok, amelyek már sokkal modernebbek, újabbak, korszerűbbek. Mi teljeskörűen foglalkozunk a FÉG konvektorokkal. Vállaljuk a régi FÉG konvektorok javítását, karbantartását, cseréjét, de természetesen vállaljuk az új típusú FÉG konvektorok beszerelését, beépítését is egyaránt. Keressen fel minket bizalommal a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Ügyfélszolgálatunkon örömmel fogadjuk hívását a nap 24 órájában, az év minden napján.

Cégünk kiváló szakemberei egytől egyig több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek és Pest megye minden településén vállalják a munkálatokat, akár azonnali kiszállással is. Mindezen felül, pedig minden munkájuk után számlát adnak és garanciát vállalnak. Munkatársaink, tapasztalatuknak köszönhetően, rövid határidővel, precízen és biztonságosan dolgoznak egész évben. Hívjon minket bizalommal és garantáljuk, hogy FÉG konvektora a legjobb kezekben lesz.

Ajánlatkérés

FÉG konvektor típusok

A FÉG márkán belül alapvetően négy típust különböztetünk meg. Két fő csoport van, a lemez és az öntöttvas konvektorok. Lemez konvektor a GF 25 és a GF 35. Öntöttvas konvektor a GF 30 és a GF 40. Alapvetően a konvektor lehet falra szerelhető tehát parapetes, vagy lehet padlón álló, azaz kéményes. Általában ezek közül lehet választani. Ha új készüléket szeretne beszereltetni, akkor érdemes felkeresnie minket, hiszen mi nem csak beszereljük a készüléket, hanem előzetes tanácsadásban részesítjük Önt.

Ennek során megtudjuk határozni, hogy milyen készülékre lenne szüksége. Keressen fel minket bizalommal. Ahogy a bevezetőben is írtuk a FÉG egy régóta létező cég, amely most éli második fénykorát. Szerencsére könnyen belehet szerezni a FÉG alkatrészeket. Ha javításról van szó akkor keressen fel minket és mi beszerezzük a szükséges alkatrészeket és rövid határidővel meg is szereljük készülékét. Pest megye minden településén állunk rendelkezésére.

FÉG konvektor
FÉG konvektor

FÉG konvektor parapet

Ahogy említettük a konvektor lehet parapetes. Mit jelent ez? A parapetes konvektor falra szerelhető, fő tulajdonságuk, hogy nem a helyiség levegőjéből szerzik be az égéshez szükséges oxigént, hanem a szabadból. Ebben a készüléknek segítségére van a parapet szett, amelyben két csatorna van kialakítva. A második csatorna azért szükséges, mert nem csak a külvilágból szerzi be az oxigént, hanem az égésterméket is odajuttatja vissza.

Aztán van a kéményes változat. A parapetes konvektortól annyiban különbözik a kéményes konvektor, hogy itt a konvektor nem a külső környezetből nyeri a szükséges oxigént, hanem a lakás légteréből. Épp ezért nagyon fontos a megfelelő szellőztetés. A kéményes konvektor esetén nagyon fontos a jó állapotú kémény. A régi bérlakások komfortosítása során előszeretettel alkalmazták ezt a kéménybe kötött konvektort.

FÉG konvektor fogyasztása

A konvektoroknak a fogyasztása a legkevésbé a márkától függ. Leginkább azon múlik, hogy mennyiszer van karbantartva, a termosztát megfelelően működik-e, valamint, hogy milyen állapotban van a szelep. A konvektorok, ha jó állapotban vannak akkor jó fogyasztással rendelkeznek, azonban látni kell, hogy már csak a gázkészülékek széles skáláján is vannak már jobb készülékek. De egy jól karbantartott konvektornál nem kell amiatt aggódni, hogy túl sok lesz a gázszámla.

Ha azt látja, hogy az előző évekhez képest radikálisan megnövekedett a gázszámlája, akkor érdemes kihívni egy gázszerelőt. Keressen fel minket bizalommal. A fogyasztást nagyban befolyásolja az éves karbantartás, ezáltal mindenképpen azt ajánljuk, hogy legyen bármilyen régi is a FÉG konvektora, évente egyszer, a fűtésszezon előtt kérjen egy karbantartást szakembereinktől. Ezzel teheti a legjobbat készülékének. Egész Pest megyében számíthat ránk.

FÉG konvektor
FÉG konvektor begyújtás

FÉG konvektor begyújtás

A FÉG konvektorok között sok fajta van, és a begyújtásuk is különbözik valamennyire. Mi most az egyik legnépszerűbb (és egyben legrégebbi) konvektornak mutatjuk be a begyújtását. CR 1 konvektor begyújtás. Láthatunk egy szikráztató gombot és egy hőfok szabályzót. Fontos, hogy a gázcsap meglegyen nyitva. Ezt követően az alsó tekerőt egyesre kell állítani, majd nyomjuk be a gombot, ezt követően pedig a szikráztató gombot is nyomjuk meg kétszer, háromszor. 

Ha nem látjuk a szikrát, akkor nem kell erőltetni. Ha beindult az őrláng, akkor 15-20 másodpercig az alsó tekerőt kell nyomni majd fel kell engedni. Ha még mindig ég az őrláng akkor a készülék beindult. Ha nem sikerült, vagy ha segítségre van szüksége akkor keressen fel minket a fent említett telefonszámon. Szakembereink akár azonnali kiszállással vállalják, hogy segítenek elindítani a készüléket és meg is mutatják, hogy a későbbiekben ne legyen vele problémája.

FÉG konvektor Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. FÉG konvektor - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
Azonnali hívás +36 (20) 611 84 63