Gáztűzhely bekötés

Gáztűzhely bekötés Budapesten és környékén! Vállaljuk a gáztűzhelyek, gázfőzőlapoknak a bekötését, márkától függetlenül. Hosszú évek óta benne vagyunk már a szakmában, így garantálni tudjuk, hogy biztonságosan és tökéletesen lesz beszerelve.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Gáztűzhely bekötés Gáztűzhely bekötés

Gáztűzhely bekötés

Cégünk vállalja a gáztűzhely bekötést. Mint minden gázkészüléknél, úgy a gáztűzhelyek esetében is rendkívül fontos, hogy helyesen, biztonságosan legyen beüzemelve. A gázszerelés akár veszélyes is lehet, hogyha nem szakértő végzi el. A gáztűzhelyek többségénél érvényben van az, hogyha nem gázszerelő köti be a készüléket, akkor a garancia érvényét veszti, hiszen a gyártó nem tudja meghatározni, hogy a gyártási vagy beszerelési hiba okozta a problémát.

A gáztűzhely bekötés során fontos figyelembe venni azt, hogy mit mond a gyártó. Van, ahol kizárólag csak a saját, szerződtetett szerelőik szerelheti be a készülékeket. A legtöbb márkánál azonban elég, hogyha egy hivatásos, regisztrált gázszerelő végzi el a bekötést. Ezutóbbiak vagyunk mi. Hosszú évek óta benne vagyunk már a szakmában, így garantálni tudjuk azt, hogy készüléke tökéletesen lesz beszerelve. Gáztűzhelyt és gázfőzőlapot is vállalunk! Hívjon minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon.

Ajánlatkérés

Gáztűzhely bekötés – mire figyeljünk?

A legfontosabb, hogy a gáztűzhelynek mindig elegendő mennyiségű levegő álljon a rendelkezésére. A gázcsap esetében figyelni kell a jelenleg érvényben lévő jogszabályokra. A gáztűzhely/főzőlap gázcsővel való összeköttetésénél egy gázszivárgás mérővel ellenőrzést tartunk. Fontos, hogy a tűzhely fölött 65 cm-ig semmilyen éghető anyag nem lehet, például konyhabútor.

Fontos még, hogy jó helyet válasszunk ki a gáztűzhelynek, hiszen nem lehet kitenni erős légáramlatnak. A tűzhely mögött lévő falnak és az alatta lévő padlónak mindenképp ellen kell állni minimum 60 Celsius foknak. Ha konyhabútorok közé akarjuk betenni, akkor szigetelőanyagok kell a bútor és a tűzhely közé tenni, máskülönben nem lehet beszerelni.

Gáztűzhely bekötés
Gáztűzhely bekötés

Gáztűzhely bekötés ára 2020

A gáztűzhely bekötésének az ára több tényezős dolog. Ahogy olvashatta, többféle helyzet van, van ahol alig kell átalakítást elvégezni, de van ahol több átalakítást is végezni kell. Ha szeretne érdeklődni az árakról, akkor keressen fel minket telefonon. Telefonon sok részletet megtudunk beszélni, így tudunk Önnek mondani egy hozzávetőleges árat. Keressen minket bizalommal.

Gáztűzhely bekötés Budapest

Cégünk Budapesten és környékén vállalja a gáztűzhely bekötését. Ha ön budapesti, vagy környékbeli lakos, akkor feltétlenül keressen fel minket! Gyorsan kitudunk érkezni, pontosak vagyunk és jó munkát fogunk elvégezni.

Gáztűzhely bekötése palackra

A gáztűzhelyeket természetesen nem csak vezetékes gázra, hanem palackos gázra is rá kell kötni. Talán ez egy könnyű folyamatnak tűnik, mégsem az. Nem annyiról szól, hogy csak átköti az ember és kész is.

A tűzhelyen apróbb átalakítást kell végezni, nyomáspróbát kell tartani, csak így lehet garantálni a biztonságos működést. Ha gáztűzhelyét palackra szeretné rákötni akkor keressen fel minket. Mi gyorsan és hatékonyan elvégezzük ezt a számunkra már rutin feladatnak számító átalakítást. Hívjon minket bizalommal!

Gáztűzhely bekötés

**DROPOFFFEE**

Gáztűzhely bekötés Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gáztűzhely bekötés - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
Azonnali hívás +36 (20) 611 8463