Gáz cirkó

A gáz cirkó egy olyan gázkészülék, amely a gáz elégetésével hőenergiát szabadít fel, amelyet egy közvetítő közeg segítségével eljuttat a fűtőtestekbe. Beszereléssel, javítással, karbantartással foglalkozunk. Keressen minket bizalommal!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Gáz cirkó Gáz cirkó

Gáz cirkó

A gáz cirkó ma Magyarországon az a készülék, amely a legtöbb otthonban ellátja a fűtést, a használati melegvizet. A gáz cirkó egy faligázkazán, amely kisebb és nagyobb lakásoknak, házaknak ideális készüléke lehet. Magyarországon a gáz olcsó, így megéri ezzel fűteni.

Cégünk vállalja a gáz cirkóknak a bekötését, kivitelezését, javítását, szerelését, karbantartását. Márkafüggetlenül dolgozunk, így mi minden készüléket ellátunk. Budapesten és környékén vállaljuk a munkálatokat. Hosszú évek óta benne vagyunk már a szakmában, így garantálni tudjuk azt, hogy tökéletes munkát fogunk átadni Önnek. Kérjük keressen fel minket bizalommal a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Várjuk megkeresését.

Ajánlatkérés

Gáz cirkó fogyasztása

Ha a cirkók fogyasztásáról beszélünk, akkor nagyon fontos kiemelünk azt, hogy milyen készülékről beszélünk. Bár tény, hogy gázzal olcsó fűteni, azonban nem mindegy, hogy milyen a készülék. A régi, hagyományos cirkók természetesen sokat fogyasztanak. A 40-50 éves készülékeknél még nem feltétlenül volt szempont az, hogy optimális mértékben használják fel a gázt.

Ennél egy fokkal jobb a turbós kazánok, főleg az újabbak. Azonban a legjobbak a kondenzációs kazánok. Ezekkel akár 120 %-os hatásfokot is ellehet érni. Garantáltan keveset fogyasztanak, így bár a beszerelésük költséges, évek alatt visszatudják hozni az árukat. A kondenzációs kazánok keveset fogyasztanak, ráadásul biztonságosak, jól működőek. 

Gáz cirkó
Gáz cirkó

Gáz cirkó fűtés kialakítása ár

A gáz fűtésnek a kialakítása egy részletes folyamat, látatlanban nem lehet árat mondani. Sok múlik azon, hogy milyen átalakításokat kell elvégezni, illetve, hogy milyen készüléket fog választani. Például egy kémény átalakítás jelentősen megtudja dobni a kivitelezésnek a végső árát. Kérjük az árakkal kapcsolatban keressen fel minket telefonon, ahol tudunk beszélni a részletekről.

Gáz cirkó beindítása

A kazánokat általában, főleg az újabb modelleket egy gombnyomással ellehet indítani. Ez általában meg is történik november közepe tájékán, hiszen a sokáig húzódó jó idő nem indokolja a korábbi bekapcsolást. Azonban, ha még nem indította be a készülékét (de ha beindította akkor is fontos) akkor feltétlenül keressen fel egy szakembert, aki elvégzi a karbantartást. A karbantartás során a szakember alaposan kitisztítja és leellenőrzi a készüléket, így megtud bizonyosodni arról, hogy jó állapotban van-e a készüléke.

Gáz cirkó bekötése

A gáz cirkó bekötésének az első lépése az előzetes helyszíni felmérés. E felmérés során megnézzük, hogy milyen állapotok vannak otthonában a gázkazán szemszögéből, például van-e gázcsonk, vannak-e gázcsövek, ha igen milyen állapotúak, ki van-e alakítva gázkazánnak hely, kell-e a kéményt átalakítani, stb. Ekkor segítünk az új cirkó kiválasztásában is. Ezt követően gáztervet kell készíteni, amit el kell küldeni a szolgáltatónak és meg kell várni a választ, hogy elfogadták. Egy kéményseprőnek ellenőrzést kell tartania. Ha minden engedély a birtokunkban van, akkor kezdődhet a gázkazán beszerelés.

Hosszú évek óta benne vagyunk már a szakmában, így garantálni tudjuk azt, hogy cirkója jól és biztonságosan lesz beszerelve. Munkánkra garanciát biztosítunk. Keressen fel minket bizalommal.

Gáz cirkó

Gáz cirkó Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gáz cirkó - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés