Fűtéskorszerűsítés

Vállaljuk a fűtéskorszerűsítést családi házakban, társasházakban. Budapesten és Pest megyében vállaljuk a munkálatokat. Vállaljuk a kondenzációs kazánoknak a bekötését, teljeskörű szolgáltatást nyújtunk. Előzetes helyszíni vizsgálatot tartunk.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Fűtéskorszerűsítés Fűtéskorszerűsítés

Fűtéskorszerűsítés

Vállaljuk a fűtéskorszerűsítést. A fűtéskorszerűsítés nagyon fontos, mivel az elavult rendszerek nem biztonságosak és a fenttartásuk meglehetősen drága. A régi fűtésrendszereknél gyakoribbá vállnak a leállások, a problémák, így megszaporodnak a javítási munkálatok is. A régebbi rendszereknek a fenttartása is drága, nem ritka a téli szezonban a több tízezer forintos számla sem. Egy fűtéskorszerűsítéssel azonban egy biztonságos és alacsony fenttartású fűtésrendszert lehet elérni.

A fűtéskorszerűsítés feltétlenül szükséges akkor, hogyha régi a készüléke, nem megbízható. Az új készüléknek az ára magas, azonban sok esetben idővel meg tud térülni az ára. Az új készülékek biztonságosak, életvédelmi szempontból nagyon jó választások. A fűtéskorszerűsítés során kondenzációs gázkazán vagy hőszivattyút szoktak beszerelni a szakemberek. Ha fűtéskorszerűsítést szeretne, akkor mindenképp szükség van egy helyszíni szemlére, amely során felmérjük az otthonát és megtudjuk beszélni a részleteket. 

Minden beszerelési munkálatra számlát adunk garanciát biztosítunk. Keressen fel minket a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon, hogyha fűtéskorszerűsítést szeretne. Várjuk megkeresését a nap 24 órájában, az év bármely napján. Cégünk kiváló szakemberei több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek és Budapesten, illetve Pest megye minden településén örömmel állnak rendelkezésére. Kérje munkatársaink segítségét, akik garantáltan a legjobbat nyújtják, kedvező árakon.

Ajánlatkérés

Fűtéskorszerűsítés társasházakban

Vállaljuk a fűtéskorszerűsítést a társasházakban is a családi házak és a panellakások mellett. A társasházak esetén mindenféleképpen tudnunk kell a részleteket, például azt, hogy egy közös kazán van vagy mindenkinek külön kazánja van-e, át van-e már alakítva a kémény stb. Ha fűtéskorszerűsítésről van szó, akkor keressen minket a fent említett telefonszámon, mi mindenhol elvállaljuk a munkálatot Pest megye egész területén.

Minden ilyen munkát egy helyszíni felméréssel kezdenek szakembereink, ahol szemügyre vehetik az épületet és annak adottságait a fűtés szempontjából, továbbá minden fontos részletet személyesen beszélhetnek át. Kollégáink több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, precízen, biztonságosan és megbízhatóan dolgoznak. Továbbá, számlát adnak és garanciát vállalnak minden munkájuk után. Hívjon minket bizalommal és mi kedvező áron segítünk mindenben.

Fűtéskorszerűsítés
Fűtéskorszerűsítés

Fűtéskorszerűsítés Budapest

Budapesten vállaljuk a fűtéskorszerűsítést. Budapest minden kerületébe vállaljuk a kiszállást. Az első kiszállásunkat követően először felmérjük a terepet, megnézzük, hogy milyen körülmények vannak. Ekkora tudjuk megbeszélni a részleteket, az árakat, valamint ekkor tudunk Önnek készüléket is ajánlani. Fel kell mérnünk, hogy a jelenlegi rendszert mennyire kell átalakítani, például a kéményt, vagy a gázcsöveket. A fűtéskorszerűsítés során általában kondenzációs gázkazánt szoktunk beszerelni.

A kondenzációs gázkazán rendkívül sok előnnyel rendelkezik. A kondenzáció révén sokkal nagyobb a hatásfoka, így ugyanazt a hatást kevesebb gáz elégetésével tudjuk elérni, ezáltal a készülékkel jelentős összegeket lehet spórolni. A kondenzációs gázkazánok modern készülékek, amelyek rendkívül biztonságosak. Nem történhet meg szénmonoxid mérgezés, és a rendszeres karbantartás mellett a meghibásodás is rendkívül elenyésző. Kérjük keressen föl minket, hogyha fűtéskorszerűsítést szeretne elvégeztetni a készülékén. Várjuk megkeresését!

Fűtéskorszerűsítés Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Fűtéskorszerűsítés - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
Azonnali hívás +36 (20) 611 84 63