Fűtésszerelő

Fűtésszerelőt keres? Hívjon minket! Vállaljuk a gázkazánok, gázkonvektorok és minden további fűtőkészüléknek a teljeskörű ellátását. Foglalkozunk javítással, beszereléssel, karbantartással. Budapest és környékén vállaljuk a munkálatokat.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Fűtésszerelő Fűtésszerelő

Fűtésszerelő

Cégünknél rutinos, 20 éves tapasztalattal rendelkező fűtésszerelők dolgoznak. Gáz- és fűtésszerelőink vállalják az alábbi készülékeket: nyílt égésterű kazán, turbós kazán, kondenzációs kazán, gázkonvektor, gázbojler, gáz vízmelegítő, gáztűzhely, radiátorok, padlófűtés, falfűtés, stb, természetesen márkától függetlenül. Minden készüléknek vállaljuk a beszerelését, kivitelezését, javítását, szerelését, cseréjét, karbantartását egyaránt.

A gázkészülékek esetében rendkívül fontos, hogy mindig szakképzett, rutinos szakemberek végezzék el a munkálatokat. Ha minket bíz meg, akkor biztosítjuk Önt arról, hogy rutinos, tapasztalt szakemberek fogják elvégezni a munkálatot. Munkánkra természetesen számlát adunk és garanciát biztosítunk. Budapesten és környékén vállaljuk a munkálatokat. Keressen fel minket a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Várjuk megkeresését!

Ügyfélszolgálatunkon szakembereink fogadják hívását a nap 24 órájában, az év minden napján és amennyiben szükséges, akár azonnali indulást is vállalnak. Pest megye minden településén számíthat segítségünkre. Amennyiben profi fűtésszerelőt keres, hívjon minket habozás nélkül. Cégünk munkatársai minőségi alkatrészekkel, modern, jó minőségű szerszámokkal és sok éves tapasztalattal dolgoznak precízen és megbízhatóan. Keressen minket bizalommal.

Ajánlatkérés

Fűtésszerelés Budapesten

Cégünk Budapesten és környékén vállalja a munkálatokat. A fűtésszerelés az egyik olyan szolgáltatás, amelynél nagyon fontos az elérhetőség és a gyorsaság. Épp ezért, hogyha minket felhív, akkor lehetőségeinkhez képest a lehető leghamarabb kiszállunk Önhöz. A gázszerelőink profizmusa miatt garantálható az, hogy a probléma hamar fel lesz fedezve és egyből el is kezdődhet a helyreállítás. A javítás gyorsan, hatékonyan és szakszerűen történik. 

A kivitelezés során mindig minden részletről tájékoztatjuk, a határidőket pontosan betartjuk. Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink maximálisan elégedettek legyenek velünk. Ha Budapesten vagy környékén él, akkor keressen fel minket bizalommal! Örömmel fogadjuk hívását 0-24-ben, egész évben és akár azonnali kiszállást is vállalunk. Továbbá, számlát és garanciát adunk munkáinkra. Márkafüggetlenül vállalunk fűtésszerelést (cirkó, központi, padló, kazán, konvektor stb). Hívjon bizalommal.

Fűtésszerelő
Fűtésszerelő

Gázkazán beszerelés

Vállaljuk a gázkazán beszerelést! A gázkazán beszerelés során ma már csak kondenzációs gázkazánokat lehet beszerelni. A gázkazán beszerelés során először mindig van egy előzetes helyszíni felmérés. Ekkor felmérjük az otthonát, többek között a gázcsöveket, a meglévő készülékét (ha van), a kéményt stb. Felmérjük milyen igényei vannak és így ajánlunk Önnek egy megfelelő készüléket. Ha szeretné, akkor be is szerezzük ezt a készüléket. A gázkazán beszerelés során szükség van egy gáztervnek az elkészítésére.

Ezt a szolgáltatónak el kell fogadnia, valamint különböző engedélyeket kell adnia. Ez egy kis időt igénybe vehet. Egy kéményseprőnek ellenőrzést kell tartania, majd, amikor már minden stimmel, megkezdődhet a gázkazán beszerelése. Ha egy gázkazán csere történik, akkor lényegében egy gyors folyamatról van szó, azonban, ha teljes kiépítés vagy teljes fűtéskorszerűsítés lesz akkor hosszabb kivitelezési időre kell számítani. Kérjük a részletekkel kapcsolatban keressen fel minket bizalommal.

Gázkazán javítás

Vállaljuk a gázkazán javítását. Márkától és állapottól függetlenül vállaljuk a gázkazánokat. Nyílt égésterű kazán javítás, turbós gázkazán javítás, kondenzációs gázkazán javítás egyaránt megtalálható a szolgáltatásaink között. A gázkazánok esetében rendkívül fontos, hogy ne házilag legyen megoldva a probléma, hanem szakember által, hiszen így lehet biztosítani a mindenkori biztonságos működést. A gázkazán javítás során szakembereink gyorsan és hatékonyan dolgoznak. 

A legjobb tudásuk szerint járnak el, és természetesen garanciát is biztosítunk az általunk elvégzett munkálatra. Kérjük keressen fel minket bizalommal, hogyha meghibásodott a gázkazánja! Várjuk megkeresését. Budapesten, illetve Pest megye minden településén készséggel állunk rendelkezésére az év bármely napján, akár azonnali kiszállással. Szakembereink 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, precízen és megbízhatóan dolgoznak. Továbbá, számlát és garanciát adnak munkáikra.

Fűtésszerelő
Gázkazán karbantartás

Gázkazán karbantartás

Ha szeretné elkerülni azt, hogy a gázkazánja idő előtt meghibásodjon, akkor feltétlenül keressen fel minket a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon egy karbantartásra. Mi az a gázkazán karbantartás? A gázkazán karbantartás egy olyan szolgáltatás, amely során a szakember alaposan átvizsgálja és kitisztítja a készüléket. Ezt elég évente egyszer végrehajtani, és garantálható lesz az, hogy a készülék nem fog meghibásodni idő előtt. Egyeztessünk velünk időpontot karbantartásra! 

Továbbá, növelhetjük a gázkazán élettartamát és teljesítményét is. A Gázkazán karbantartása pár órát ugyan igénybe vesz, mégis költségkímélőbb, mint egy váratlan, esetleg nagyobb meghibásodás, ami valószínűleg akkor fog jelentkezni, amikor a legnagyobb szükség lesz a készülékre. Ezért mindenképpen javasoljuk az évente egyszeri karbantartást, a fűtésszezon előtt. Hívjon minket bizalommal. Szakembereink 20 éves tapasztalattal rendelkeznek és márkafüggetlenül vállalják a karbantartást.

Fűtésszerelő Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Fűtésszerelő - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
Azonnali hívás +36 (20) 611 84 63