Cirkó

A cirkó az egy fali gázkazán, amely jól beilleszthető az átlagos családi házakba, lakásokba. Jó hatásfokkal rendelkezik, biztonságos, mindemellett pedig hosszú élettartamú. Cégünk foglalkozik cirkó beszereléssel, javítással, karbantartással.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Cirkó Cirkó

Cirkó

Cégünk több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező gáz- és fűtésszerelői Budapesten, illetve Pest megye minden településén vállalják (márkafüggetlenül) cirkó javítását, karbantartását, beszerelését, kiépítését, készülék cseréjét egyaránt. Ügyfélszolgálatunkon örömmel fogadjuk hívását a nap 24 órájában, az év bármely napján és akár azonnali kiszállással állnak rendelkezésére profi szakembereink. Mindezeken felül, pedig számlát adnak és garanciát vállalnak munkáikra.

A fali gázkazán köznyelvi neve a cirkó. A cirkó egy gázkazán, amellyel képesek vagyunk ellátni lakásunk felfűtését, valamint a használati melegvizet. A cirkó gázkazán tökéletesen tud működni radiátorokkal, padlófűtéssel, falfűtéssel stb. A cirkó elnevezés arra utal, hogy a készülék a fűtő vizet cirkulálja, azaz körbe-körbe keringeti. A cirkó úgy működik, hogy a kazán megtermeli a melegvizet, majd egy szivattyú segítségével eljuttatja ezt a radiátorokba.

Itt megtörténik a hőleadás, a radiátor felmelegszik, majd a víz vissza kerül a cirkóba és újra indul a folyamat. Miért jó választás a cirkó? A cirkó azért jó választás, mert rendkívül biztonságos, főleg a mai kondenzációs kazánok. Előnye, hogy nagy hatásfokkal rendelkezik, kényelmes, jól kombinálható fűtőtestekkel, jó rendszer alakítható ki, ráadásul a melegvíz előállítására is képes. Keressen fel minket bizalommal és mi mindenben örömmel segítünk.

Ajánlatkérés

Cirkó kazán hibák elkerülése – cirkó karbantartás

A cirkó kazánok természetesen meg tudnak hibásodni. Ez természetesen a készülék életének a végén várható dolog, azonban, egy pár éves készüléknél is megtörténhet egy meghibásodás. Ha szeretné elkerülni a cirkó meghibásodást, akkor évente egyszer, a fűtési szezon megkezdése előtt keressen fel minket, hogy elvégezzük a karbantartást. A karbantartás során a szakember alaposan megvizsgálja és kitisztítja, átmossa a készüléket. 

Ha ez minden évben megtörténik, akkor garantálni lehet azt, hogy a készülék biztonságosan fog üzemelni, és hosszú élettartamú lesz, továbbá a teljesítménye is növelhető ezáltal. A karbantartás pár órát ugyan igénybe vehet, de sokkal olcsóbb, mint egy cirkó javítás és érdemes évente egyszer rászánni az időt. Keressen fel minket telefonon és egyeztessünk időpontot. Pest megye teljes területén számíthat profi szakembereink segítségére.

Cirkó
Cirkó

Kondenzációs cirkó

A cirkóknak három fajtája van. Van a hagyományos, a turbós és a kondenzációs. Időrendben is ez a lista, a hagyományos gázkazán a legrégebbi, a kondenzációs pedig a legújabb. Hagyományos és turbós gázkazánoknak a beszerelése ma már nem megvalósítható, ma már csak kondenzációs cirkókat lehet beszerelni. Ennek azaz oka, hogy a jelenleg érvényben lévő rendeletek meghatározzák, hogy milyen hatásfokkal kell rendelkeznie egy kazánnak és ennek csak a kondenzációs kazán felel meg.

De ez nem baj, ugyanis a kondenzációs kazánnak számtalan előnye van. Az elvi hatásfoka 108%, ami azt jelenti, hogy sokat lehet ezzel a készülékkel hosszú távon spórolni. A készülék biztonságos, hiszen az égéstere zárt, az égéshez szükséges levegőt nem a helyiségből szerzi be, hanem a kültérből egy zárt légvezetéken át. A készülék a kondenzációs folyamat miatt nem csak hogy több energiát tud felhasználni, hanem az égéstermék kevésbé lesz káros a környezetre. Ha kondenzációs cirkót szeretne, keressen fel minket!

Gáz cirkó fogyasztása

A gáz cirkó fogyasztása sok mindentől függ. Vannak a készüléktől független paraméterek, mint például, hogy mekkora a terület, amit fel kell fűteni, valamint milyen az ingatlannak a hőszigetelése. Egy jó hőszigeteléssel ellátott házat minimális összegből fel lehet fűteni. Fontos továbbá az is, hogy a cirkót csak fűtésre akarjuk-e használni, vagy melegvíz előállítására is. A cirkóknak a fogyasztása ma már sokkal kevesebb, mint régebben hiszen a kondenzációs kazánoknak a hatásfoka sokkal nagyobb, mint a régebbi készülékek esetében. 

Ha részleteiben kíváncsi arra, hogy mennyibe fog kerülni egy cirkónak a fenttartása akkor keressen fel minket. Egy helyszíni szemle során feltudjuk mérni az otthonát, tudunk beszélni konkrét készülékről, és így tudunk beszélni érdemben a fogyasztásról. Keressen minket bizalommal a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Szakembereink örömmel fogadják hívását a nap 24 órájában, az év bármely napján. Márkafüggetlenül dolgozunk Pest megye egész területén.

Cirkó
Gáz cirkó bekötése

Gáz cirkó bekötése

Vállaljuk a gáz cirkó bekötését! Cégünk hosszú ideje benne van már a szakmában, így pontosan tudjuk, hogy hogyan lehet jól elvégezni a cirkó bekötést. Először is, mindenképp szükség van egy előzetes helyszíni szemlére, amely során felmérjük az otthonát. Ekkor megtudjuk beszélni, hogy milyen átalakításokra lesz szükség, valamint arra, hogy milyen készüléket lenne érdemes beszerezni.  Ezt követően el kell készíteni egy gáztervet, amit a szolgáltatónak el kell fogadnia. 

Egy kéményseprőnek ellenőrzést kell tartania, hiszen a kondenzációs gázkazánoknál egy kritikus pont a kémény. Ha megszereztük az összes engedélyt akkor neki kezdhetünk a bekötésnek. Hívjon minket, hogyha gördülékeny és profi munkát szeretne látni otthonában. Várjuk megkeresését. Gáz cirkó bekötését márkafüggetlenül vállaljuk Pest megye területén. Célszerű a készülék beépítésén kívül a bekötést is szakemberre bízni, hogy biztonságosan használhassuk a készüléket.

Cirkó Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Cirkó - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
Azonnali hívás +36 (20) 611 84 63