Gázkészülék karbantartás

Gázkészülék karbantartás Budapesten és környékén! Hívjon ki minket évente egyszer egy rutin karbantartásra, amely garantáltan kedvező árú és biztosítja azt, hogy készüléke biztonságosan és jól fog működni a fűtési szezon alatt.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Gázkészülék karbantartás Gázkészülék karbantartás

Gázkészülék karbantartás

Cégünk vállalja a gázkészülékeknek a karbantartását. Hosszú évek óta benne vagyunk már a szakmában, így garantálni tudjuk azt, hogy tökéletesen fogjuk elvégezni a karbantartást. De miért fontos a karbantartás? A gázkészülékek a folyamatos és az időszakos működés során természetesen koszolódnak, használódnak, az anyag fárad, stb.

Ezek azonban jó darabig nem okoznak problémát. De bármikor bekövetkezhet a probléma, akár a fűtési szezon közepén. A hiba keletkezésétől a javítás pillanatáig akár több nap is eltelhet. Ez több napot jelent fűtés és melegvíz nélkül. Azonban ezt majdnem 100%-ig megtudja előzni egy karbantartással. Évente egyszer, a fűtési szezon megkezdése előtt keressen fel minket és elvégezzük a karbantartást. Keressen fel minket bizalommal a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Várjuk megkeresését!

Ajánlatkérés

Gázkazán éves karbantartás

A gázkazánokat a legfontosabb karbantartani az összes gázkészülék közül. Most bemutatjuk, hogy mi történik egy rutinszerű éves gázkazán karbantartás során. A karbantartás során a legfontosabb rész a tüzeléstechnikai alkotóelemeknek (égő, hőcserélő) a vizsgálata és tisztítása. Az egyszerűbb tisztítás ecsettel, porszívózással történik, az alaposabb tisztítás egy vízsugaras tisztítást jelent.

A gázkazán belseje, például a hőcserélő akár eldugult és kormos is lehet, így mindenféleképpen szükség van a vegyszeres mosásra. Az égőt általában egy vízben tisztítjuk egy kefével. A keverőcsövek nem koszolódnak kifejezetten, de ott vermelnek a pókok így dugulás alakulhat ki. Manapság már vannak olyan készülékek, amelyek jelzik is, hogyha karbantartásra van szükség, de ha minden évben a fűtési szezon előtt kihív egy szerelőt akkor biztos, hogy nem fog hibázni. Keressen fel minket bizalommal.

Gázkészülék karbantartás
Gázkészülék karbantartás

Kondenzációs kazán karbantartási díj

A kondenzációs kazánokat nagyon fontos karbantartani. Ha az árainkról szeretne érdeklődni, akkor mindenképp keressen fel minket telefonon. Tudnunk kell a részleteket ahhoz, hogy árat tudjunk mondani. Azonban fontosnak tartjuk kiemelni, hogy a karbantartás évenkénti díja fel sem mérhető egy javításnak a költségeivel. Hosszútávon sokkal jobban jár a rendszeres karbantartással.

Konvektor javítás

A konvektorokra is vonatkozik természetesen, hogy rendszeresen tartsuk karban. Azonban sok otthonban már 40-50-60 éves készülékek vannak, amelyeknél már természetes a meghibásodás. Ha a karbantartás elmarad, akkor az első meghibásodás még hamarabb fog bekövetkezni. Természetesen vállaljuk a konvektor javítást és az összes többi gázkészüléknek a javítását.

Karbantartás elhanyagolása – gázkészülék javítás

Ha a karbantartás huzamosabb ideig, évekig nem történik meg, akkor számítani lehet arra, hogy a készülék meg fog hibásodni. De az öregebb készülékeknek ez természetes velejárója. Természetesen ilyen esetekben is számíthat ránk.

Hosszú évek óta benne vagyunk már a szakmában, így garantálni tudjuk azt, hogy tökéletesen elvégezzük a javítást. Jól ismerjük a legtöbb hazai készüléket, gyorsan betudunk szerezni pótalkatrészeket, rutinos, tapasztalt kollégáink gyorsan és szakszerűen tudják megoldani a problémákat. Keressen fel minket bizalommal!

Gázkészülék karbantartás

**DROPOFFFEE**

Gázkészülék karbantartás Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázkészülék karbantartás - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés