Kondenzációs kazán szerelés

Cégünk vállalja kondenzációs kazán szerelését, teljeskörű javítását, bekötését, karbantartását. Budapest minden kerületébe vállaljuk a kiszállást. Ha azt látja, hogy a kondenzációs kazánja nem működik megfelelően, akkor nagyon fontos, hogy ne használja.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Kondenzációs kazán szerelés Kondenzációs kazán szerelés

Kondenzációs kazán szerelés

Cégünk vállalja a kondenzációs kazánoknak a teljeskörű szerelését, javítását, bekötését, karbantartását. Mi, állapottól és márkától függetlenül vállaljuk a készülékeket. Budapest minden kerületében, illetve Pest megyében is vállaljuk a kiszállást, akár két napon belül is kitudunk szállni, így minket jó ötlet felhívnia. Ha azt látja, hogy a kondenzációs kazánja nem működik megfelelően, akkor nagyon fontos, hogy ne használja. Ilyen esetekben inkább értesítsen minket.

Ha kondenzációs kazánt szeretne beszereltetni, akkor is szintén keressen fel minket. Vállaljuk a készülékeknek a beszerelését. Segítünk kiválasztani a megfelelő készüléket. A készülék kiválasztásában nagy segítségünkre lesz az előzetes helyszíni szemle, amely során feltudjuk mérni az otthonát és az Ön igényeit is. Ha problémát észlel a készülékével kapcsolatban vagy új készüléket, vagy karbantartást szeretne, akkor keressen fel minket a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon.

Ha kondenzációs kazánról van szó, akkor keressen fel minket, hiszen nálunk csak rutinos, tapasztalt, szakemberek dolgoznak, akik jól tudnak kezelni minden helyzetet. Kérjük keressen fel minket bizalommal. Ügyfélszolgálatunkon örömmel fogadjuk hívását a nap 24 órájában, az év minden napján és kiváló szerelőink készséggel állnak rendelkezésére. Minőségi alkatrészekkel, precízen és megbízhatóan dolgoznak. Továbbá, minden munkájuk után számlát adnak és garanciát vállalnak.

Ajánlatkérés

Kondenzációs kazán szerelés, karbantartás

A gázkészülékeknek a karbantartása rendkívül fontos dolog. Ha azt szeretné, hogy a készüléke hosszú élettartamú legyen és biztonságosan működjön, ahhoz elengedhetetlen a rendszeres karbantartás. Mit értünk rendszeres karbantartás alatt? A kondenzációs kazánok esetében ideális, hogyha egy évben egyszer van elvégezve, még a fűtési szezon megkezdése előtt. A karbantartás során a szerelő alaposan átvizsgálja a készüléket. Az átvizsgálás során a szerelő ki is tisztítja a készüléket.

Ha úgy látja a szerelő, hogy szükség van szerelésre is, akkor egy előzetes megbeszélés után elvégzi a szerelési munkálatokat. A karbantartásnak akkor van vége, hogyha megállapítható, hogy a készülék biztonságos, alkalmas a következő fűtési szezonra. A karbantartásnak az ára töredék egy szereléséhez képest. Mi mindenkinek csak javasolni tudjuk, hogy egy évben egyszer végeztesse el a karbantartást. Ha karbantartást szeretne akkor kérjük keressen fel minket bizalommal. Várjuk megkeresését.

Kondenzációs kazán szerelés
Kondenzációs kazán karbantartás

Kondenzációs gázkazán beüzemelése

Cégünk vállalja a kondenzációs kazánoknak a beszerelését, bekötését. A kondenzációs kazánok bekötésekor mindig van egy előzetes helyszíni vizsgálat, amely során felmérjük az otthonát, megnézzük a lehetőségeket. Ekkor tudunk Önnek készüléket is ajánlani. Segítünk a készülék kiválasztásában és akár a beszerzésében is. A kondenzációs gázkazán bekötése előtt szükség van egy gáztervre, amit a gáztervező készít el. Ezt a gáztervet el kell fogadnia a szolgáltatónak. 

A kéményseprőnek előtte és utána is egy ellenőrzést kell végre hajtania. Ezt követően lehet megkezdeni a kondenzációs gázkazánnak a bekötését. A bekötés során odafigyelünk a részletekre és a szabályok mentén szereljük be a készüléket. Ha velünk szerelteti be a készüléket, akkor egy év garanciát is tudunk biztosítani. A beszerelést követően sem engedjük el a kezét, hiszen számíthat ránk a későbbi karbantartások során is, valamint akkor is, hogyha meghibásodik a készülék.

Kondenzációs gázkazán

A kondenzációs gázkazán jelenleg a legmodernebb gázkazán típus. Jelenleg csak ilyen készülékeket lehet vásárolni az érvényben lévő uniós szabályozások értelmében. A kondenzációs gázkazánok működési elve majdnem ugyanaz, mint a turbós kazánok esetén. A turbós kazán amint elégette a gázt, egy magas hőmérsékletű füstgázt enged ki a kéményen keresztül. A kondenzációs gázkazán ezzel ellentétben ezt a magas hőmérsékletű gázt a párologtatás folyamatával felhasználja, energiát nyer belőle. 

A végtermék egy alacsony hőmérsékletű füstgáz lesz. A készülékkel így rendkívül sokat lehet spórolni, valamint a többi készülékhez képest ez sokkal környezetbarátabb és életvédelmi szempontból is ideálisabb. Amennyiben bővebben szeretne tájékozódni, hívjon minket bizalommal a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Az év minden napján örömmel fogadjuk hívását és készséggel állunk rendelkezésére egész Pest megye területén, a nap 24 órájában.

Kondenzációs gázkazán beüzemelése

Kondenzációs kazán szerelés Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Kondenzációs kazán szerelés - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
Azonnali hívás +36 (20) 611 84 63