Cirkó javítás

Cirkó javítás Budapesten és környékén! Vállaljuk márkától függetlenül a cirkók készülékek javítását. Tapasztalt fűtésszerelőink rövid időn belül, hatékonyan elvégzik a javítást. Munkánkra garanciát adunk. Keressen fel minket bizalommal!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Cirkó javítás Cirkó javítás

Cirkó javítás

Vállaljuk a cirkó készülékeknek a javítását. Márkától és állapottól függetlenül vállaljuk cirkó javítását. Budapesten és vonzáskörzetében vállaljuk a munkálatokat. A cirkók javítását minden esetben tapasztalt, rutinos szakember végzi el. Fontos az, hogyha azt tapasztalja, hogy cirkója meghibásodott, akkor ne használja tovább. A hibásan működő kazán komoly további problémákat tud okozni. Épp ezért nagyon fontos, hogyha azt látja, hogy készüléke meghibásodott, akkor ne használja a továbbiakban. 

Minél előbb keressen fel minket. Mi már hosszú ideje benne vagyunk a szakmában, így garantálni tudjuk azt, hogy tökéletesen el fogjuk látni a készülékét. Keressen fel minket bizalommal a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Várjuk hívását a nap 24 órájában, az év minden napján. Cégünk szakemberei 20 éves tapasztalattal rendelkeznek és minden cirkó fűtéshez kapcsolódó készülék (kazán, radiátor, termosztát stb) javítását örömmel vállalják Pest megye minden településén.

Gáz- és fűtésszerelőink akár azonnali kiszállást is vállalnak, ezáltal pár óra alatt megoldódhat a probléma akár otthonában, akár munkahelyén. Kollégáink mindig rövid határidővel, precízen és megbízhatóan dolgoznak. Mindezeken felül, pedig számlát adnak és garanciát vállalnak munkáik után. Minőségi alkatrészekkel dolgoznak, kedvező árakon. Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon és kérje szakembereink segítségét, akik mindig örömmel segítenek mindenben.

Ajánlatkérés

Fűtésszerelés, karbantartás és javítás árak

Karbantartások Budapesten

Fali kazán karbantartása + hibafeltárás Budapesten belül 35 kw teljesítményig 30.000 Ft + Áfa / db

Fali kazán karbantartás 35 KW ig 20.000 Ft + Áfa / db

Konvektor karbantartás 15.600 Ft + Áfa / db

Álló kazánok 35Kw-ig 35.000 Ft + Áfa / db

Vízmelegítő karbantartás 20.000 Ft + Áfa / db

A gázkészülékek karbantartása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni , amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

35 KW-nál nagyobb teljesítményű készülékek karbantartására / javítására emailben tudunk ajánlatot biztosítani.

Fűtéskorszerűsítés Budapesten

A helyszíni felmérés díja 5.000.-Ft + Áfa.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Fűtés javítás Budapesten

Kondenzációs, turbós , kéményes készülék hibafeltárása fali 35 kw teljesítményig 20.000 + Áfa

Konvektor javítás 20.000 Ft + Áfa

Hőcserélő savazás 55.000 Ft + Áfa-tól (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés 20.000.-Ft + Áfa

Flexi cső : 5.000.-Ft + Áfa

Tűzzáras gázcsap : 5.000.-Ft + Áfa

A hibafeltárás után, tudunk alkatrészt biztosítani a készülékhez , amelyről a szerelés után ajánlatot küldünk, annak elfogadása esetén tudjuk az alkatrészt biztosítani. A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Fűtés javítás Budapest vonzáskörzetében: 30.000 Ft + Áfa

A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Hétvégén , és ünnepnapokon 50%-os felárral dolgozunk !

Fűtésszerelő

Cégünknél több fűtésszerelő szakember is dolgozik. Fűtésszerelőinkről elmondható, hogy mindannyian rutinosak, tapasztaltak, régóta dolgoznak a szakmában. Az összes gázkészülék és fűtőkészülék rájuk bízható, például a gázkazán, gázkonvektor, radiátorok, gáz vízmelegítő, gázbojler, gáztűzhely stb. Foglalkozunk javítással, karbantartással, cserével, beszereléssel, szereléssel, kivitelezéssel, tanácsadással. Mindennel, ami fűtésszerelés. 

Megbízhatóak vagyunk, rugalmasak és természetes minden munkánkra számlát adunk és garanciát vállalunk. Keressen fel minket bizalommal a fent említett telefonszámon az év bármely napján. Fűtésszerelőink 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, márkafüggetlenül vállalják fűtés és gázkészülékek munkálatait. Pest megye minden településén számíthat ránk, akár azonnali kiszállással is. Hívjon minket bizalommal és mi mindenben örömmel segítünk.

Cirkó javítás
Cirkó javítás

Cirkó javítás árak

A cirkó javításnak az ára mindig attól függ, hogy milyen cirkóról van szó és milyen problémáról. Egy egyszerűbb problémát nyilván gyorsabb és olcsóbb megjavíttatni, azonban lehetnek olyan komoly meghibásodások, amelyek jelentős alkatrész cserével járnak, több munkaóra elkészíteni a javítást, így ezeknek az ára magasabb is. Ha szeretné megtudni, hogy mennyibe fog kerülni a javítás, akkor keressen minket bizalommal telefonon.

Természetesen Radiant cirkó javítását is vállaljuk. A Radiant márkát már régóta ismerjük, így garantálni tudjuk azt, hogy tökéletesen megfogjuk szerelni a készülékét. Keressen fel minket ezzel kapcsolatban bizalommal! Telefonon tud velünk időpontot egyeztetni, melyet követően kiszállunk Önhöz és elvégezzük a javítást. Várjuk megkeresését ügyfélszolgálatunkon, a nap 24 órájában, az év minden napján. Számlát és garanciát adunk munkáinkra.

Cirkó szerelés

A cirkó javítás mellett vállaljuk a cirkóknak a beszerelését és a karbantartását is. Minden munkálatot tapasztalt szakembereink végeznek el. A munkánkra természetesen garanciát és számlát is adunk. A cirkó beszerelés során mindig van egy előzetes helyszíni vizsgálat, amely során felmérjük az otthonát. Segítünk kiválasztani a megfelelő cirkó készüléket. Ezt követően pedig elintézzük az engedélyeket és be is szereljük Önnek a készüléket.

A cirkó készülékek életében rendkívül fontos a rendszeres karbantartás. Évente egyszer a fűtési szezon megkezdése előtt mindenféleképpen hívjon ki egy szakembert, aki elvégzi a karbantartást. A cirkó karbantartás során a szakember alaposan kitisztítja és ellenőrzi a készüléket. Hívjon minket bizalommal, egyeztessen velünk időpontot. Cirkó szerelését Pest megye minden településén vállaljuk, akár azonnali kiszállással. Keressen bizalommal.

Cirkó javítás

**DROPOFFFEE**

Cirkó javítás Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Cirkó javítás - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
Azonnali hívás +36 (20) 611 84 63