Koronavírus tájékoztató

A koronavírus átírta az életünket, jelenleg minden a kialakult helyzethez igazodik és nem pedig fordítva. Gázkészülékeink azonban nem várnak, ha szükséges a beavatkozás, azt nem lehet halogatni. Hívjanak bizalommal, védőfelszerelésben dolgozunk.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Koronavírus tájékoztató Koronavírus tájékoztató

Tisztelt Ügyfeleink!

Az egész világ élete megváltozott pár hét alatt, ami nem is csoda, hiszen a koronavírus köré rendeződött minden, így felborult a megszokott életünk. Naponta vezetnek be újabb és újabb korlátozásokat, a gyerekek otthonról tanulnak és aki teheti otthonról végzi munkáját. Cégünk a kialakult járványhelyzet ellenére sem végezheti otthonról munkáját, hiszen a gázkészülékek továbbra is ellátást igényelnek.

Annak érdekében azonban, hogy munkánk során se ügyfeleinket, de pedig szakembereinket ne veszélyeztessük, cégünk is különleges óvintézkedéseket vezetett be, mely során a kormány rendeleteit és a WHO ajánlásait szem előtt tartva védőfelszereléssel láttuk el munkatársainkat, akik így felkészülten és biztonságosan végezhetik munkájukat. Már a helyszínre is maszkban és kesztyűben érkeznek, ahol a személyes kontaktust teljes mértékben elkerülni igyekszenek. A munkavégzés a szokott módon gyors, most azonban igyekszünk a helyzetre való tekintettel csak annyi időt eltölteni az otthonokban, amennyit a munka elvégzéséhez feltétlenül szükséges. Hívjanak bizalommal, még a szigorúbb korlátozások életbe léptetése előtt! 

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
Azonnali hívás +36 (20) 611 84 63