Vízmelegítő szerelő

Cégünk vállalja a vízmelegítőknek a javítását. Vízmelegítő szerelőink nem csak a javítást, hanem cserét, karbantartást, bekötést is vállalnak. Kérjük keressen fel minket bizalommal! Tapasztalt, rutinos szakembereink vállalják a munkálatokat.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Vízmelegítő szerelő Vízmelegítő szerelő

Vízmelegítő szerelő

Szerelőink sok más mellett vízmelegítők szerelésével is foglalkoznak. Tudjuk, hogy mennyire kellemetlen, amikor a mosogatás kellős közepén elfogy a melegvíz, és hidegvízzel kell folytatni a munkát. Amikor már egyáltalán nem melegíti fel a vizet, akkor tudhatjuk, hogy nagy a baj, itt már szerelőre van szükség.

Szerelőink pontosan érkeznek, és rendkívül precízen dolgoznak. Több tíz éves tapasztalattal a hátuk mögött már pontosan tudják, hogy mit kell tenniük, és hogyan kell tenniük. Professzionálisan hárítják el a problémát, nincs olyan probléma, amivel ők ne találkoztak volna eddig. 

Munkatársaink pontosan és jól ismerik a márkákat, és típusokat, így egyik sem tud nekik meglepetést okozni. Korrekten és tisztán elvégzik a feladatukat, hogy önnek újra lehessen melegvize. Hívjon minket, mondja el problémáját, és mi már egy kész ajánlattal állunk ön elé.

Garancia a munkánkra

Természetesen garanciát adunk a munkánkra, mert tudjuk, hogy hiába végezzük tökéletesen a munkánkat, mindig adódhatnak előre nem látható problémák. Ha a garancia ideje alatt hív minket kiszállunk, és megjavítjuk azt, ami elromlott. Nem kell aggódnia amiatt, hogy felszívódunk, eltűnünk, és nem lesz aki megjavítsa készülékét. Mi mindig itt vagyunk, és várjuk hívását.

Vízmelegítő szerelő
Vízmelegítő szerelő

A vízmelegítők

A vízmelegítőknek több fajtája van, de leginkább két csoportra osztjuk őket. Az egyik az átfolyós vízmelegítő, a másik a tartályos vízmelegítő. Bár a nevük elég beszédes, érdemes róluk ejteni néhány szót. Az átfolyós vízmelegítőnél értelemszerűen az átfolyó vizet melegíti csak föl a készülék. Ez azokban az esetekben jó megoldás, amikor nincs szükségünk sok vízre, csak például kézmosásra. A tartályos vízmelegítőknél ezzel szemben van egy tartály, amiben tárolódik a beállított hőmérsékleten tartott víz. Ez abban az esetben jó, ha sok vizet használunk, és egyszerre kell sok víz, például mosogatásnál, vagy fürdésnél.

Mint minden más egy vízmelegítő is el tud romlani. Hiába a hatalmas márkák, a jó vélemények, hiába olvastunk el évekkel ezelőtt mindent a témában, sajnos minden el romlik. Szerencsére egy profi szerelőnek ez nem okoz gondot, bármilyen meghibásodást meg tud oldani. Sok év tapasztalata után a mi szerelőinknek nem okoz gondot egy vízmelegítő megjavítása. Teljes felszereléssel érkeznek meg otthonában, és egyből neki látnak a munkának. Ha nem nagy a munka, akkor szinte percek alatt is végezhet a szerelőnk a munkával. Komolyabb meghibásodásoktól sem tántorodnak vissza, mindent megoldanak, mert jó szakemberek.

Ha már nem tudják szakembereink megjavítani az adott készüléket, akkor tanácsoljuk a cserét. Csere esetén is természetesen itt vagyunk, és megoldjuk a problémát. Mivel az átlag ember nem ért a készülékekhez - és természetesen nem is kell - ezért segítünk kiválasztani a megfelelő típust. A megfelelő típus kiválasztása után természetesen felszereljük az új készüléket, a régit leszereljük, és igény szerint akár el is szállítjuk. A vízmelegítő cseréjét követően elvégezzük az alap beállításokat, és át is adjuk önnek, hogy használhassa készülékét.

Vízmelegítő szerelő

Vízmelegítő szerelő Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Vízmelegítő szerelő - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
Azonnali hívás +36 (20) 611 8463