Mekkora gázkazán kell?

Mekkora gázkazán kell? Cikkünkből megtudhatja, hogy mi alapján lehet kiszámolni, hogy mekkora gázkazánra lesz szüksége. Egy előzetes helyszíni felmérés során típusra pontosan megtudjuk mondani, hogy milyen készülékre lesz szüksége.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Mekkora gázkazán kell? Mekkora gázkazán kell?

Mekkora gázkazán kell?

Gyakori kérdés az, hogy hogyan lehet meghatározni azt, hogy valakinek mekkora teljesítményű kazánra van szüksége. Most ehhez nyújtunk segítséget, azonban ne feledje, hogyha felkeress minket akkor mi egy előzetes helyszíni szemle során tökéletesen megtudjuk határozni, hogy milyen készülékre lenne szüksége.

Logikus elgondolás, hogy egy nagyobb, esetleg emeletes családi ház esetén egy nagy teljesítményű készülékre van szükség, míg egy kisebb ház vagy lakás esetén egy kisebb teljesítményű készülékre. Azonban nem feltétlen eszerint kell gondolni. Mindig figyelembe kell venni a körülményeket, például azt, hogy mekkora az alapterület, vagy azt, hogy milyen a szigetelése a háznak. Egy egyszerű számolással nagyjából meglehet határozni, hogy mekkora kazánra van szükség.

Ajánlatkérés

A légköbmétert meg kell szorozni negyvennel, ez a szám lesz a watt száma. Példa: egy 150 négyzetméteres, 2,7 méter belmagasságú családi háznak a számított légköbmétere 405 köbméter. Ha ezt kiakarjuk fűteni, akkor 162000 wattra van szüksége. Ez feltételezi, hogy egy ekkora házat egy 16,2 kW-os készülékkel fel tudunk fűteni. De csak elvileg.

A kiszámolt értékhez képest nagyobb készüléket kell választani, azonban nem szabad túlzásokba sem esni. Egy ekkora házhoz egy nagyjából 24 kW-os készülékre van szükség. Ha ennél kisebbet választunk, akkor nem biztos, hogy képes lesz fűtésre és melegvíz ellátásra is. Azonban, ha túl nagyot választunk, akkor rengeteg pénz fog kifolyni a kezünk közül, feleslegesen...

Mekkora gázkazán kell?
Mekkora gázkazán kell?

A legbiztosabb az, hogyha felkeres minket, és mi elvégezzük az előzetes helyszíni felmérést, amely során megtudjuk határozni, hogy mekkora készülékre van szüksége. 

Melyik a legjobb kondenzációs kazán?

Nagyon sok jó minőségű kondenzációs kazán létezik. Nem lehet kiemelni egyet, de még kettőt sem. Sok jó márka létezik, sok jó kazánnal. A kazán piac jelenleg szinte minden igényt ki tud elégíteni, épp ezért, hogyha biztosra akar menni, akkor feltétlenül minket keressen fel, mi ajánlunk Önnek egy tökéletes készüléket.

Kondenzációs kazán turbós kéménnyel

A kondenzációs kazán esetében tudvalevő, hogy kéményt át kell alakítani. Azonban ennek a költsége akár 400 000 forint is lehet. Azonban jó hír, már van olyan kondenzációs kazán, amely együtt tud működni a turbós kazán kéményrendszerével. Azonban fontos megemlíteni, hogy ígyis csak egy ideig lehet megúszni a teljes kéménycserét. 

Ha azt gondolja, hogy az elkövetkezendő években szükséges a kazán csere, akkor ütemezze be a költségeket. Mi egy előzetes helyszíni felmérést követően feltudjuk mérni, hogy mennyibe fog kerülni a kazánnak a beszerelése. Keressen fel minket bizalommal, hogy megtudhassa a pontos részleteket.

Mekkora gázkazán kell?

**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Mekkora gázkazán kell? Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Mekkora gázkazán kell? - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
Azonnali hívás +36 (20) 611 8463