Központi fűtés

A központi fűtés alatt olyan fűtésrendszert értünk, ahol a hőleadása és a hőtermelése nem egy helyen zajlik. Cégünk vállalja a központi fűtés kivitelezést, javítást, karbantartást. Budapesten és környékén vállaljuk a munkálatokat.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Központi fűtés Központi fűtés

Központi fűtés

Cégünk gázszerelő vállalatként vállalja a központi fűtéseknek a kialakítását, kivitelezését, javítását, karbantartását. Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk. Több éve benne vagyunk már a szakmában, így garantálni tudjuk azt, hogy tökéletesen lesz elvégezve a munka. Márkától és állapottól függetlenül vállaljuk a munkálatokat.

Keressen fel minket bizalommal! Foglalkozunk gázkazánokkal, ezen belül is hagyományos gázkazánnal, turbós gázkazánnal, kondenzációs gázkazánnal. Cikkünkben bemutatjuk, hogy mit jelent a központi fűtés, hogyan működik, hogyan működik gázkazánnal együtt, valamint a tervezésről is ejtünk párszót. Ha szeretné igénybe venni a szolgáltatásainkat akkor keressen fel minket telefonon a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. 

Ajánlatkérés

Központi fűtés jelentése

A fűtést többféleképpen lehet kategorizálni. A központi fűtésnek a párja az egyedi fűtés. Az egyedi fűtés azt jelenti, hogy egy berendezés helyileg biztosítja a fűtést. Ilyen például a konvektor, az olajradiátor. A központi fűtés ezzel szemben azt jelenti, hogy a fűtéshez szükséges hő máshol kerül előállításra és máshol kerül felhasználásra. Például a gázkazán esetében a kazán felmelegíti a vizet, majd a víz átfolyik a radiátorokba, ahol végbe megy a hőleadás.

Ennek azaz előnye, hogy gazdaságos, az egyik legolcsóbban fenttartható fűtésrendszer, azonban sok esetben nem lehet egyedileg szabályozni a hőfokot, az az minden helyiségben ugyanannyira fog fűteni a készülék. Központi fűtés lehet a már említett kazán, például cirkó, de lehet akár fal vagy padlófűtés is. 

Központi fűtés
Központi fűtés

Központi fűtés gázkazánnal

A központi fűtés gázkazán által kétféle lehet. Lehet olyan gázkazánt beszereltetni, amely csak a fűtést biztosítja, de akár olyat lehet, amely a használati melegvízről is gondoskodik. Ezutóbbit hívjuk kombi cirkónak. A működési elvről a Központi fűtés működése bekezdésben olvashat részleteket. A gázkazán lehet hagyományos, turbós, vagy kondenzációs. A jelenleg érvényben lévő rendeletek alapján csak kondenzációs kazánt lehet beszereltetni. További részletekért kérjük keressen fel minket, vagy olvassa el a további cikkeket a weboldalunkon.

Központi fűtés tervezés házilag

Ha fűtésszerelésről van szó, akkor mindenképp kerülni kell a házi megoldásokat! Sem tervezés, sem kivitelezés, sem javítás, sem karbantartás nem történhet meg szakértő nélkül. Maguk a gázkazánok is komplex, bonyolult akár veszélyes készülékek, az egész központi rendszerre meg hatványozottan igaz ez. Soha ne nyúljon hozzá olyan, aki nem ért hozzá! Mindig keressen fel egy szakértőt.

Központi fűtés működése

A központi fűtés ahogy már említettük, általában kazánnal van kialakítva. A kazán működése roppant egyszerű. A készülék a gáz segítségével energiát szabadít fel, majd ezt a hőenergiát egy közvetítő közeg segítségével (ami általában víz) eljuttatja a fűtőtestekbe, azaz általában a radiátorokba. A radiátorban hőleadás történik, majd a víz visszakerül a rendszer, és ez a folyamat megy körbe-körbe (a gázkazánt ezért is nevezik cirkónak). 

A központi fűtésrendszernek több része van, a kazán, a gázcsövek, a radiátorok, a termosztát. Nagyon fontos, hogy mindegyik jó állapotban legyen. Épp ezért nem elhanyagolható az, hogy a központi fűtés évente egyszer, a fűtés szezon megkezdése előtt részesedjen egy karbantartásban. A karbantartás során a szakembereink alaposan kitisztítják a készüléket, valamint alaposan átvizsgálják, hogy minden jó állapotban van-e. Keressen fel minket bizalommal és egyeztessünk időpontot.

Központi fűtés

**DROPOFFFEE**

Központi fűtés Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Központi fűtés - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés