Központi fűtés

A központi fűtés alatt olyan fűtésrendszert értünk, ahol a hőleadása és a hőtermelése nem egy helyen zajlik. Cégünk vállalja a központi fűtés kivitelezést, javítást, karbantartást. Budapesten és környékén vállaljuk a munkálatokat.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Központi fűtés Központi fűtés

Központi fűtés

Cégünk gázszerelő vállalatként vállalja a központi fűtéseknek a kialakítását, kivitelezését, javítását, karbantartását. Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk. Több éve benne vagyunk már a szakmában, így garantálni tudjuk azt, hogy tökéletesen lesz elvégezve a munka. Márkától és állapottól függetlenül vállaljuk a munkálatokat. Keressen fel minket bizalommal! Foglalkozunk gázkazánokkal, ezen belül is hagyományos gázkazánnal, turbós gázkazánnal, kondenzációs gázkazánnal. 

Cikkünkben bemutatjuk, hogy mit jelent a központi fűtés, hogyan működik, hogyan működik gázkazánnal együtt, valamint a tervezésről is ejtünk pár szót. Ha szeretné igénybe venni a szolgáltatásainkat akkor keressen fel minket telefonon a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Ügyfélszolgálatunkon örömmel fogadjuk hívását a nap 24 órájában, az év bármely napján és akár azonnali kiszállással állunk rendelkezésére Budapesten, illetve egész Pest megyében.

Akár otthonában, akár munkahelyén van központi fűtés vagy szeretné kiépíttetni vagy javításra, karbantartásra van szükség, hívjon minket bizalommal és garantáljuk, hogy 20 éves tapasztalattal rendelkező szakembereink nem okoznak csalódást. Minőségi alkatrészekkel, rövid határidőkkel, precízen és megbízhatóan dolgoznak szerelőink. Továbbá, minden munkájuk után számlát adnak és garanciát vállalnak. Hívjon minket bizalommal és mi mindenben örömmel segítünk, kedvező áron.

Ajánlatkérés

Központi fűtés jelentése

A fűtést többféleképpen lehet kategorizálni. A központi fűtésnek a párja az egyedi fűtés. Az egyedi fűtés azt jelenti, hogy helyileg egy berendezés biztosítja a fűtést. Ilyen például a konvektor és az olajradiátor. A központi fűtés ezzel szemben azt jelenti, hogy a fűtéshez szükséges hő máshol kerül előállításra és máshol kerül felhasználásra. Például a gázkazán esetében a kazán felmelegíti a vizet, majd a víz átfolyik a radiátorokba, ahol végbe megy a hőleadás.

Ennek az az előnye, hogy gazdaságos, az egyik legolcsóbban fenttartható fűtésrendszer, azonban sok esetben nem lehet egyedileg szabályozni a hőfokot, az az minden helyiségben ugyanannyira fog fűteni a készülék. Központi fűtés lehet a már említett kazán, például cirkó, de lehet akár fal vagy padlófűtés is. Többnyire a központi fűtéssel tömbházakban találkozhatunk, ahol sok lakás van egy épületen belül, ezáltal egyszerűbb az épület fűtésellátását biztosítani és biztos, hogy mindenhol egységes lesz a meleg.

Központi fűtés
Központi fűtés

Központi fűtés gázkazánnal

Központi fűtés gázkazánnal kétféle lehet. Lehet olyan gázkazánt beszereltetni, amely csak a fűtést biztosítja, de akár olyat is lehet, amely a használati melegvízről is gondoskodik. Ez utóbbit hívjuk kombi cirkónak. A működési elvről a központi fűtés működése bekezdésben olvashat részleteket. A gázkazán lehet hagyományos, turbós vagy kondenzációs. A jelenleg érvényben lévő rendeletek alapján csak kondenzációs kazánt lehet beszereltetni.

További részletekért kérjük keressen fel minket, vagy olvassa el a további cikkeket a weboldalunkon. Gázkazánnal való központi fűtés javítását, karbantartását, beszerelését, kiépítését, készülék cseréjét egyaránt vállaljuk Pest megyében. Ezáltal, bármikor hívhat minket a fent említett telefonszámon és szakembereink egyike, akár azonnali kiszállással rendelkezésére áll. Számlát és garanciát adunk munkáinkra. Hívjon bizalommal.

Központi fűtés működése

A központi fűtés, ahogy már említettük, általában kazánnal van kialakítva. A kazán működése roppant egyszerű. A készülék a gáz segítségével energiát szabadít fel, majd ezt a hőenergiát egy közvetítő közeg segítségével (ami általában víz) eljuttatja a fűtőtestekbe, azaz általában a radiátorokba. A radiátorban hőleadás történik, majd a víz visszakerül a rendszerbe, és ez a folyamat megy körbe-körbe (a gázkazánt ezért is nevezik cirkónak).

A központi fűtésrendszernek több része van, a kazán, a gázcsövek, a radiátorok, a termosztát. Nagyon fontos, hogy mindegyik jó állapotban legyen. Épp ezért nem elhanyagolható az, hogy a központi fűtés évente egyszer, a fűtés szezon megkezdése előtt részesedjen egy karbantartásban. A karbantartás során a szakembereink alaposan kitisztítják a készüléket, valamint alaposan átvizsgálják, hogy minden jó állapotban van-e. Keressen fel minket bizalommal és egyeztessünk időpontot.

Központi fűtés
Központi fűtés tervezés házilag

Központi fűtés tervezés házilag

Ha fűtésszerelésről van szó, akkor mindenképp kerülni kell a házi megoldásokat! Sem tervezés, sem kivitelezés, sem javítás, sem karbantartás nem történhet meg megfelelő szakember nélkül. Maguk a gázkazánok is komplexek, bonyolultak és akár veszélyes készülékek, az egész központi rendszerre meg hatványozottan igaz ez. Soha ne nyúljon hozzá olyan, aki nem ért hozzá! Mindig keressen fel egy szakembert, keressen fel minket.

Cégünk kiváló gáz- és fűtésszerelői több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek a központi fűtés kapcsán és nem javasolják a házilagos tervezését. Természetesen, gondolkodni lehet a lehetőségeken, de mindenképpen azt ajánljuk, hogy hívjon minket a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon és kollégáik egy helyszíni felmérés során kimennek és minden részletet átbeszélhetnek személyesen, majd segítenek a kivitelezésben és mindenben, amiben csak kell.

**DROPOFFFEE**

Központi fűtés Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Központi fűtés - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
Azonnali hívás +36 (20) 611 84 63