Fűtés

Fűtés kivitelezéssel, fűtés javítással, fűtés karbantartással foglalkozik budapesti cégünk. Cikkünkbe részletesen bemutatjuk a gázfűtést, valamint az elektromosfűtést, előnyök és hátrányokról is beszélünk. Keressen fel minket bizalommal!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Fűtés Fűtés

Fűtés

Cégünk fűtésszereléssel foglalkozik, elsősorban gázszereléssel foglalkozunk. Vállaljuk a készülékeknek a beszerelését, javítását és karbantartását. Budapesten és környékén, azaz egész Pest megye területén vállaljuk a munkálatokat. Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, tanácsadás és előzetes helyszíni szemle található meg a szolgáltatásaink között. Hosszú évek óta benne vagyunk már a szakmában, biztonságos és jó munkát fog kapni tőlünk.

Cikkünkben bemutatjuk a különböző fűtés típusokat, valamint bemutatjuk az elektromos és gázos fűtés előnyeit, hátrányait és konklúziót vonunk, hogy melyikkel járhat a legjobban. Olvassa el cikkünket, ha pedig szeretné igénybe venni a szolgáltatásainkat, akkor keressen fel minket. Ezt megteheti telefonon a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon keresztül. Várjuk megkeresését ügyfélszolgálatunkon, a nap 24 órájában, az év minden napján.

Cégünk kiváló szakemberei több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, akár azonnali kiszállással számíthat rájuk és minden munkájuk után számlát adnak és garanciát vállalnak. Örömmel vállaljuk minden fűtés (cirkó, központi stb) és fűtőkészülékek (álló vagy fali kazán, radiátor, konvektor stb) javítását, szerelését, karbantartását, készülék cseréjét, beszerelését, fűtés kiépítését egyaránt. Hívjon minket bizalommal és mi mindenben örömmel segítünk.

Ajánlatkérés

Fűtés típusok

A fűtéseknek két nagyobb csoportja az elektromos fűtés és a gázos fűtés. Először a kivitelezést mutatnánk be. A kivitelezés a gázos fűtés esetén jelentős összeget emészt fel. A kivitelezés során be kell szerezni a gázkazánt, át kell alakítani a kéményt, be kell vezetni a gázcsöveket, valamint a fűtőtesteket. A gázos fűtésnek az előnye, hogy több évtizedig jól tud működni a kazán, biztonságos, olcsó a fenttartás. Az elektromos fűtés kivitelezés olcsóbb, de attól függ, hogy miről beszélünk konkrétan. 

Ha elektromos kazánról van szó, akkor nincs szükség kémény átalakításra, hiszen nincs kémény. A folyamat ugyanaz, csak nem a gáz elégetésével melegíti a készülék a vizet, hanem elektromos árammal. A kivitelezés olcsóbb, de a fenttartása drágább. Alapvetően a gázos fűtést szokták javasolni a legtöbben, az elektromos fűtés olyan helyekre jó, ahol keveset kell fűteni, például egy nyaralóban, hétvégi házban, nyári konyhában stb. Ha további részleteket szeretne megtudni, kérjük keressen fel minket bizalommal.

Fűtés
Fűtés

Elektromos fűtés hátrányai

Ahogy már írtuk, a beruházási költség sokkal alacsonyabb, mint a gázfűtés esetében. Azonban a fenttartás sokkal drágább. Így, amíg a gázos fűtés visszahozza a kivitelezésnek az árat idővel, addig az elektromos fűtés soha nem fogja, hiszen drága a fenttartása. Sokan érvelnek azzal, hogy környezetbarátabb az elektromos fűtés, mint a fosszilis energiát felhasználó gázos fűtés. Azonban amíg az elektromos áramot erőművekben, például szénerőműben termelik, addig nem lehet környezetbarát módszerről beszélni. A készülékek maguk már környezetbarátabbak, azonban ezek az újítások a gázkazánoknál is megtalálhatóak.

Van olcsóbb fűtés, mint a gázfűtés. Például az, hogyha elektromos fűtést használunk napelemmel kiegészítve. Azonban egyértelmű, hogy egy elektromos fűtés rendszernek a kiépítése, valamint az napelem beruházás több millió forintot is felemészt, és a mi életünkben esélyesen meg sem fog térülni. Ez azoknak jó választás, akiknek van ennyi félretett pénzük, vagy nem okozz gondot egy ilyen felújítást kifizetni. Ha az átlagember szintjén nézzük a dolgokat, akkor elmondható, hogy a gázos fűtés a legolcsóbb.

Gáz vagy villany fűtés olcsóbb

Ahogy már említettük, egyértelműen a gáz. De lássuk a konkrét számokat is:

  • 1 kWh elektromos áram nagyjából 20-45 Ft között mozog, hogy ki mennyit fizet, az sok mindentől függ.
  • 1 kWh fűtési energiát leadó földgáz árát a jelen helyzet miatt nehéz megmondani, sok minden befolyásolja és előfordul, hogy változik. A jelenlegi árak 10-40 Ft között mozognak.

Jól látszik, hogy a gáz mennyivel olcsóbb, mint a villany. Ha építkezik, ha fűtésrendszert szeretne kiépíteni, akkor azt javasoljuk, hogy gázfűtést válasszon. Mi vállaljuk a kivitelezést. Egy előzetes helyszíni szemle során minden részletet megtudunk beszélni, így még a fizetés előtt egy átfogó tervet fog készhez kapni. Mindenképpen kérje ki szakember véleményét, mielőtt dönt. Cégünk profi fűtésszerelői örömmel segítenek mindenben. Keressen fel minket bizalommal!

Fűtés

**DROPOFFFEE**

Fűtés Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Fűtés - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
Azonnali hívás +36 (20) 611 84 63