Radiátor légtelenítés

A radiátornak a légtelenítése fontos, hiszen ha levegő van a rendszerben, akkor könnyen kialakulhat a korrózió, elindulnak az amortizációs folyamatok. Cikkünkben bemutatjuk, hogy hogyan lehet gyorsan és egyszerűen légteleníteni otthon a radiátort.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Radiátor légtelenítés Radiátor légtelenítés

Radiátor légtelenítés

A fűtésrendszereknél, így a radiátoroknál is rendkívül fontos, hogy légtelenek legyenek. Mi történik, ha levegő kerül a rendszerbe? Áramlási zavarok keletkeznek, a készülék hangos lesz, elkezd belülről rozsdásodni, csökken a szivattyú teljesítménye, majd pedig az élettartama. Ezt követően a készülékben elkezdődik egy felgyorsult amortizációs folyamat. Több módon tud a radiátorba kerülni a levegő. A radiátor feltöltése során könnyen kerülhet a rendszerbe víz, kiváltképp akkor, hogyha a rendszer túl gyorsan lett feltöltve. 

A vezetékhálózat rossz lejtése is okozhat levegősödést, valamint a nyitott tágulási tartály. Fontos felderíteni azt, hogy mi okozza a levegősödést, mivel meg kell akadályozni, hogy újra megtörténjen. Ha felhív minket telefonon akkor megtudunk beszélni egy időpontot, amikor kiszállunk és elvégezzük az utólagos légtelenítést. Lentebb leírjuk, hogy hogyan kell elvégezni, azonban, ha nem biztos benne, hogy megtudja egyedül is csinálni, inkább keressen fel minket a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon.

A radiátor légtelenítést célszerű minden fűtésszezon megkezdése előtt elvégezni, hiszen, ha nem használjuk a készüléket, attól az még meghibásodhat. Amennyiben nem biztos abban, hogy ezt pontosan hogyan is kell csinálni, hívjon minket bizalommal és szakembereink egyike örömmel megy ki Önhöz és mutatja meg, hogy a későbbiekben már Ön is könnyedén megcsinálhassa a radiátor légtelenítését. Pest megye teljes területén számíthat ránk. Hívjon bizalommal.

Ajánlatkérés

Radiátor légtelenítés alul

Ha a radiátor alul hideg, az nem mindig jelenti azt, hogy a radiátoron légtelenítést kell végrehajtani. Ha alul hideg a radiátor az jelentheti azt, hogy a fűtőtestben a víz eliszaposodott. Az iszaposodást a legtöbb esetben a rozsdásodás okozza. Ilyenkor nem a légtelenítés a megoldás, hanem a radiátor leengedése, leszerelése és átmosása. Ezt javallott szakemberrel elvégeztetni. Mi van akkor, hogyha felül hideg a radiátor? Akkor biztosak lehetünk abban, hogy légtelenítésre van szükség. Most megmutatjuk, hogyan kell ezt csinálni. A radiátor szelep ellentétes végén találunk egy manuális kulcsos légtelenítőt.

Ha nem találja, akkor valószínű, hogy nincs ilyenje, így Ön nem tudja egyedül elvégezni a légtelenítést, szakembert kell hívnia. Ha megtalálta, akkor el kell zárni a felső radiátor szelepet, majd egy valami nedvszívó, nedvtartó eszközt (tál, törölköző) kell rakni a légtelenítő nyíláshoz és meg kell nyitni. Ekkor sziszegő hangot fogunk hallani – távozik a levegő. De vigyázni kell, hiszen amint az összes levegő eltávozott megindul a víz, ekkor gyorsan el kell zárni a szelepet. Ha úgy érzi, hogy ezt inkább nem csinálná meg egyedül, akkor keressen fel minket bizalommal.

Radiátor légtelenítés
Radiátor légtelenítés

Radiátor csobog

A radiátor csobogása az egyik legegyértelműbb jele annak, hogy a radiátorba levegő szorult. Ilyen esetekben minél hamarabb el kell végezni a légtelenítést, az első két bekezdésben említettek elkerülése érdekében. Ha légtelenítést szeretne keressen fel minket bizalommal a fent említett telefonszámon. Cégünk kiváló szakembereire egész Pest megyébe számíthat, akár azonnali kiszállással is. Ügyeljünk a készülékeik hangjára, mert így jelzik a meghibásodást.

A törölköző radiátornak a légtelenítése ugyanúgy zajlik, mint az átlagos radiátoroknak a légtelenítése. Ha szeretne biztosra menni, akkor kérjük keressen fel minket a légtelenítéssel. Bár tény, hogy egyszerű folyamatnak tűnik, azonban nem biztos, hogy megtudja egyedül oldani. Szakembereink gyorsan és szakszerűen vállalják a munkálatokat. Továbbá, szívesen mutatják meg, hogy hogyan kell elvégezni, hogy a későbbiekben, Önnek is könnyebb dolga legyen.

Automata légtelenítő szelep

Manapság már vannak automata légtelenítő szelepek is. Ez a kis eszköz külső beavatkozás nélkül tudja légteleníteni a rendszert. Időnként tisztításra szorul, valamint 8-10 évente le kell cserélni. Megbízhatóak, jó az öntisztulási képességük, ajánlatos egy ilyennel rendelkezni. Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon és kérje szakembereink segítségét, akik örömmel nyújtanak segítséget ezen szeleppel kapcsolatban.

Pest megye minden településén számíthat ránk, akár azonnali kiszállással is, amennyiben szükséges. Mindazonáltal, természetesen telefonon is örömmel nyújtunk segítséget. Szakembereink a nap 24 órájában, az év minden napján fogadják hívását. Amennyiben nincs időnk vagy nem tudjuk, hogy hogyan kell a radiátort légteleníteni, mindenképpen célszerű automata légtelenítő szeleppel rendelkezünk. Kérje szakembereink segítségét és menjen biztosra.

Radiátor légtelenítés

**DROPOFFFEE**

Radiátor légtelenítés Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Radiátor légtelenítés - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
Azonnali hívás +36 (20) 611 84 63